Hát ha a Kemercsiovó tetejére gondolsz, az borzasztó. Mindig eszembe jut, hány millió pók lehet a fûszálak között:spider: Arra kisKercseg felé is van a jóból... le kéne önteni mindent benzinnel, oszt meggyújtani :krol:Ma végigmentem, lesz mit irtani... annyira nem vészes, de majd csapkodni kell pár helyen.
Egyébként olyannyira nem esett jól a mai tekerés, mint már nagyon rég... meleg is volt, amerre én mentem a talaj is szar volt, de a legrosszabb a milliónyi bögöly volt, biztos volt valahol valami jószág... ...ökör... :D
De azért tekertem egyet több hét után mégiscsak.
Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2008. július 29. - 22:42
Írta 2008. július 29. - 21:49
Tettem egy kis túrát a Glockner alatt, illetve a Defereggen körül.
Ha valakit érdekel, képek a honlapomon Kerékpár túrák menûpont.
Akinek Explorerrel nem megy, próbálja Firefox böngészõvel.
Igazi web guruk pedig kitalálhatnák, Explorerben
miért kell minden flash gombomra kétszer kattintani,
hogy mûködjön.
Üdv!
Gyuri
Írta 2008. július 29. - 20:03
Gyere Gyuri, már várunk - meg a hegyek is! ;-)
Én tegnap - munka után - kimentem a Cserhátba forráskeresõ túrára (Cserhát forrásai mozgalom). Meglepõdve tapasztaltam, hogy a sok esõ ellenére egyáltalán nem kellett saraznom. Nagyon jót tekertem.
Mondjuk a múlt pénteki sem volt rossz - amikor T-vel találkoztam - csak ugye szakadó esõben azért mégsem olyan jó. :-))
Közben felrakattam a hivatalos teljesítménytúra naptárba is az augusztus 24-i rendezvényünket.
Íme:
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1879
Ma végigmentem, lesz mit irtani... annyira nem vészes, de majd csapkodni kell pár helyen.
Egyébként olyannyira nem esett jól a mai tekerés, mint már nagyon rég... meleg is volt, amerre én mentem a talaj is szar volt, de a legrosszabb a milliónyi bögöly volt, biztos volt valahol valami jószág... ...ökör... :D
De azért tekertem egyet több hét után mégiscsak.
Írta 2008. július 29. - 19:59
Gyere Gyuri, már várunk - meg a hegyek is! ;-)
Én tegnap - munka után - kimentem a Cserhátba forráskeresõ túrára (Cserhát forrásai mozgalom). Meglepõdve tapasztaltam, hogy a sok esõ ellenére egyáltalán nem kellett saraznom. Nagyon jót tekertem.
Mondjuk a múlt pénteki sem volt rossz - amikor T-vel találkoztam - csak ugye szakadó esõben azért mégsem olyan jó. :-))
Közben felrakattam a hivatalos teljesítménytúra naptárba is az augusztus 24-i rendezvényünket.
Íme:
Olyan szinten áztam szét akkor, mint mikor egy macska beesik a kútba, és jó két hétig a vízben van... A vázból meg kiöntöttem vagy fél liter vizet
Írta 2008. július 29. - 15:01
Íme:
Írta 2008. július 28. - 20:34
(2,5 dl=1.80 Eu) No nem itt fogok lerészegedni.
Sérülteknek jobbulást, versenyzõknek sok gratuláció.
Hamarosan a Tarján Kupán ismét köztetek.
Írta 2008. július 28. - 19:36
Írta 2008. július 28. - 17:26
Írta 2008. július 28. - 12:03
Aki nekiment az egy öregedõ, szürkés színû - talán Lada Samarát vezetett, és ha jól tudom, nem is helyi lakos volt.
A váz a bal láncvillán gyengült el, de hát a kerék, a hajtómû is látott már szebb napokat. Na mindegy, az a szerencse, hogy ki tudta kapni a bal lábát, mert ha az ott marad az autó meg a váz között... Tomika idén már nem biciklizik.
Írta 2008. július 28. - 10:31
Megjelentünk a mai, Tour de Hongrie nyíltabb szakaszán négy fõs tarjáni sorral. Az egész balhé ott kezdõdött, hogy valami manki olajat szórt szét a Bükkszentkeresztre vezetõ szerpentin oda vezetõ útján, ami miatt nagyon sok idõt vesztettünk. Jelentõs késéssel értünk oda, az indulás is kétséges volt. Ha a szervezõk vaskalaposak lettek volna, akkor nem is indulhattunk volna.
