Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2007. május 18. - 18:35
Na, csakhogy megint szidjunk közösen valakit! :-) Ma, Tarjánba a vár környékén toltam a bíttet. A STC pályánál van egy sorompó, gondolom nem a bringások távoltartására rakták ki... Pont akkor értem oda, mikor két cross-motoros (voltak kb. 14 évesek). Megálltam én is, lehajoltam, átbújtam a sorompó alatt, visszanézek, látom õk is hasonló képpen cselekednek ( kicsit nehezebb azér azt a szart áthúzniuk a sorompó alatt) Tekerek fölfelé, utólértek, megelõztek, persze iszonyú hangos, büdös, én meg szívom befelé a kipufogó gázt, próbálom visszatartani a levegõmet, így talán kevesebb szart rakok a tüdõmbe, meg lassítok, hogy ne legyen annyi O2-re szüksége az izmaimnak... Hétköznap fönt Pesten azt várom egész héten, hogy péntek-szombat-vasárnap milyen jót fogok tekerni a FRISS levegõn, erre jön a két gépszörny, és.... A baj az, hogy õk is annyira szeretik a motorozást, mint én a bringázást... Nem tom, mi lenne a megoldás, de tényleg...
Írta 2007. május 18. - 08:44
Végre vasárnap reggel sikerül ismét hazajutnom, úgyhogy ki is használom az alkalmat.
A Mátrába akarok menni (idén még nem is voltam + rohadt gyenge vagyok, az jöjjön, akinek lesz is türelme a tempómhoz), egy fajint bicajozni terepen. Elmegyek egyedül is, de jó lenne, ha tudnátok hozzám csatlakozni, úgy mégiscsak jobb lenne. Vágási Feri nem?
Na jelezzetek ha van valami!
Zoli
Írta 2007. május 16. - 08:48
Írta 2007. május 14. - 15:00
Ehe Pista ! Rég hallottunk felõled ! Már nagyon várunk a boltba, gyûjtjük a vizsgamunkákat, mnár tele a lemez raktár ! Mikor jössz ?
Mar 16an, szerdan otthon alszunk!
NagyPetinek uzenem mar nagyon szomjas vagyok, hutse be a limonadet!
Írta 2007. május 14. - 13:16
A gödöllõi túra jól sikerült, négyen voltunk Tarjánból, az idõ szép volt, nem úgy, mint egy éve, a táv meg rövidebb. Délre aztán jó meleg lett, kicsit meg is kapott a nap.
Írta 2007. május 10. - 17:26
How are you who there are so far?
Írta 2007. május 09. - 20:43
Az egy pulzusmeros Cateye volt vazze...
Ehe Pista ! Rég hallottunk felõled ! Már nagyon várunk a boltba, gyûjtjük a vizsgamunkákat, mnár tele a lemez raktár ! Mikor jössz ?
Írta 2007. május 09. - 16:45
Írta 2007. május 09. - 08:05
Nem okoskodás, csak helyesbítés, elõdöntõ 18 km, döntõ 7 km ugyanarra a szintre és az elsõ 25 /abszolút/ jutott a döntõbe. 1995.03.10. Itt indultam elõször. Aztán követte 1996, 1997, 1998. Mindíg márciusban. Ezért emlékszem ilyen jól a paraméterekre. Aztán nem is rendeztek többet.
Köszi a pontosítást. Azért nagyon nem lõttem mellé. ;-)
Én 96-ban voltam. Emlékszem is rád, ahogy Szekeres Tomi kiszóllított téged, mint ágasvári lakost. :-)
Nándinak is igaza van. Természetesen nehezebb lenne a karancsaljai dolog megszervezése. Biztosan azért is tetszett a bakonyi stílus, mert hazahúz a szívem (teljesítménytúra).
Írta 2007. május 08. - 21:26
Nem okoskodás, csak helyesbítés, elõdöntõ 18 km, döntõ 7 km ugyanarra a szintre és az elsõ 25 /abszolút/ jutott a döntõbe. 1995.03.10. Itt indultam elõször. Aztán követte 1996, 1997, 1998. Mindíg márciusban. Ezért emlékszem ilyen jól a paraméterekre. Aztán nem is rendeztek többet.
Ja, én is indultam egyszer rajta, 98-ban, még is hó esett menet közben, Pityunak letört a km óráját menet közben, ott pattogott a kerekek közt, mert hideg volt, s a mûanyag tartó elpattant. A végén fent fagyoskodtunk a toronyban, utána meg le kellett gurulni a kocsiért a rajthoz. Hát ott fáztam mint állat.
Szerintem elég lesz ha az eredeti terv megvaósul (Toyota-Karancs), a Karancsalja már nagy szervezést kívánna, így sem tudom a 10 év alattikank hogyan lesz. Meg szerintem elég az esõbeállóig menni, a kilátóig nagy szopatás.
