Végre valaki, akit nem az érdekel, hogy hogy zúg tömeg, meg hány emberrel lökdösõdik az elsõ körben, hanem csak úgy magának elgondol valamit, vagy megálmod valamit és azt meg is próbálja véghez vinni. Ez is teljesítmény, ezt is értékelni kell, le a kalappal, öreg harcos!
Okoskodás: szerintem felvehetnéd a kapcsolatot Kreicsi Gabiékkal, mert így, elsõ ránézésre nagyon egy húron pendültök.
Hajrá double x!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Indította
Bálna
, 2005. október 11. 20:15
Írta 2007. június 02. - 22:40
Írta 2007. június 02. - 21:39
Én is nagyon fáradt vagyok...
Ma meg akartam csinálni a Králova Hola csúcsot, de a Javorinka hágón
leszakadt az esõ. Abortálni kellett a dolgot... Fordultam és hazajöttem.
Vagy 30km esõben... Megszállni sem tudtam, hogy honap folytassam,
mert figyelmetlenségbõl szlovák korona helyett a tavalyról megmaradt szlovén tollárt vittem ki.
Amikor ásványvizet akartam vanni, akkor derült ki. Nagyot néztek az eladók. Aztán én is...
Össz táv: 212km, legmagasabb pont: 965m. Edzésnek azért jó volt.
Ma meg akartam csinálni a Králova Hola csúcsot, de a Javorinka hágón
leszakadt az esõ. Abortálni kellett a dolgot... Fordultam és hazajöttem.
Vagy 30km esõben... Megszállni sem tudtam, hogy honap folytassam,
mert figyelmetlenségbõl szlovák korona helyett a tavalyról megmaradt szlovén tollárt vittem ki.
Amikor ásványvizet akartam vanni, akkor derült ki. Nagyot néztek az eladók. Aztán én is...
Össz táv: 212km, legmagasabb pont: 965m. Edzésnek azért jó volt.
Írta 2007. június 02. - 21:03
Írta 2007. június 01. - 13:23
A június 24-ei városi bajnokság mégis a karancs-hillclimb lesz!
ugyhogy jó lenne valamikor jövõ hét elején nyélbe ütni a Nagy Peti által javasolt dolgot, miszerint közösségi munkában ki kellene takarítani a dzsumbujtól a határsáv utáni szakasz lefelé, mert szokás szerint ekkorra már járhatatlan. És akkor lehetne edzeni normálisan, akár köröket is lehetne menni, de mindenféleképp értelmes úton lehetne lejönni a Karancsról...
ugyhogy jó lenne valamikor jövõ hét elején nyélbe ütni a Nagy Peti által javasolt dolgot, miszerint közösségi munkában ki kellene takarítani a dzsumbujtól a határsáv utáni szakasz lefelé, mert szokás szerint ekkorra már járhatatlan. És akkor lehetne edzeni normálisan, akár köröket is lehetne menni, de mindenféleképp értelmes úton lehetne lejönni a Karancsról...
Írta 2007. május 31. - 20:47
Írta 2007. május 31. - 19:54
Amberek !
Vasárnap a Tóstrandnál Titán Kupa, Diákolimpia 5-18 évesek részére. Aki szeretne indulni, péntek estig nevezzen nálam, emil, bolt, sms, stb. Továbbá várom a társadalmi munkások jelentkezését is (pályabíró, pakolászó ember, rajtszá írogató, kajaosztó, stb.) !
Vasárnap a Tóstrandnál Titán Kupa, Diákolimpia 5-18 évesek részére. Aki szeretne indulni, péntek estig nevezzen nálam, emil, bolt, sms, stb. Továbbá várom a társadalmi munkások jelentkezését is (pályabíró, pakolászó ember, rajtszá írogató, kajaosztó, stb.) !
Írta 2007. május 31. - 19:43
Renáta Te ezt nem értheted... A MÁSIK oldalon állsz...
Gergõ, rájöttem, hogy mi lelki társak vagyunk...
nabazdmeg
Írta 2007. május 30. - 06:41
Írta 2007. május 29. - 22:20
Renáta Te ezt nem értheted... A MÁSIK oldalon állsz...
Írta 2007. május 29. - 21:26
Írta 2007. május 29. - 21:18
Írta 2007. május 29. - 19:23
12 év körüli, bmx-esek voltak, vagy 10-en, gondolom jöttek az extrém pályáról.
Sisak sehol. Remélem nem lesz komolyabb baja. Bár az arca elég durván nézett ki
Sisak sehol. Remélem nem lesz komolyabb baja. Bár az arca elég durván nézett ki
Írta 2007. május 29. - 19:17
Mennyire kissrác volt az illetõ ? Ilyen kisgyerek (10 év alatt), vagy dörtös arc ? Sisak volt ?
Írta 2007. május 29. - 19:15
Wááááááááá!
Most hívtam mentõt egy kissráchoz, a házunk elõtt arcra esett biciklivel!
Eszméletvesztés, vértócsa...
Vigyázzon mindenki magára!
Most hívtam mentõt egy kissráchoz, a házunk elõtt arcra esett biciklivel!
Eszméletvesztés, vértócsa...
Vigyázzon mindenki magára!
Írta 2007. május 29. - 18:08
Nos!
Örülök okés vagy Bálna!
Akkor a Bükkmaratonon már bizti minden oké lesz!
Dinnyééééééééééééééééééét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örülök okés vagy Bálna!
Akkor a Bükkmaratonon már bizti minden oké lesz!
Dinnyééééééééééééééééééét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írta 2007. május 29. - 12:48
Megyek, tolok egy kövéret a Mátrába... Galya-Sasvár szakaszon rátapadok egy motorosra lefelé, oszt lesz ami lesz...
Ha nem kellene visszamennem Sopronba, Én is ezt tenném, fõleg így hogy lekéstem a buszt is, de annyival megtoldanám a dolgot, hogy elvágnám a fékcsöveimet...
Jobban vagyok, köszönöm a kérdést, már gyaloglás közben sem (nagyon) fáj a lábam...
Írta 2007. május 29. - 11:59
Amint olvasom a beszámolókat, most sem lehetett megúszni Szilvásváradot sár nélkül. Na de a tavalyihoz képest még csak-csak. Hétvégén a Salgó, Medves és Somlyó környékén voltam terepen, itt száraz volt az erdõ.
Gartulálok a résztvevõknek, a Tour de Pelso teljesítõinek is.
Gartulálok a résztvevõknek, a Tour de Pelso teljesítõinek is.
Hívnak a hegyek!
Írta 2007. május 29. - 10:44
Megyek, tolok egy kövéret a Mátrába... Galya-Sasvár szakaszon rátapadok egy motorosra lefelé, oszt lesz ami lesz...