Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2013. április 03. - 14:43
Írta 2013. április 01. - 19:27
Sziasztok!
Tegnap elmentem a Vértes Terep Maratonra! Írok majd egy beszámolót! Elég sok gondolat támadt bennem a maraton során,
legfõképp arról, hogy normálisak vagyunk-e...
Addig is egy kis video a terepviszonyokról! :)
Join it!
Terepfutás - VTM 2013 - Szavak nélkül - by Szasza
Nahát, hogy felnõtt emberek nem tudnak kikerülni egy pocsolyát! Szerintem elõzõ életedben tettél valamit, amiért ilyenekkel kell bûnhõdnöd, vagy a mostaniban elkövetett kóla kínálgatás miatt!
Írta 2013. április 01. - 16:10
Sziasztok!
Tegnap elmentem a Vértes Terep Maratonra! Írok majd egy beszámolót! Elég sok gondolat támadt bennem a maraton során,
Join it!
Azt hitted nem tudjuk, hogy miben mesterkedsz? Rákos Tomi már kifigyelt...
http://nosza.info/wp...rep_maraton.jpg
Ha megengeded, a beszámolót majd felhasználom a honlapra.
Írta 2013. április 01. - 08:26
Join it!
Írta 2013. március 28. - 20:24
Mivel mástól is hallottam ezt a hír, gondoltam utánajárok... Sejtésem beigazolódott:
nosza.info – Csak ideiglenes vendégek lesznek a korszerû motorkocsik Nyugat-Nógrádban
Köszönöm a precíz linket!
Ezek szerint a "menetrendszerint" szó nem igazolódott be, csak az "ideiglenes". Így is nagy dolog azért - szerintem - bár nem egyedi, hiszen Salgótarjánba és Szécsénybe is közlekedett már korábban - egy-egy úton - a Desiro.
Írta 2013. március 28. - 11:26
FÉLOFF
A héten vonatoztam - természetesen a kerékpárommal együtt - a 75-ös (Balassagyarmat - Vác) vonalon. A kalauzzal beszélgettünk és kiderült, hogy március 16-tól március 29-ig vonatpótlózás lesz a Vác - Diósjenõ vonalon. Ez két dolog miatt lényeges. Az egyik, hogy ekkor a bicajszállítás nem támogatott (jó tudni), a másik viszont igazán meglepett Ugyanis, megerõsítik az alapokat éééés... nagy valószínûséggel Desiro-k fognak közlekedni ezen a vonalon.
http://enmg.hu/image...1/07/desiro.jpg
Ezzel, Nógrád megyében ezen a vonalon (a Szokolyától északra lévõ szakaszon) közlekedhet elõször, menetrendszerûen, ez a korszerû vonat.
ON
Mivel mástól is hallottam ezt a hír, gondoltam utánajárok... Sejtésem beigazolódott:
nosza.info – Csak ideiglenes vendégek lesznek a korszerû motorkocsik Nyugat-Nógrádban
Írta 2013. március 27. - 09:49
Írta 2013. március 23. - 17:16
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2013. március 22. - 21:13
Ha valakit érdekel: ELADÓ a bringa! Extra, érzelmigaranciával: mindig szeretni fogom ( a bringát ).
Merida 905 Race « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Írta 2013. március 21. - 22:42
Írta 2013. március 20. - 20:50
Kohász! Ha a transzfogarasi út környékére tervezel kerékpáros tájnézést - AZONNAL SZÓLJ
Elnézést, de idén már nagyon régen nem figyeltem a topikot. A múltkori - vonatos - beírást is csak azért osztottam meg Veletek, mert fontosnak éreztem.
