:krol:Ja, gyulladásom az van, de olyan sukár mint "Té" úcsse leszek soha !
Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2008. augusztus 04. - 22:09
Írta 2008. augusztus 04. - 22:03
Ja, gyulladásom az van, de olyan sukár mint Te úcsse leszek soha !Akkor is gyulladásod van és legaaaaaláááábbb szééépüüülllné mintt éééén :jogging:
Írta 2008. augusztus 04. - 20:58
Nálam ez a kórság ütéstõl alakult ki, úgyhogy hiába lenne bármiféle csodaszer bennem, csak a nem esés védett volna meg.
Akkor is gyulladásod van és legaaaaaláááábbb szééépüüülllné mintt éééén :jogging:
Írta 2008. augusztus 03. - 23:44
Írta 2008. augusztus 03. - 23:40
Írta 2008. augusztus 03. - 22:38
Nem lenne ez a kurv@ mellhártyagyulladás akkor most a bükkben maratonoznék. A mátrán hátha. Hajrá többiek!!!:clap:
Javaslom a Berry Nectárt és a Propolis tablettát :jogging: Én is az aloétól nézni ki ilyen jól
Írta 2008. augusztus 03. - 09:52
Írta 2008. augusztus 01. - 21:49
Mmmm, az ilyen hölgyekkel szeretkezni kell, nem b@szni.Hova tûnt PéJani?
Bizzztos elutazott olyan helyre ahol jobbak a kilátások. Pl:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Amúgy: Chef, hallasz engem? Igen, nagyúr... weehehe:krol:
Írta 2008. augusztus 01. - 21:18
Hova tûnt PéJani?Heehe,üdv itt , Jani
Bizzztos elutazott olyan helyre ahol jobbak a kilátások. Pl:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Írta 2008. augusztus 01. - 20:53
Úgy látszik ha péntek, akkor ronggyá ázás. Most a cserháti forráskeresésem után kapott el. Nem izgatott, még jól is esett, mert a sok bozót nagyon összekaristolt.
Egyébként a Tepke alóli földútról szuper a rálátás Pásztóra. Odáig még szépen tekerhetõ is.
Ha valaki kedvet érez a szomszédos - és a Mátrától jóval kevésbé ismert - Cserhátban bringázgatni, annak íme a kiírás.
http://www.turabazis...leir.php?id=261
Hátszeles hétvégét!
Írta 2008. augusztus 01. - 14:41
Heehe,üdv itt , JaniBálna regisztrált neki mer' megkérte õ maga igen!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. augusztus 01. - 00:33
Írta 2008. augusztus 01. - 00:14
A mi Pataki Janink regisztrált ma vajon?
Bálna regisztrált neki mer' megkérte õ maga igen!
Írta 2008. július 31. - 21:26
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. július 31. - 19:24
http://www.vuelta.hu/index.php?id=231
Remélem addig helyrejövök mert most kb ilyen állapotban vagyok:
:scared:
Írta 2008. július 30. - 18:20
De tudod Gabes, hogy az nekem a bemelegítõ pálya, kemerovósi pubi lévén. Minden montizást arra kezdek, és hát mikor a beláthatatlannak minõsített kanyarokban felbukkan egy-két kutyáját sétáltató lakótelepi lakos... huhúúúAkkor már tudom, hová is indultál meló után. :-)
A gazzal kapcsolatban azon gondolkodtam, hogy ezek szerint nem sokan bringáznak a kijelölt út ezen részén. Én korábban nem tapasztaltam ekkora méretû bozótost a Czeberna-völgy bejáratánál. Mondjuk az idõjárás is kedvezett nekik.
Az ún. "gerincút" viszont tényleg nem gáz. Mondjuk elõzni nem mindenhol lehet majd. Nem árt bejárni és memorizálni elõtte a versenyzõknek.
Írta 2008. július 30. - 17:25
Akkor már tudom, hová is indultál meló után. :-)
A gazzal kapcsolatban azon gondolkodtam, hogy ezek szerint nem sokan bringáznak a kijelölt út ezen részén. Én korábban nem tapasztaltam ekkora méretû bozótost a Czeberna-völgy bejáratánál. Mondjuk az idõjárás is kedvezett nekik.
Az ún. "gerincút" viszont tényleg nem gáz. Mondjuk elõzni nem mindenhol lehet majd. Nem árt bejárni és memorizálni elõtte a versenyzõknek.
Nem volt eddig, egyrészt az idõjárás, másrészt tökéletes példa arra, hogy (valószínû az erdészek voltak) a tavaly kiirtott cserjés-szedres helyén mi terem a következõ évben. Szerencsére ez csak 100m, és Janibá már jelezte, hogy közösségi munkaként a héten kimegy és kiirtja a szakaszt, hogy járható legyen!
Írta 2008. július 30. - 07:11
Ma végigmentem, lesz mit irtani... annyira nem vészes, de majd csapkodni kell pár helyen.
Akkor már tudom, hová is indultál meló után. :-)
Írta 2008. július 30. - 01:50
Fogadjunk betámadott vagy kéccáz pók :spider:Kemerovo tetejével semmi gond a kis kercseghez képest, idegbõl átgázoltam a gazon, de utolagosan megbántam a dolgot...
Írta 2008. július 29. - 22:50
Hát ha a Kemercsiovó tetejére gondolsz, az borzasztó. Mindig eszembe jut, hány millió pók lehet a fûszálak között:spider: Arra kisKercseg felé is van a jóból... le kéne önteni mindent benzinnel, oszt meggyújtani :krol:
Kemerovo tetejével semmi gond a kis kercseghez képest, idegbõl átgázoltam a gazon, de utolagosan megbántam a dolgot...