Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Ma végigmentem, lesz mit irtani... :) annyira nem vészes, de majd csapkodni kell pár helyen.
Egyébként olyannyira nem esett jól a mai tekerés, mint már nagyon rég... :( meleg is volt, amerre én mentem a talaj is szar volt, de a legrosszabb a milliónyi bögöly volt, biztos volt valahol valami jószág... ...ökör... :D:D
De azért tekertem egyet több hét után mégiscsak.

Hát ha a Kemercsiovó tetejére gondolsz, az borzasztó. Mindig eszembe jut, hány millió pók lehet a fûszálak között:spider: Arra kisKercseg felé is van a jóból... le kéne önteni mindent benzinnel, oszt meggyújtani :krol:

K.Gyuri

K.Gyuri

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Sziasztok!

Tettem egy kis túrát a Glockner alatt, illetve a Defereggen körül.
Ha valakit érdekel, képek a honlapomon Kerékpár túrák menûpont.
Akinek Explorerrel nem megy, próbálja Firefox böngészõvel.
Igazi web guruk pedig kitalálhatnák, Explorerben
miért kell minden flash gombomra kétszer kattintani,
hogy mûködjön. :)

Üdv!
Gyuri

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Gyere Gyuri, már várunk - meg a hegyek is! ;-)

Én tegnap - munka után - kimentem a Cserhátba forráskeresõ túrára (Cserhát forrásai mozgalom). Meglepõdve tapasztaltam, hogy a sok esõ ellenére egyáltalán nem kellett saraznom. Nagyon jót tekertem.
Mondjuk a múlt pénteki sem volt rossz - amikor T-vel találkoztam - csak ugye szakadó esõben azért mégsem olyan jó. :-))

Közben felrakattam a hivatalos teljesítménytúra naptárba is az augusztus 24-i rendezvényünket.
Íme:
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1879

Ma végigmentem, lesz mit irtani... :) annyira nem vészes, de majd csapkodni kell pár helyen.
Egyébként olyannyira nem esett jól a mai tekerés, mint már nagyon rég... :( meleg is volt, amerre én mentem a talaj is szar volt, de a legrosszabb a milliónyi bögöly volt, biztos volt valahol valami jószág... ...ökör... :D:D
De azért tekertem egyet több hét után mégiscsak.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Én tegnap - munka után - kimentem a Cserhátba forráskeresõ túrára (Cserhát forrásai mozgalom). Meglepõdve tapasztaltam, hogy a sok esõ ellenére egyáltalán nem kellett saraznom. Nagyon jót tekertem.
Mondjuk a múlt pénteki sem volt rossz - amikor T-vel találkoztam - csak ugye szakadó esõben azért mégsem olyan jó. :-))

Közben felrakattam a hivatalos teljesítménytúra naptárba is az augusztus 24-i rendezvényünket.
Íme:

Olyan szinten áztam szét akkor, mint mikor egy macska beesik a kútba, és jó két hétig a vízben van... A vázból meg kiöntöttem vagy fél liter vizet :(