Nos, a kérdésedre az a válaszom, hogy egy német BIG tag sráccal dolgozunk egy ún. Crossroad-on. Az elsõ ilyen esemény még 2008-ban volt, amikor a BIG elnöke - Daniel Gobert - járt nálunk. Azóta volt több ilyen is (Francia riviéra, Skót felföld...). Ez most egy "East&Karpathi 2013" néven futna és egy nem régen elhúnyt BIG tagunk (Jürgen Reckhaus) emlékének is ajánljuk, aki tervezte ezt a megmozdulást. Lesz benne Ukrajna, Szlovákia, Magyarország éS Románia. A "kotta" elkészítésében alaposan benne vagyok, de részt venni csak a magyar és a román szakaszon tervezek. Ettõl még a többi is izgalmas és ahhoz is lehet csatlakozni, neked úgy tudom, hogy nincsenek is nyelvproblémáid. Transzfogaras benne lenne és még jó pár érdekes hágó ill. csúcs és természetesen szentmise Csíksomlyón. Augusztus közepén lenne. Ha érdekelnek részletek, akkor keress meg ill. gyere el a közgyûlésre.
(Amúgy, a május végi ADRIA2013-as túránkra még van szabad hely.)
Írta 2013. március 16. - 21:25
Trek 2300 « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Mindkettõ 56os, lehet picit nagy. Mindkettõ régi geometriás, rá kellene ülni, hogy hogy adja ki a hosszát. Mindkettõn lenne mit csiszolni, hogy versenyképes legyen, de használhatóak úgy ahogy vannak
Írta 2013. március 16. - 12:07
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2013. március 15. - 15:56
Szeretném figyelmetekbe ajánlani, hogy holnap, azaz március 16-án, szombaton kerül megrendezésre, immáron 4. alkalommal a Mátrai Decathlon Túranapok!
Két táv választható: Kékes 25, és a Szent Anna 12! A számok a teljesítendõ kilométereket is jelzik. Mivel a gyönyörû tavasz még várat egy kicsit magára, gondoltam megosztom veletek ezt a túra lehetõséget. Mátrafüredrõl lészen a rajt, és oda is kell visszaérkezni!
Gyertek! Egyébként nincs nagy hó:) Épp most értem haza egy jó kis terepfutásról, amit az tett érdekessé, hogy fön Mátraházán néhol térdig süllyedtem a szél által feltorlaszolt friss hóba! Tök jó!!!
Mátrai Decathlon Túranap - Távok
Írta 2013. március 14. - 20:09
A héten vonatoztam - természetesen a kerékpárommal együtt - a 75-ös (Balassagyarmat - Vác) vonalon. A kalauzzal beszélgettünk és kiderült, hogy március 16-tól március 29-ig vonatpótlózás lesz a Vác - Diósjenõ vonalon. Ez két dolog miatt lényeges. Az egyik, hogy ekkor a bicajszállítás nem támogatott (jó tudni), a másik viszont igazán meglepett Ugyanis, megerõsítik az alapokat éééés... nagy valószínûséggel Desiro-k fognak közlekedni ezen a vonalon.
http://enmg.hu/image...1/07/desiro.jpg
Ezzel, Nógrád megyében ezen a vonalon (a Szokolyától északra lévõ szakaszon) közlekedhet elõször, menetrendszerûen, ez a korszerû vonat.
ON
Írta 2013. március 12. - 11:11
Kösz a tippet, tényleg övé volt, visszakapta.Szia! Nem az enyém. A Karancshús felöl jön minden reggel egy vékony srác fehér MTB-vel. Nem klub tag, én nem ismerem. Esélyes, hogy Õ veszítette el.
Írta 2013. március 11. - 14:41
Akit érdekel Aktuelles - KitzAlpBike - Festival MTB Maraton VB. Indul a magyar MTB válogatott is. Ha van aki csatlakozna nézõnek és indulni a kiegészítõ versenyen az jelezzen !
Írta 2013. március 10. - 22:51
Írta 2013. február 26. - 09:36
Ígérem igyekszem! De ne haragudjatok ha nem bízok a sikerben
Mármint a tanácsokat meg tudom fogadni, bár kétlem hogy sokat segít a részeges szex mester
Írta 2013. február 25. - 22:47
Igen!
Nálam a túlzásba vitt szexuális élet tartós hiánya okozta a tüneteket!
Szóval ezt kell orvosolni!
+ esetleg pálinka
tehát b..sszál ,beb.szva