Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Ja, gyulladásom az van, de olyan sukár mint "Té" úcsse leszek soha !

:krol:

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Akkor is gyulladásod van és legaaaaaláááábbb szééépüüülllné mintt éééén :jogging:

Ja, gyulladásom az van, de olyan sukár mint Te úcsse leszek soha !

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Nálam ez a kórság ütéstõl alakult ki, úgyhogy hiába lenne bármiféle csodaszer bennem, csak a nem esés védett volna meg.

Akkor is gyulladásod van és legaaaaaláááábbb szééépüüülllné mintt éééén :jogging:

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Bálnus! Sikerült-é valamit intézned nékem?

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Nálam ez a kórság ütéstõl alakult ki, úgyhogy hiába lenne bármiféle csodaszer bennem, csak a nem esés védett volna meg.

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Nem lenne ez a kurv@ mellhártyagyulladás akkor most a bükkben maratonoznék.:( A mátrán hátha. Hajrá többiek!!!:clap:

Javaslom a Berry Nectárt és a Propolis tablettát :jogging: Én is az aloétól nézni ki ilyen jól

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Nem lenne ez a kurv@ mellhártyagyulladás akkor most a bükkben maratonoznék.:( A mátrán hátha. Hajrá többiek!!!:clap:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Hova tûnt PéJani? :)
Bizzztos elutazott olyan helyre ahol jobbak a kilátások. Pl:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg ;) :D

Mmmm, az ilyen hölgyekkel szeretkezni kell, nem b@szni.
Amúgy: Chef, hallasz engem? Igen, nagyúr... Feltöltött kép weehehe:krol:

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Heehe,üdv itt , Jani :)

Hova tûnt PéJani? :)
Bizzztos elutazott olyan helyre ahol jobbak a kilátások. Pl:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg ;) :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Köszi Nándi a munkát!!!

Úgy látszik ha péntek, akkor ronggyá ázás. Most a cserháti forráskeresésem után kapott el. Nem izgatott, még jól is esett, mert a sok bozót nagyon összekaristolt.
Egyébként a Tepke alóli földútról szuper a rálátás Pásztóra. Odáig még szépen tekerhetõ is.
Ha valaki kedvet érez a szomszédos - és a Mátrától jóval kevésbé ismert - Cserhátban bringázgatni, annak íme a kiírás.
http://www.turabazis...leir.php?id=261

Hátszeles hétvégét!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Bálna regisztrált neki mer' megkérte :) õ maga igen! :)

Heehe,üdv itt , Jani :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
A TDH openrõl még mindig semmi... Én komolyan nem értem ilyen ember minek csinál versenyt... A verseny azért van hogy legyen egy végeredmény, egy végsõ sorrend. (Erre a célra találta annak idején John Race amerikai tudós - róla nevezték el így egyébként a dolgot. :)) De ezek ezt szarják le leginkább...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

A mi Pataki Janink regisztrált ma vajon?

Bálna regisztrált neki mer' megkérte :) õ maga igen! :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
A mi Pataki Janink regisztrált ma vajon?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Mátra Maraton rajt-célterület új helyszínen!
http://www.vuelta.hu/index.php?id=231
Remélem addig helyrejövök mert most kb ilyen állapotban vagyok:
:scared:;):D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Akkor már tudom, hová is indultál meló után. :-)

A gazzal kapcsolatban azon gondolkodtam, hogy ezek szerint nem sokan bringáznak a kijelölt út ezen részén. Én korábban nem tapasztaltam ekkora méretû bozótost a Czeberna-völgy bejáratánál. Mondjuk az idõjárás is kedvezett nekik.
Az ún. "gerincút" viszont tényleg nem gáz. Mondjuk elõzni nem mindenhol lehet majd. Nem árt bejárni és memorizálni elõtte a versenyzõknek.

De tudod Gabes, hogy az nekem a bemelegítõ pálya, kemerovósi pubi lévén. Minden montizást arra kezdek, és hát mikor a beláthatatlannak minõsített kanyarokban felbukkan egy-két kutyáját sétáltató lakótelepi lakos... huhúúú:D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

A gazzal kapcsolatban azon gondolkodtam, hogy ezek szerint nem sokan bringáznak a kijelölt út ezen részén. Én korábban nem tapasztaltam ekkora méretû bozótost a Czeberna-völgy bejáratánál. Mondjuk az idõjárás is kedvezett nekik.
Az ún. "gerincút" viszont tényleg nem gáz. Mondjuk elõzni nem mindenhol lehet majd. Nem árt bejárni és memorizálni elõtte a versenyzõknek.

Nem volt eddig, egyrészt az idõjárás, másrészt tökéletes példa arra, hogy (valószínû az erdészek voltak) a tavaly kiirtott cserjés-szedres helyén mi terem a következõ évben. Szerencsére ez csak 100m, és Janibá már jelezte, hogy közösségi munkaként a héten kimegy és kiirtja a szakaszt, hogy járható legyen!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Ma végigmentem, lesz mit irtani... :) annyira nem vészes, de majd csapkodni kell pár helyen.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Kemerovo tetejével semmi gond a kis kercseghez képest, idegbõl átgázoltam a gazon, de utolagosan megbántam a dolgot... :)

Fogadjunk betámadott vagy kéccáz pók :spider:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Hát ha a Kemercsiovó tetejére gondolsz, az borzasztó. Mindig eszembe jut, hány millió pók lehet a fûszálak között:spider: Arra kisKercseg felé is van a jóból... le kéne önteni mindent benzinnel, oszt meggyújtani :krol:

Kemerovo tetejével semmi gond a kis kercseghez képest, idegbõl átgázoltam a gazon, de utolagosan megbántam a dolgot... :)