Gyors kipakolás, tipli le a rajhoz. Sajnos ekkor olyan dolog történt, amire hát nem igazán lehet számítani, fõleg egy kerékpárversenyen sem. Tomika ment legelöl, és egy szembejövõ szabálytalanul közlekedõ autó adott neki egy olyan gellert, amitõl bedõlt jobboldalra, és megütötte a lábát. Sokáig azt hittük eltört, de Istennek hála igazán nagy baja nem lett. A váz, hajtómû, kerék nem volt ilyen szerencsés. Ha belegondolok, AKÁRMELYIKÜNK így járhatott volna, szerencsétlenségére õ ért elsõnek abba a kanyarba. Magánvéleményem, ha velem történik, az elsõ kereket széttörtem volna a fején. Nem mellesleg bûncselekményként dokumentálta a dolgot a rendõrség, cserbenhagyásos gázolásnak számítható a dolog, hisz segítségnyújtás nélkül állt tovább az a fasz, sõt, még neki állt feljebb. A rendõrök javára legyen mondva, korrektek voltak, Tomika elég jól megtalálta velük a hangot.
Vissza a versenyre: Rena szokás szerint nyert, P is ment ügyesen, személy szerint elég szar napot fogtam ki, és az sem segített, hogy nem tudunk melegíteni, így 4ediknek kullogtam be
Szerintem még folyt köv.
Kis részletet toljál már, mi tört a bringán, hogy került a faszi az útra (lezárt út volt-e) újmagyar volt-e, milyen kocsi, stb... Tominak nem lett semmi baja ?
Írta 2008. július 28. - 09:46
Írta 2008. július 28. - 09:27
Írta 2008. július 27. - 22:58
Jobbulást Tominak!!!!
Lassan már rpg-vel kell szaladgálni.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. július 26. - 20:09
Gyors kipakolás, tipli le a rajhoz. Sajnos ekkor olyan dolog történt, amire hát nem igazán lehet számítani, fõleg egy kerékpárversenyen sem. Tomika ment legelöl, és egy szembejövõ szabálytalanul közlekedõ autó adott neki egy olyan gellert, amitõl bedõlt jobboldalra, és megütötte a lábát. Sokáig azt hittük eltört, de Istennek hála igazán nagy baja nem lett. A váz, hajtómû, kerék nem volt ilyen szerencsés. Ha belegondolok, AKÁRMELYIKÜNK így járhatott volna, szerencsétlenségére õ ért elsõnek abba a kanyarba. Magánvéleményem, ha velem történik, az elsõ kereket széttörtem volna a fején. Nem mellesleg bûncselekményként dokumentálta a dolgot a rendõrség, cserbenhagyásos gázolásnak számítható a dolog, hisz segítségnyújtás nélkül állt tovább az a fasz, sõt, még neki állt feljebb. A rendõrök javára legyen mondva, korrektek voltak, Tomika elég jól megtalálta velük a hangot.
Vissza a versenyre: Rena szokás szerint nyert, P is ment ügyesen, személy szerint elég szar napot fogtam ki, és az sem segített, hogy nem tudunk melegíteni, így 4ediknek kullogtam be
Szerintem még folyt köv.
Írta 2008. július 25. - 08:48
Írta 2008. július 24. - 21:22
Írta 2008. július 24. - 19:18
Ma itt a távolban sikerült egy bõ százas túrát csinálni (7 sebbességes 15 kilós bicajjal). Mondjuk a fokozat ide bõven elég, nem is használtam csak vagy hármat. A tenger mentén mentem dél felé úgy 40 km-t Hollandia "csücskéig", Hoek van Holland az város neve, majd keletnek Delft, onna északnak haza Leidenbe. A tenger mentén a dûnék között vezet a biciklis út, csend és nyugalom, no leszámítva a rendgeteg bicajost. Amit otthon nem látni, nyugdíjasok vannak a legtöbben, általában párban, nyomják rendesen. Ragyogó napsütés, enyhe szél, baromi jó utak, alig tévedtem el, kb. néhány kilométer tévút.
Delft fõterén piac, rengeteg ember, meg egy pohár Heineken. Pihenõkkel 7 óra volt. Jobb idõt otthon is.
Írta 2008. július 24. - 13:23
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. július 24. - 13:13
én meg levettem mellel egyszer a tóstrandál egy buckát(mikor volt a jubileumi körözés)
Nem is látszódott rajtad a szitu. Erõs egyéniség vagy. ;-)
Amúgy meg VB futam helyett 24-én lehet teljesítménytúrázni is. Ugyanaz a táv, ugyanott, de jóval lájtosabb tekerésel. Most készül az igazolófüzet benne a múlttal és a jelennel.
Jobbulást!