Írta 2007. május 08. - 20:16
Nem okoskodás, csak helyesbítés, elõdöntõ 18 km, döntõ 7 km ugyanarra a szintre és az elsõ 25 /abszolút/ jutott a döntõbe. 1995.03.10. Itt indultam elõször. Aztán követte 1996, 1997, 1998. Mindíg márciusban. Ezért emlékszem ilyen jól a paraméterekre. Aztán nem is rendeztek többet.Ez nagyon szuperül hagzik. Nekem is eszembe jutott hasonló már. Le is írom, hátha még számít. :-)
A kilencvenes években voltak a "Bakony királya" versenyek és teljesítménytúrák. Ez úgy nézett ki, hogy minden nevezõnek fel kellett tekernie - mezõnyben - Bakonybélbõl - Kõris-hegyre. Ez, közel 20 km volt, 500 m szinttel. Lehetett - sõt kellett is - versenyezni, de minden felérkezõ kapott egy oklevelet és kitûzõt, hiszen a teljesítménytúrát ezzel teljesítette.
Az elsõ 15 viszont, fordított sorrendben egyenként, ismét indult egy rövidebb és meredekebb pályán, ahol már a végsõ helyezésekért versengtek.
Szóval, mi lenne, ha itt is így csinálnánk?
A mezõnyverseny indulhatna Karancsaljáról is, hogy hosszabb legyen és csak a kõbányáig menne? Az egyenkénti meg eleve onnan indulna.
A neve pedig KARANCS KIRÁLYA verseny és teljesítménytúra.
Hmmm?
Írta 2007. május 08. - 12:45
Írta 2007. május 08. - 08:05
Hát ha minden igaz, és elintézhetõ a dolog, akkor a következõrõl van szó:
Egyenkénti indításos verseny
Start: Toyota Kakuk
Cél:
10 év alatt: majd még kiderül hogy lesz
11-14 év: kõbánya utáni elsõ forrás
15-18 év: Karancs kilátó
19-34 év: Karancs kilátó
35+ év: Kõbánya utáni elsõ forrás
nõk: Kõbánya utáni elsõ forrás
elit -18: Karancs kilátó
elit 18-: Karancs kilátó
utána pedig Kercsegen gulyásozás, Zeusz-féle, beszéltem vele, ha ráér akkor megoldható ez is...
tegnap szóltam Robinak hogy említse meg a dolgot Krisztin keresztül a Nemzeti Park felé, onnan még azért meg kell várni a reagálást...
igazából az osztrákoknál meg a németeknél már rendes kupasorozat is van ilyen jellegû versenybõl, de asszem azok rövidebb távokon vannak talán...
ez a táv ahogy én számolgattam, ugy kb 6 - 6,5 km lehet, szintkülönbsége pedig 440 - 460 m körüli valahol... annyi az egész negatívuma, ezt beismerem, hogy a nagyon köves részen a kõbánya után biztos hogy tolni kell, dehát evvan, akkor toljuk majd...
Ez nagyon szuperül hagzik. Nekem is eszembe jutott hasonló már. Le is írom, hátha még számít. :-)
A kilencvenes években voltak a "Bakony királya" versenyek és teljesítménytúrák. Ez úgy nézett ki, hogy minden nevezõnek fel kellett tekernie - mezõnyben - Bakonybélbõl - Kõris-hegyre. Ez, közel 20 km volt, 500 m szinttel. Lehetett - sõt kellett is - versenyezni, de minden felérkezõ kapott egy oklevelet és kitûzõt, hiszen a teljesítménytúrát ezzel teljesítette.
Az elsõ 15 viszont, fordított sorrendben egyenként, ismét indult egy rövidebb és meredekebb pályán, ahol már a végsõ helyezésekért versengtek.
Szóval, mi lenne, ha itt is így csinálnánk?
A mezõnyverseny indulhatna Karancsaljáról is, hogy hosszabb legyen és csak a kõbányáig menne? Az egyenkénti meg eleve onnan indulna.
A neve pedig KARANCS KIRÁLYA verseny és teljesítménytúra.
Hmmm?
Írta 2007. május 08. - 07:56
Írta 2007. május 08. - 07:12
Írta 2007. május 07. - 22:37
Ákos! ha indulsz rajta, kritizálhatsz!
Hótabóna bekeményít (hónaptó a mozikba)!!!
Írta 2007. május 07. - 22:02
Bálnus! Képes volnál felzavarni a kilátóig 30 éven felüli embereket?
Ez már szadizmus!
Ákos! ha indulsz rajta, kritizálhatsz!
Írta 2007. május 07. - 21:46
Ne izgulj, van BBB fékbetét, occsó, 2690, - a kedvezmény, szóval 3 rugó.
Ne írogassál márola ,hanem vedd fel atelefont!?.
Írta 2007. május 07. - 21:20
Na, hogy veregessem a píííííbe! Mehetek be a Veloba, elkopott a hátsó fékbetét:-)
Ne izgulj, van BBB fékbetét, occsó, 2690, - a kedvezmény, szóval 3 rugó.
Írta 2007. május 07. - 20:17
Ez már szadizmus!