Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

hello, Rácz Szabi!
Hallomásból tudom hogy te is nátha harcos voltál, mármint nagyon nehezen múltak el a náthás, vagy olyasmi betegségeid.
Nos én is ilyesmivel küzdöm pár éve. Minden télen elkapok valami, felsõlégúti francot, és még ráadásul idõvel átmegy arcüreggyulladásba is. Csak hogy jól érezzem magam. Na most érdeklõdöm hogy neked lett e már valamiféle megoldásod? vagy tudsz e okosat mondani? Mert nem tartom normálisnak hogy minden télen beteg vagyok. és 1 hónap alatt heverek ki egy nátha szerûséget.
Remélem tudsz valamit ajánlani. :)
Üdv
Kispál Máté

Igen!
Nálam a túlzásba vitt szexuális élet tartós hiánya okozta a tüneteket!
Szóval ezt kell orvosolni!
+ esetleg pálinka
:D

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
hello, Rácz Szabi!
Hallomásból tudom hogy te is nátha harcos voltál, mármint nagyon nehezen múltak el a náthás, vagy olyasmi betegségeid.
Nos én is ilyesmivel küzdöm pár éve. Minden télen elkapok valami, felsõlégúti francot, és még ráadásul idõvel átmegy arcüreggyulladásba is. Csak hogy jól érezzem magam. Na most érdeklõdöm hogy neked lett e már valamiféle megoldásod? vagy tudsz e okosat mondani? Mert nem tartom normálisnak hogy minden télen beteg vagyok. és 1 hónap alatt heverek ki egy nátha szerûséget.
Remélem tudsz valamit ajánlani. :)
Üdv
Kispál Máté

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Üdv! Nincs valakinek eladó, jó állapotú, (akár új is) országúti nyereg?

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Sporttársak !
Az idén is lessz Salz. maraton ! Akit érdekel jelezzen hogy a szállást idõben lehessen foglalni ! Úgy gondolom március végéig lehet várni a foglalással tehát addig várom a jelentkezéseket !
Akit érdekel már van egy kis csapat a Garda Bike re Május 02-05 ig ! Illetve gondolati szinten szervezõdik a SELLA HÉRO maraton 06. 22 !

Én is megyek, velem is számolj! Kata most kimarad a buliból, mert akkor már Szonjával lesz elfoglalva! :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Részemrõl Salz, nevezve-fizetve +1 fõ.

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Sporttársak !
Az idén is lessz Salz. maraton ! Akit érdekel jelezzen hogy a szállást idõben lehessen foglalni ! Úgy gondolom március végéig lehet várni a foglalással tehát addig várom a jelentkezéseket !
Akit érdekel már van egy kis csapat a Garda Bike re Május 02-05 ig ! Illetve gondolati szinten szervezõdik a SELLA HÉRO maraton 06. 22 !

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Hello, Gerispeci! :)
Nem nem GPS, hanem van egy Giroszkóp a mellpántban, és azzal gyorsulás alapján mér. le kell menni elõször valami fix távra, pl focipálya. 400 méter és ott az órában van egy teszt program, amit elindítasz, és beírod az adatokat, egy lassú (kocogás) és egy gyors körön (nem sprint). ezt elmenti és utána ebbõl számolja. De elég pontos ahogy futottam vele, 10 kört a pályán 4000 métert az óra 4024-et mért. csomó mindent lehet vele mérni, csak nekem inkább olyan kellene ami kerékpárosabb. De igazából úgy a legjobb ha kipróbálod, és ha tetszik neked akkor ettédé :) :)

Köszi az infót!
Közben már elolvastam a linket, amit a hirdetésben felraktál az órával kapcsolatban.
Oké! Megnézném akkor vmikor a vekkert!
Csocsi!

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Hello, Gerispeci! :)
Nem nem GPS, hanem van egy Giroszkóp a mellpántban, és azzal gyorsulás alapján mér. le kell menni elõször valami fix távra, pl focipálya. 400 méter és ott az órában van egy teszt program, amit elindítasz, és beírod az adatokat, egy lassú (kocogás) és egy gyors körön (nem sprint). ezt elmenti és utána ebbõl számolja. De elég pontos ahogy futottam vele, 10 kört a pályán 4000 métert az óra 4024-et mért. csomó mindent lehet vele mérni, csak nekem inkább olyan kellene ami kerékpárosabb. De igazából úgy a legjobb ha kipróbálod, és ha tetszik neked akkor ettédé :) :)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

hello,
eladó púlzusmérõ augusztusban vásárolt. számla, garancia, data center CD + tartozékok Pc dokkoló.
a Sigma csúcsomodellje, futó óra. Tud sebességed is mérni futás közben is. :) csere is érdekelhet valami más órára, ami kerékpáros sebességet is mér. vagy valami ilyesmi :)
Sigma RC 14.11 « pulzusmérõ « ÓRA / PULZUS / GPS « Kategóriák tallózása

Szia Máté!
Engem talán érdekelne az óra! GPS adatok alapján történõ mérés van már ebben?
Köszi!

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
hello,
eladó púlzusmérõ augusztusban vásárolt. számla, garancia, data center CD + tartozékok Pc dokkoló.
a Sigma csúcsomodellje, futó óra. Tud sebességed is mérni futás közben is. :) csere is érdekelhet valami más órára, ami kerékpáros sebességet is mér. vagy valami ilyesmi :)
http://apro.bikemag....11-l141157.html

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Tech: Inside the Belgian headquarters at the cyclo-cross world championships

Érdemes végiglapozni a képeket

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Kohász! Ha a transzfogarasi út környékére tervezel kerékpáros tájnézést - AZONNAL SZÓLJ :)

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Nagy-nagy gratuláció a Téli Mátra Teljesítmény Túra teljesítõinek!!!! Külön Bakos dokinak! :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Nem semmi, milyen okosak a delfinek, megdöbbentõ!
Pozitivnap - A pozitív Hírek oldala - Segítséget kért búvároktól egy delfin, mert damil tekeredett az uszonyára! (VIDEÓVAL)

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Szia! Nem az enyém. A Karancshús felöl jön minden reggel egy vékony srác fehér MTB-vel. Nem klub tag, én nem ismerem. Esélyes, hogy Õ veszítette el.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Szép-szép, de inkább azt mondd, hogy mikor költöztök végre Egerbe :)

Én szánkóztam egyet a csajokkal, aztán futottam egy órát a kutyával az esõben. Nem esett jól a dögnek, láttam a fején :)

Megyünk Szabikám, megyünk!
:)

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Salgótarján, Salgglas, körforgalom mellett, ma reggel, kerékpárúton, hóban, fekete, márkajelzés nélküli, egyutas, kb 20 cm-es kerékpárpumpa.
Valakinek hiányzik szóljon, szivesen visszaszolgáltatom.

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Mostanában én is duatlonozok, csak én a futás-görgõzés kettõst szoktam alkalmazni :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Jó kis túra lehetett, ez is egy adalék, hogy menjek a Téli Mátrára. De még nem vagyok benne biztos.
Hívnak a hegyek! :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Inkább az mondd, mikor költözöl Salgótarjánba? Kell egy profi fogorvos pubi :)