Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Bálna! Sztem betyár lesz ez a Karancsos dolog:-)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Bár lehet, h inkább a tanulással kéne foglalkoznom.... :-)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Na, hogy veregessem a píííííbe! Mehetek be a Veloba, elkopott a hátsó fékbetét:-)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Mi lesz a Karancson? Városi bajnokság, vagy valami más akció?
Vasárnap gondoltam, hogy kimegyek versenyt nézni, de hát az egyéb kötelesség közbeszólt. Csak délután sikerült kb. két órára elszabadulni egy 60-as körre.

Hát ha minden igaz, és elintézhetõ a dolog, akkor a következõrõl van szó:

Egyenkénti indításos verseny

Start: Toyota Kakuk
Cél:
10 év alatt: majd még kiderül hogy lesz
11-14 év: kõbánya utáni elsõ forrás
15-18 év: Karancs kilátó
19-34 év: Karancs kilátó
35+ év: Kõbánya utáni elsõ forrás
nõk: Kõbánya utáni elsõ forrás
elit -18: Karancs kilátó
elit 18-: Karancs kilátó

utána pedig Kercsegen gulyásozás, Zeusz-féle, beszéltem vele, ha ráér akkor megoldható ez is...
tegnap szóltam Robinak hogy említse meg a dolgot Krisztin keresztül a Nemzeti Park felé, onnan még azért meg kell várni a reagálást...

igazából az osztrákoknál meg a németeknél már rendes kupasorozat is van ilyen jellegû versenybõl, de asszem azok rövidebb távokon vannak talán...
ez a táv ahogy én számolgattam, ugy kb 6 - 6,5 km lehet, szintkülönbsége pedig 440 - 460 m körüli valahol... annyi az egész negatívuma, ezt beismerem, hogy a nagyon köves részen a kõbánya után biztos hogy tolni kell, dehát evvan, akkor toljuk majd... :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Mi lesz a Karancson? Városi bajnokság, vagy valami más akció?
Vasárnap gondoltam, hogy kimegyek versenyt nézni, de hát az egyéb kötelesség közbeszólt. Csak délután sikerült kb. két órára elszabadulni egy 60-as körre.
Hívnak a hegyek! :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Remélem Bálna amit tervez a karancsra azon el is indul .

Persze hogy el!!!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Én is gratulálok mindenkinek! Jó verseny volt! Suttyó a császár! Suttyó a császár! Hazafelé még elmondott 4 cigányos viccet, aminek sírva röhögés lett a vége:-) Bakki, mekkora egy arc...

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Köszönjük a rendezõknek ezt a jó kis versenyt külön élmény , hogy a régiek is visszatérnek az élmezõnynek meg csak annyit , hogy így megalázni , nem illene :jogging: Remélem Bálna amit tervez a karancsra azon el is indul .

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás

Szivi! Jobbulást a fájós térdednek!

Eztis köszi most csak köszönni tudok mindent :)

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

köszi!!!

Szivi! Jobbulást a fájós térdednek!

Kisgyufa

Kisgyufa

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás

Gratulálok Gergõnek és Tomikának és mindenkinek, aki versenyzett ma!

Ui: Szép volt, Suttyó!!! :prosze:

köszi!!!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Suttyó visszatért, vér nem válik vízzé ! (Bár hígítja borral is biztos)

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Here I'm again, I'm still living. Kemény hétvégén vagyok túl, Karancs-Medves, Kohászkék. De minden oké volt, a fiúk is igazolhatják, és mégsem esett. A Mályinkai lejtõn ugyan ráfagytunk a bicajra, de nem tartott soká.
Gerispeci, kösz a felajánlást, nem sürgõs az ügy, visszatérünk rá, legalábbis remélem, néhány hónapig várhatok az aktuális kezeléssel.
Errõl jut eszembe, fáj a feje? Tömesse be, tetessen rá koronát, húzassa ki, mintha elvágták volna.
Hívnak a hegyek! :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Tegnap sikeresen teljesítettük a Kohász-kék teljesítménytúrát.
A körülmények összességében jók voltak, de azért akadtak nehéz helyzetek.
Például, délelõtt a Bükkben 5 fok volt. Brrrrrr!

A Pécskõn pedig Friz fogadott a feleségével bennünket. :-)

A teljesítõ csapat:
- Gyuribá
- Pisti
- Somi
- Varga Krisztián
- Kohasz

Adatok.
Táv: 128,5 km
Szint: 2035 m
Teljesítési idõ: 10 óra

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Szia Eszter!:-)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Na jó, bocs!
Ezt hirtelen felindulásból mondtam, végülis inkább a szervezõket kéne szidnom, nem a versenyzõket, meg azé nem mindegy, hogy gyorsan vagy lassan guru! :-)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Pfff!
A "nagy" DH-soknak: lefelé a szar is gurul, gyerekek :-)

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Illegális DH :
Én tudtam róla... Nem helyeseltem, semmi támogatást nem adtam hozzá, felhívtam a figyelmüket, hogy ezt nem lehet, kértem hogy ne a várból indítsák, mivel sok kiránduló lesz. De nem amit látom (hallom) süket fülekre találtam. Szalagot kaptak, hogy legalább ne üssenek el senkit, de ha minden igaz, azt sem sikerült összeszedniük, mivel Enikõ hozott be egy darabot a várból. Én már 10 éve rájöttem, hogy DH-sok csak egy tróger csürhe, arcuk, pénzük van, eszük semmi.
A természetvédelmi területre adnak ki engedélyt, meg 2 éve az OB-ra nem fizettünk, cserében Bálna meg én polgári természtõr vizsgát tettünk, meg ugye csináljuk évente e szemétszedést.

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
1995 óta nem rendeztek Salgó vár körül kerékpár versenyt, mivel Tájvédelmi Körzet lett. 2 éve az egyesület (nem kis utánjárásra), pénzek letétele után rendezhetett országos bajnokságot, ami e kérdéses részt csak éppenhogy érintette. Nem egyszerû elõ- és utómunkálatok, nem egyszerû rendezvényszervezés és biztosítás (pálya kiszalagozása, turisták, járókelõk tájékoztatása). Erre a mai napon rendeztek egy illegális DH versenyt, Salgó várból a Tatár-árokba. Se beharangozás, se pályakijelölés, se pályabiztosítás, csak úgy, az emberek és a túrázók között ordítozva, viszont volt nekik furgon, ami felszállította õket a rajt területre, meg volt nekik idõmérés is. Plusz felnõttek is részt vettek a dologban. Nagyon kérek minden, úgymond "normális" kerékpárost, hogy bárhol, bármikor, bármilyen fórumon, de akárcsak szóban is, határolódjon el az efajta baromságoktól, hogy ne rajtunk csattanjon az ostor. Mert ha ez a jövõ...