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Íme:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ha arosan otthon, nekem is vissz a kell szoknom a vadbarmokhoz. Itt ilyen veszély nem nagyon van, de azért a keresztezõdésekben figyelni kell. Ma búcsú túra Leiden-Amszterdam, oda vissza, láttam a piroslámpás negyedet is, de csak keresztül hajtottam (de azért a kirakatokba be-be néztem). Itt éjjel-nappal megy a biznisz, ráadásul a templom tövében. Hogy fér ez össze? Hazafelé Schipol mellett jöttem, alacsonyan szálló gépek, ez is nagy élmény. Közel 100 km jött össze, befutónál megérdemelt kis pohár Heineken.
(2,5 dl=1.80 Eu) No nem itt fogok lerészegedni.
Sérülteknek jobbulást, versenyzõknek sok gratuláció.
Hamarosan a Tarján Kupán ismét köztetek.
Hívnak a hegyek! :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Hú, még nincs :( De ha lesz, felteszem :)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Errõl van valahol valami eredménylista T?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Nem egyszerû kérdés ez, mert a pálya le is volt zárva, meg nem is. Jöttek is rajta autók, meg nem is. Mi pl már nem mehettünk le a rajtba, de felfelé meg volt forgalom. Bár annak nagy része a versenyzõket kísérte, csak ez a balfasz lehetett kívülálló. Teljes útzár amúgy csak a TDH-t övezte, de a szerpentin alján minden autós megkapta a figyelmeztetést hogy kerékpárverseny van.
Aki nekiment az egy öregedõ, szürkés színû - talán Lada Samarát vezetett, és ha jól tudom, nem is helyi lakos volt.
A váz a bal láncvillán gyengült el, de hát a kerék, a hajtómû is látott már szebb napokat. Na mindegy, az a szerencse, hogy ki tudta kapni a bal lábát, mert ha az ott marad az autó meg a váz között... Tomika idén már nem biciklizik.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Megjelentünk a mai, Tour de Hongrie nyíltabb szakaszán négy fõs tarjáni sorral. Az egész balhé ott kezdõdött, hogy valami manki olajat szórt szét a Bükkszentkeresztre vezetõ szerpentin oda vezetõ útján, ami miatt nagyon sok idõt vesztettünk. Jelentõs késéssel értünk oda, az indulás is kétséges volt. Ha a szervezõk vaskalaposak lettek volna, akkor nem is indulhattunk volna.
Gyors kipakolás, tipli le a rajhoz. Sajnos ekkor olyan dolog történt, amire hát nem igazán lehet számítani, fõleg egy kerékpárversenyen sem. Tomika ment legelöl, és egy szembejövõ szabálytalanul közlekedõ autó adott neki egy olyan gellert, amitõl bedõlt jobboldalra, és megütötte a lábát. Sokáig azt hittük eltört, de Istennek hála igazán nagy baja nem lett. A váz, hajtómû, kerék nem volt ilyen szerencsés. Ha belegondolok, AKÁRMELYIKÜNK így járhatott volna, szerencsétlenségére õ ért elsõnek abba a kanyarba. Magánvéleményem, ha velem történik, az elsõ kereket széttörtem volna a fején. Nem mellesleg bûncselekményként dokumentálta a dolgot a rendõrség, cserbenhagyásos gázolásnak számítható a dolog, hisz segítségnyújtás nélkül állt tovább az a fasz, sõt, még neki állt feljebb. A rendõrök javára legyen mondva, korrektek voltak, Tomika elég jól megtalálta velük a hangot.
Vissza a versenyre: Rena szokás szerint nyert, P is ment ügyesen, személy szerint elég szar napot fogtam ki, és az sem segített, hogy nem tudunk melegíteni, így 4ediknek kullogtam be

Szerintem még folyt köv.

Kis részletet toljál már, mi tört a bringán, hogy került a faszi az útra (lezárt út volt-e) újmagyar volt-e, milyen kocsi, stb... Tominak nem lett semmi baja ?

