Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Sífutottam kb 1 órát, majd futottam terepen 2óra 10 percet. Csodásan éreztem magam. Gyönyörû volt a táj, még a kellemetlen idõjárás ellenére is! :)
Üdv Néktek, Csapattársak!

Szép-szép, de inkább azt mondd, hogy mikor költöztök végre Egerbe :)

Én szánkóztam egyet a csajokkal, aztán futottam egy órát a kutyával az esõben. Nem esett jól a dögnek, láttam a fején :)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Aztán már könnyebbé vált a terep, a Vörösmarty házig már jól járható nyom fogadott. Felfutottam Mátraházára, itt elõbányásztam a telefonomat, és értesítettem a felmentõsereget, akit Kata és kutyusa, Tasli képviselt. Sajnos a fáradtság miatt, rossz itinert adtam meg Katának, azt mondtam, Mátraházára jöjjön értem. Pedig akkor már útban voltam lefelé, Mátrafüred felé. A havas, latyakos talajon élmény volt a cipõ által nyújtott tapadás. Nem nagyon csúszkáltam. 2óra után érkeztem meg Füredre. Keresem Katát, de nem lelem sehol. Újabb telefon. Én értetlenül próbálom magyarázni, hogy a Torony étterem mögötti nagy parkolóban vagyok. Mire Kata felvilágosít, hogy hát az Füreden van. Mondom, igen, ott van. Na, király! Õ indult lefelé, én meg, hogy ki ne hûljek indultam felfelé. Nem is volt baj, így legalább többet futottam. Füred felett 1 km-rel beszáltam végre a jó meleg kocsiba. Szóval tök jó volt a ami nap. Sífutottam kb 1 órát, majd futottam terepen 2óra 10 percet. Csodásan éreztem magam. Gyönyörû volt a táj, még a kellemetlen idõjárás ellenére is! :)
Üdv Néktek, Csapattársak!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Stílustanulmány volt, ahogy a csajszi sífutott! Próbáltam leutánozni, és a nyomába eredni, de egyre csak távolodott. A harmadik emelkedõn már nem is láttam. Aztán a stadionhoz vezetõ visszaúton, épp elõttem esett el egy hozzám hasonló lelkes próbálkozó. Sikerült úgy kikerülni, hogy õ szerintem azt hitte, "húú, ez mennyire profi!" De be kell vallanom, még egyszer ugyanígy már tuti nem tudnám megcsinálni! :) Csináltam még 3 nagy kört, kicsit gyakorolgattam a biatlon centrumban, aztán kifutottam én is az étterembe, inni egy teát, és egy kis palacsintát zabbantani. Majd átöltöztem. Úgy terveztem, hogy Galyáról hazafutok, immár sílécek nélkül. Csütörtökön kaptam meg a Salomon Speedcross 3 terepfutó cipõmet. Nagyon kiváncsi voltam, milyen benne rohangálni. Nekivágtam a kék jelzésnek. Egészen az elsõ országuti keresztezõdésig jól ment, utána viszont nem volt túlságosan kitaposva a túristaösvény. A Mátra Nyeregig 20-40 centis hóban gázoltam, aminek a teteje a ráhulló ónos esõ miatt keményre fagyott. Rájöttem, mennyire szar lehet az állatoknak, egy idõ után nagyon sértette a bokámat a kemény hóréteg.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Sziasztok!
Ma egy kicsit "duatlonoztam". Reggel 10 órakor kocsiba vágtuk magunkat, és az ónos esõvel, illetve az általa okozott útviszonyokkal dacolva felevickéltünk Galyatetõre. Ködös idõ, havas esõ, és enyhe szél fogadott minket érkezésünkor. Kibányásztam a léceket, felcsatoltam, aztán irány a pálya! Katáék addig sétáltak, illetve Zita-Tomi különleges elõételét kóstolgatták. Elõször csak a biatlon pálya környékén sífutottam, bemelegítés gyanánt. Mikor már úgy éreztem, kellõképpen átmelegedtem, elindultam a nagy kört teljesíteni. A havas-jeges esõ kissé fagyossá tette a sífutó pályát, de azért meg lehetett vele küzdeni. A második emelkedõn bénáztam fölfelé, mikor egy kis csaj úgy elfutott mellettem, hogy az élettõl is elment a kedvem. :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Sziasztok!!
Van pár eladó cuccom:-SHIMANO 175 FC-M552 HAJTÓMÛ ZSÍR ÚJ SZÁLLÍTÁSI KARCOK VANNAK RAJTA:10000 FT
-SHIMANO DEORE VÁLTÓKAR PÁRBAN RAPID FIRE 3X9-ES RENDSZERHEZ:8000FT
-SHIMANO DEORE ELSÕ VÁLTÓ 3000FT
AZ ÁRAK ALKUKÉPESEK ;)

Én már megtettem a tegnapi beszélgetésük után! :cool2:

