Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Indította
Bálna
, 2005. október 11. 20:15
Írta 2008. július 23. - 19:14
Írta 2008. július 23. - 09:47
én meg levettem mellel egyszer a tóstrandál egy buckát(mikor volt a jubileumi körözés) azóta sz*r ,a térdem meg egy 60 évesé a doki szerint
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. július 23. - 09:36
Nekem '92-ben volt mellhártya gyulladásom (nem tudtam róla hogy az van), 93-ban egész évben szenvedtem, aztán 94-ben meggyógyultam, de azóta is érzékeny vagyok rá... Le szokott tapadni, aztán ha erõltetem (sportolok) vagy szezon elején "felszakad" fáj nagyon, de idõvel elmúlik. Szóval szar ügy...
Írta 2008. július 22. - 23:19
Jobbulást, Srácok!
-=B.B.B.=-
Írta 2008. július 22. - 23:16
Hááát öregem nem semmi! Gyógyulj mihamarabb! Lerobbantunk rendesen! Hiába no, öregszünk vagymi! A lánc, remélem szanaszét szakadt, miközben lefulladt a gép! Jövõre újra támadunk!!!
Írta 2008. július 22. - 21:50
Nos Lacika!
Tényleg nagy fába vágódott a stihl! Úgy hívják,hogy jobb comb izom.
Teljesen keresztben 15 centi szélesen és kb 3-4 cm mélyen. sok sok varrat és járógép kb másfél hónapig. szerencsétlenség a köbön
ebben az évben már semmi verseny. de õsszel tán még jut egy kis combregeneráló bicózgatás.
A mellhártyával vigyázz! pihend ki rendesen, mert nekem is volt és 3 hónap kellett még helyrejött. vigyázz nehogy visszamaradjon valami!
Gyógyulást!
(A városit meg a maratont csak nézzük Haver!!!)
Tényleg nagy fába vágódott a stihl! Úgy hívják,hogy jobb comb izom.
Teljesen keresztben 15 centi szélesen és kb 3-4 cm mélyen. sok sok varrat és járógép kb másfél hónapig. szerencsétlenség a köbön
ebben az évben már semmi verseny. de õsszel tán még jut egy kis combregeneráló bicózgatás.
A mellhártyával vigyázz! pihend ki rendesen, mert nekem is volt és 3 hónap kellett még helyrejött. vigyázz nehogy visszamaradjon valami!
Gyógyulást!
(A városit meg a maratont csak nézzük Haver!!!)
Írta 2008. július 22. - 17:23
Suttyó! Valami olyasmit hallottam, hogy nagy fába vágtad a fûrészt. Igaz ez? Énmeg sajna a visegrádi esésnél megütöttem a mellkasom, és kialakult egy mellhártyagyulladás a szárazabbik fajtából. Azt mondták köbö 2 hónapig mellõzzem a fizikai megterheléseket.:( Kész katasztrófa!:( Mindenki vigyázzon magára, mert senki nem vigyáz a másikra!
Írta 2008. július 21. - 22:55
Mivel már megvolt a cross country országos bajnokság, lehet megsemmisítõ csapást kellene mérni az éjszakai túrára félretett szalonnakészletekre...
7végén hegyi idõfutam, oda is kellene szervezni valami leutazást.
7végén hegyi idõfutam, oda is kellene szervezni valami leutazást.
Írta 2008. július 20. - 22:23
Ja, meg olyan hûvös van, hogy még a tengerparton is kabátban vannak az emberek. Bikini meg ilyemi nem sûrûn fordul elõ.
Hívnak a hegyek!
Írta 2008. július 20. - 22:21
Hát, nincs valami jó felhozatal errefelé. Egy-két ifjabb csajt láttam, de azok már a gyerekeimhez is fiatalok.
Hívnak a hegyek!
Írta 2008. július 20. - 21:21
Gyuri bá,voltak-e jó nõk? nem vakságot fogadtál,ugye
Nálunk szezon van,majd egy hónap múlva pihenek
Nálunk szezon van,majd egy hónap múlva pihenek
-=B.B.B.=-
Írta 2008. július 20. - 21:12
No, itt nem nagyon égsz le (csak anyagilag). Bár, szó, ami szó, a kaja nem is nagyon drága a boltban.
Amúgy még az indulás elõtti napon én is fûvet vágtam, ajtót festettem stb., de most jól megérdemelt pihenésem töltöm. Tegnap volt valami hip-hop fesztivál, kicsit belenéztem.
Amúgy még az indulás elõtti napon én is fûvet vágtam, ajtót festettem stb., de most jól megérdemelt pihenésem töltöm. Tegnap volt valami hip-hop fesztivál, kicsit belenéztem.
Hívnak a hegyek!
Írta 2008. július 20. - 20:59
A biciklin van,a nyeregcsövönHehe, teccik a Speci logo.
-=B.B.B.=-
Írta 2008. július 20. - 19:41
Hehe, teccik a Speci logo. Amúgy a Ricco-féle eporól lehetnek még késõbb dolgok, ugyanis a UCI tiltólistáján nincs rajta, csak a francia kerékpáros-szövetségnél nem szeretik...:krol:Én személy szerint kapáltam , kaszáltam, permeteztem...... cserébe a hátam jól leégett :/
Camelbak vkinek van eladó?