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Zalakaroson is volt hasonló balaset! Kiss Feri fia, Máté közlekedett a helyi kerékpár úton amikor kihajtott elé egy autó. Úgy láttam rajta, hogy az esés különösebben nem viselte meg (a vállát ütötte meg) de a Mata carbon váz három felé osztódott a népek körbe állták úgy csodálták, elõször azt hittem ufó szállt oda. Amúgy a verseny elég jó volt, ahoz képest, hogy szombaton gyalog jártuk be a pályát esve-kelve, mert olyan fasza kis sár volt. Vasárnapra egész tûrhetõ lett az állaga, minden SHKE-snek bejött. Én kicsit túl paráztam, szerettem volna 10 között lenni ha nem fosok annyira még két ember foghetó lett volna így 10. lettem. További eredmények: Brigi 2.; Geri 4.; Zolika 4.; V. Zsolesz 3.!!!; Illés Pisti 5. Ez volt az utolsó xco futam és számomra a szezon vége is. Szórakozás, dolce vita kilõve, irány Deutsheland, Deutscheland über alles! Euro, euro, euro.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Tomikám, drágám, egyetlenem, jól vagy?:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Aztadurvaéletbe.....
Jobbulást Tominak!!!!
Lassan már rpg-vel kell szaladgálni.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Megjelentünk a mai, Tour de Hongrie nyíltabb szakaszán négy fõs tarjáni sorral. Az egész balhé ott kezdõdött, hogy valami manki olajat szórt szét a Bükkszentkeresztre vezetõ szerpentin oda vezetõ útján, ami miatt nagyon sok idõt vesztettünk. Jelentõs késéssel értünk oda, az indulás is kétséges volt. Ha a szervezõk vaskalaposak lettek volna, akkor nem is indulhattunk volna.
Gyors kipakolás, tipli le a rajhoz. Sajnos ekkor olyan dolog történt, amire hát nem igazán lehet számítani, fõleg egy kerékpárversenyen sem. Tomika ment legelöl, és egy szembejövõ szabálytalanul közlekedõ autó adott neki egy olyan gellert, amitõl bedõlt jobboldalra, és megütötte a lábát. Sokáig azt hittük eltört, de Istennek hála igazán nagy baja nem lett. A váz, hajtómû, kerék nem volt ilyen szerencsés. Ha belegondolok, AKÁRMELYIKÜNK így járhatott volna, szerencsétlenségére õ ért elsõnek abba a kanyarba. Magánvéleményem, ha velem történik, az elsõ kereket széttörtem volna a fején. Nem mellesleg bûncselekményként dokumentálta a dolgot a rendõrség, cserbenhagyásos gázolásnak számítható a dolog, hisz segítségnyújtás nélkül állt tovább az a fasz, sõt, még neki állt feljebb. A rendõrök javára legyen mondva, korrektek voltak, Tomika elég jól megtalálta velük a hangot.
Vissza a versenyre: Rena szokás szerint nyert, P is ment ügyesen, személy szerint elég szar napot fogtam ki, és az sem segített, hogy nem tudunk melegíteni, így 4ediknek kullogtam be

Szerintem még folyt köv.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Az itt fokozatosan igaz. Annyi bicajt máshol nem látni, mint itt (esetleg Kínában, de ott nem voltam még). Tegnap egy országútis keményen nyomta, hátul meg húzta a kis kuliban a pár éves gyereket. De a családos vagy csapatos túrázás is teljesen elterjedt. A megszokott hazai hegyek hiányoznak kicsit, meg itt montizni nemigen lehet.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
F@szt:krol: A biciklisek olyanok, mint a pókok. Átlagosan a világ minden négyzetméterén van belõlük egy. Az emberiség megjelenése elõtt már megvoltak, és ha eltûnik a roma sapiens, még akkor is meglesznek:spider:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
no, mi a helyzet otthon, kitört a nyavalyakór? Mindenki sebeit nyalogatja. Veszélyes sport a bicaj, no meg a fûrészelés is.
Ma itt a távolban sikerült egy bõ százas túrát csinálni (7 sebbességes 15 kilós bicajjal). Mondjuk a fokozat ide bõven elég, nem is használtam csak vagy hármat. A tenger mentén mentem dél felé úgy 40 km-t Hollandia "csücskéig", Hoek van Holland az város neve, majd keletnek Delft, onna északnak haza Leidenbe. A tenger mentén a dûnék között vezet a biciklis út, csend és nyugalom, no leszámítva a rendgeteg bicajost. Amit otthon nem látni, nyugdíjasok vannak a legtöbben, általában párban, nyomják rendesen. Ragyogó napsütés, enyhe szél, baromi jó utak, alig tévedtem el, kb. néhány kilométer tévút.
Delft fõterén piac, rengeteg ember, meg egy pohár Heineken. Pihenõkkel 7 óra volt. Jobb idõt otthon is.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Mert addigra már kifetrengtem magam vagy 20 percig a bozótosban :D ez egyébként vmi régi patakmeder lehetett vagy a vizet vezette le a hegyrõl,ahogy jövünk ki az erdõbõl majdnem a kishídhoz vezetõ földúton.Utána pár hónapig nem tudtam rendesen levegõt venni(bár most is kár néha.... :) )

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

én meg levettem mellel egyszer a tóstrandál egy buckát(mikor volt a jubileumi körözés)

Nem is látszódott rajtad a szitu. Erõs egyéniség vagy. ;-)

Amúgy meg VB futam helyett 24-én lehet teljesítménytúrázni is. Ugyanaz a táv, ugyanott, de jóval lájtosabb tekerésel. Most készül az igazolófüzet benne a múlttal és a jelennel.

Jobbulást!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Kösszépen Mindenkinek !