KIS SUTTYÓ

KIS SUTTYÓ

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Sziasztok!!
Van pár eladó cuccom:-SHIMANO 175 FC-M552 HAJTÓMÛ ZSÍR ÚJ SZÁLLÍTÁSI KARCOK VANNAK RAJTA:10000 FT
-SHIMANO DEORE VÁLTÓKAR PÁRBAN RAPID FIRE 3X9-ES RENDSZERHEZ:8000FT
-SHIMANO DEORE ELSÕ VÁLTÓ 3000FT
AZ ÁRAK ALKUKÉPESEK ;)
FEN A FÁN!!!!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Sziasztok!
Regglire! Egy kis vidámság!
Szomszédok: indokolatlan cenzúra - YouTube

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Kihasználtam a mai szép napot egy kis országútizásra, a napsütés mellé masszív pofa-félpofaszél párosult, nyögve nyelõs volt az Ipolytarnóci határátkelõig18-25km/h közti sebességekkel, forduló után lazán 30-40 km/h, hiányzott már, jól esett.
Holnap meg síelés ezt azért így ki lehetne bírni hosszabb távon is!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
2012. év összegzése bringás szemmel. Jó év volt, szép túrákkal és teljesítményekkel. Még mindig tudtam egyéni rekordot elérni (pl. St.-Cered útvonalon). Kudarc is volt, nem fejeztem be a Tarján Kupát. Az év végén lakásfelújítási munkák miatt kiesett bõ egy hónap, így elmaradtam a tervezett 6000 km-tõl. Az ünnepek alatt még sikerül párszor bringázni, ezzel 5700 km-rel zártam az évet, és sok élménnyel. Idén hasonló célokkal vágok neki az évnek.
Hívnak a hegyek! :D

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Sziasztok!
Ma, valami okból eszembe (:) jutott, hogy fel kellene ülni az outira ( talán, mert süt a nap? ) 13.00 környékén indulok Maconkáról ( még mindig ) Starján felé, a pontos útvonal még képlékeny, de nem lesz sok szint. Csatlakozókat várok, fõként azon egyszerú tény miatt is, hogy szélárnyékban lehessek! Mindenki elõhúzhatja a Jézuskától kapott meglepiket! ( Dudó!!!!) Én is ezt fogom tenni!!!! De, ahhoz, hogy kellõképpen illúzió romboló legyek, elárulom: nálam ez +3 kg. No, tessenek sokan csatlakozni.
Késõbb lehet fokozni az élményt a bterenyei uszodában ( szauna és/vagy úszás ).
Nos, remélem FERGETEGES az ajánlat???
Számom: 20/3102267

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
És (bár még odébb van pár nappal) Boldog Új Évet! :D

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Békés, Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

K.Gyuri

K.Gyuri

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Juliana Buhring 152 nap alatt pedálozta körbe a Földet.
Õ az elsõ nõ, aki biciklin tett meg mintegy 29 ezer kilométernyi utat. Nincs mit hozzátenni...

Wanderlust | Cycling the world and other ramblings

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Nincs mese, Ancsikának el kell kezdenie összerakni egy országútit! :D

full karbon Pink Serotta villa « váz « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Azt nézzétek meg pupákok, hogy a "Hörcsög", aki vezetett több Ferrarit és a Veyront is pl, hogy boldogul az R25tel. A végén itt is énekel ;)
Richard Hammond drives F1 Renault R25 car at Silverstone - Top Gear - BBC Autos - YouTube

Basszus! Amikor elõször voltam gokartozni, akkor gondoltam, hogy nem lehet egyszerû egy F1 autót koordinálni. Na de ennyire.... :)
Más! Azér ez már nagyon durva! :)
Chuck Norrist is kiakasztja Hoffmann Rózsa és a Hallgatói Hálózat tüntetésére megy! - YouTube

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Megemlítem, vasárnap megyünk Táléra síelni, hátha valaki már be van sózva! :)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Azt nézzétek meg pupákok, hogy a "Hörcsög", aki vezetett több Ferrarit és a Veyront is pl, hogy boldogul az R25tel. A végén itt is énekel ;)
Richard Hammond drives F1 Renault R25 car at Silverstone - Top Gear - BBC Autos - YouTube

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Rácz Szabi!
Még nem tökéletes a hangutánzás, de gyakorlok!
How the Formula 1 Blown Exhausts Sound Like - F1 2011 - YouTube
:D :D

áááááááááááááááááááááááá!!!
:D:D:D

mi mást is mondhatnék erre:
Renault F1 Song

az otthoni Rönóra már írtam egy programot, ami eljátsza azt, hogy "nosza, a nosza, a szívószálamáta, áj szecsú pevö páj, áj szecsu pevö"
:D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Rácz Szabi!
Még nem tökéletes a hangutánzás, de gyakorlok!
How the Formula 1 Blown Exhausts Sound Like - F1 2011 - YouTube
:D :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Mi lesz faszikám, CNC-zel magadnak egy másikat? :D