Írta 2008. július 20. - 19:17
Én személy szerint kapáltam , kaszáltam, permeteztem...... cserébe a hátam jól leégett :/
-=B.B.B.=-
Írta 2008. július 20. - 19:11
Otthon veresenyhétvége, nem is ér rá senki fórumozni. Itt sokat esik, de azért kimentem a tengerhez. Homokszorbor kiállítás van, nagyon klassz szobrokat csináltak. Hazafelé a záport nem úsztam meg.
Kiderült a titok, Riccoék Béres cseppet szedtek -vagy Deszka ügyfelei voltak?!
Kiderült a titok, Riccoék Béres cseppet szedtek -vagy Deszka ügyfelei voltak?!
Hívnak a hegyek!
Írta 2008. július 17. - 14:32
Hagyjuk már...
Anquetil megmondta, szódavízzel nem lehet egy Tour-t végigcsinálni. Coppitól megkérdezte egy riporter, hogy szokott-e doppingolni.
- Igen.
- És milyen gyakran?
- Mindig, amikor kell.
- És milyen gyakran kell?
- Szinte minden nap
Néztem ma a rajtot, elvitték Ricco-t a francia doppingellenes szövetség ellenõrei. A rajtnál a versenyzõk elmondták minden hülyének, meg lenézték.. ajjajjajj, pedig mindenki NAGYON be van baszva... de nagyon. Aki meg azt mondja hogy nem, az hazudik
Anquetil megmondta, szódavízzel nem lehet egy Tour-t végigcsinálni. Coppitól megkérdezte egy riporter, hogy szokott-e doppingolni.
- Igen.
- És milyen gyakran?
- Mindig, amikor kell.
- És milyen gyakran kell?
- Szinte minden nap
Néztem ma a rajtot, elvitték Ricco-t a francia doppingellenes szövetség ellenõrei. A rajtnál a versenyzõk elmondták minden hülyének, meg lenézték.. ajjajjajj, pedig mindenki NAGYON be van baszva... de nagyon. Aki meg azt mondja hogy nem, az hazudik
Írta 2008. július 17. - 13:50
Írta 2008. július 16. - 23:55
Megküldtem az oldalt pár "kedves" fórum-hozzászólással... thxhttp://www.jobbsalgo...nert.eoldal.hu/
Bocs, ha valakit zavartam vele...
Írta 2008. július 16. - 23:19
Gratula minden Salzosnak, a helytállásért, fõleg Zsoltinak (azért 130km megvolt) és a lányoknak külön, hogy végignyomták!
Nekünk a 109Km elég érdekesen kezdõdött.
08:40-kor még a szálláson tanakodunk, kellhet-e sárvédõ vagy sem, végül nem vittük, mert csúnya tõle a bicigli.
A rajtnál hozzácsapódunk pár magyar archoz, akikkel tovább elemeztük a sárvédõ fontosságát, fõleg ha az nincs felszerelve.
09:05 rajt a második hullámmal, abban a pillanatban az addig szemerkélõ esõ átalakul, dézsából folyamatosan öntöm esõvé. 10m-en belül szarrá ázott mindenki, és még volt hátra 108,9km!
Na itt jött el az ideje, hogy felszereljük a sárvédõt. Az elsõ kanyarnál elhagytuk a pályát, elgurultunk a hotelig, átöltözés, száraz ruha, sárvédõ fel, tartalék zokni a hátizsákba majd vissza a pályára a még mindig szakadó esõben.
Simoni Gilbertonak adtunk így nagy kegyesen kb. 40-45 perc elõnyt. Elõttünk kilométerekre az utolsó B-s, mögöttünk a söprögetõ motoros pöfög. Így másztuk meg az elsõ hegyet. A motoros néha lemaradt, csak hogy ne zavarjon minket nagyon, vagy csak nem bírta a tempót?
Összesítve:
120km, 3620m szint, 4 zselé, 1,5 csoki, 5 liter energia ital, 1 pohár kóla, 2 banán, egy csomó meggyes süti, 1000 liter esõvíz, 3 kg sár.
Nekünk a 109Km elég érdekesen kezdõdött.
08:40-kor még a szálláson tanakodunk, kellhet-e sárvédõ vagy sem, végül nem vittük, mert csúnya tõle a bicigli.
A rajtnál hozzácsapódunk pár magyar archoz, akikkel tovább elemeztük a sárvédõ fontosságát, fõleg ha az nincs felszerelve.
09:05 rajt a második hullámmal, abban a pillanatban az addig szemerkélõ esõ átalakul, dézsából folyamatosan öntöm esõvé. 10m-en belül szarrá ázott mindenki, és még volt hátra 108,9km!
Na itt jött el az ideje, hogy felszereljük a sárvédõt. Az elsõ kanyarnál elhagytuk a pályát, elgurultunk a hotelig, átöltözés, száraz ruha, sárvédõ fel, tartalék zokni a hátizsákba majd vissza a pályára a még mindig szakadó esõben.
Simoni Gilbertonak adtunk így nagy kegyesen kb. 40-45 perc elõnyt. Elõttünk kilométerekre az utolsó B-s, mögöttünk a söprögetõ motoros pöfög. Így másztuk meg az elsõ hegyet. A motoros néha lemaradt, csak hogy ne zavarjon minket nagyon, vagy csak nem bírta a tempót?
Összesítve:
120km, 3620m szint, 4 zselé, 1,5 csoki, 5 liter energia ital, 1 pohár kóla, 2 banán, egy csomó meggyes süti, 1000 liter esõvíz, 3 kg sár.