Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Kíváncsi vagyok a beszámolódra ! Ez sem lehet rossz http://www.jungfrau-marathon.ch/de/

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Sziasztok!
Tegnap elmentem a Vértes Terep Maratonra! Írok majd egy beszámolót! Elég sok gondolat támadt bennem a maraton során,
legfõképp arról, hogy normálisak vagyunk-e...
Addig is egy kis video a terepviszonyokról! :):)
Join it!
Terepfutás - VTM 2013 - Szavak nélkül - by Szasza

Nahát, hogy felnõtt emberek nem tudnak kikerülni egy pocsolyát! :D Szerintem elõzõ életedben tettél valamit, amiért ilyenekkel kell bûnhõdnöd, vagy a mostaniban elkövetett kóla kínálgatás miatt! :P

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Sziasztok!
Tegnap elmentem a Vértes Terep Maratonra! Írok majd egy beszámolót! Elég sok gondolat támadt bennem a maraton során,
Join it!

Azt hitted nem tudjuk, hogy miben mesterkedsz? :) Rákos Tomi már kifigyelt... :)
http://nosza.info/wp...rep_maraton.jpg

Ha megengeded, a beszámolót majd felhasználom a honlapra.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Sziasztok!
Join it!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Mivel mástól is hallottam ezt a hír, gondoltam utánajárok... Sejtésem beigazolódott:
nosza.info – Csak ideiglenes vendégek lesznek a korszerû motorkocsik Nyugat-Nógrádban

Köszönöm a precíz linket!
Ezek szerint a "menetrendszerint" szó nem igazolódott be, csak az "ideiglenes". Így is nagy dolog azért - szerintem - bár nem egyedi, hiszen Salgótarjánba és Szécsénybe is közlekedett már korábban - egy-egy úton - a Desiro.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

FÉLOFF

A héten vonatoztam - természetesen a kerékpárommal együtt - a 75-ös (Balassagyarmat - Vác) vonalon. A kalauzzal beszélgettünk és kiderült, hogy március 16-tól március 29-ig vonatpótlózás lesz a Vác - Diósjenõ vonalon. Ez két dolog miatt lényeges. Az egyik, hogy ekkor a bicajszállítás nem támogatott (jó tudni), a másik viszont igazán meglepett Ugyanis, megerõsítik az alapokat éééés... nagy valószínûséggel Desiro-k fognak közlekedni ezen a vonalon.
http://enmg.hu/image...1/07/desiro.jpg
Ezzel, Nógrád megyében ezen a vonalon (a Szokolyától északra lévõ szakaszon) közlekedhet elõször, menetrendszerûen, ez a korszerû vonat.

ON

Mivel mástól is hallottam ezt a hír, gondoltam utánajárok... Sejtésem beigazolódott:
nosza.info – Csak ideiglenes vendégek lesznek a korszerû motorkocsik Nyugat-Nógrádban

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

egy kis télbúcsúztató

Asszem ezt egy kicsit elhamarkodtad...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Köszi, megvettem a Bulls-ot...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Sziasztok!
Ha valakit érdekel: ELADÓ a bringa! Extra, érzelmigaranciával: mindig szeretni fogom ( a bringát ).
Merida 905 Race « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Köszi! :)

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Kohász! Ha a transzfogarasi út környékére tervezel kerékpáros tájnézést - AZONNAL SZÓLJ :)

Elnézést, de idén már nagyon régen nem figyeltem a topikot. A múltkori - vonatos - beírást is csak azért osztottam meg Veletek, mert fontosnak éreztem.

Nos, a kérdésedre az a válaszom, hogy egy német BIG tag sráccal dolgozunk egy ún. Crossroad-on. Az elsõ ilyen esemény még 2008-ban volt, amikor a BIG elnöke - Daniel Gobert - járt nálunk. Azóta volt több ilyen is (Francia riviéra, Skót felföld...). Ez most egy "East&Karpathi 2013" néven futna és egy nem régen elhúnyt BIG tagunk (Jürgen Reckhaus) emlékének is ajánljuk, aki tervezte ezt a megmozdulást. Lesz benne Ukrajna, Szlovákia, Magyarország éS Románia. A "kotta" elkészítésében alaposan benne vagyok, de részt venni csak a magyar és a román szakaszon tervezek. Ettõl még a többi is izgalmas és ahhoz is lehet csatlakozni, neked úgy tudom, hogy nincsenek is nyelvproblémáid. Transzfogaras benne lenne és még jó pár érdekes hágó ill. csúcs és természetesen szentmise Csíksomlyón. Augusztus közepén lenne. Ha érdekelnek részletek, akkor keress meg ill. gyere el a közgyûlésre.
(Amúgy, a május végi ADRIA2013-as túránkra még van szabad hely.)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
TREK SLR 1500 Ultegra « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Trek 2300 « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Mindkettõ 56os, lehet picit nagy. Mindkettõ régi geometriás, rá kellene ülni, hogy hogy adja ki a hosszát. Mindkettõn lenne mit csiszolni, hogy versenyképes legyen, de használhatóak úgy ahogy vannak :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Sziasztok!

Ebben az árban és kategóriában tudtok jobb vételt országútiban?
Bulls

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Sziasztok!
Szeretném figyelmetekbe ajánlani, hogy holnap, azaz március 16-án, szombaton kerül megrendezésre, immáron 4. alkalommal a Mátrai Decathlon Túranapok!
Két táv választható: Kékes 25, és a Szent Anna 12! A számok a teljesítendõ kilométereket is jelzik. Mivel a gyönyörû tavasz még várat egy kicsit magára, gondoltam megosztom veletek ezt a túra lehetõséget. Mátrafüredrõl lészen a rajt, és oda is kell visszaérkezni!
Gyertek! Egyébként nincs nagy hó:):) Épp most értem haza egy jó kis terepfutásról, amit az tett érdekessé, hogy fön Mátraházán néhol térdig süllyedtem a szél által feltorlaszolt friss hóba! Tök jó!!!
Mátrai Decathlon Túranap - Távok

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
FÉLOFF

A héten vonatoztam - természetesen a kerékpárommal együtt - a 75-ös (Balassagyarmat - Vác) vonalon. A kalauzzal beszélgettünk és kiderült, hogy március 16-tól március 29-ig vonatpótlózás lesz a Vác - Diósjenõ vonalon. Ez két dolog miatt lényeges. Az egyik, hogy ekkor a bicajszállítás nem támogatott (jó tudni), a másik viszont igazán meglepett Ugyanis, megerõsítik az alapokat éééés... nagy valószínûséggel Desiro-k fognak közlekedni ezen a vonalon.
http://enmg.hu/image...1/07/desiro.jpg
Ezzel, Nógrád megyében ezen a vonalon (a Szokolyától északra lévõ szakaszon) közlekedhet elõször, menetrendszerûen, ez a korszerû vonat.

ON

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Szia! Nem az enyém. A Karancshús felöl jön minden reggel egy vékony srác fehér MTB-vel. Nem klub tag, én nem ismerem. Esélyes, hogy Õ veszítette el.

Kösz a tippet, tényleg övé volt, visszakapta.

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Sporttársak !

Akit érdekel Aktuelles - KitzAlpBike - Festival MTB Maraton VB. Indul a magyar MTB válogatott is. Ha van aki csatlakozna nézõnek és indulni a kiegészítõ versenyen az jelezzen !

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás
egy kis télbúcsúztató:First annual Crested Butte Fat Bike Race - YouTube!

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Patent :)
Ígérem igyekszem! :) De ne haragudjatok ha nem bízok a sikerben :)
Mármint a tanácsokat meg tudom fogadni, bár kétlem hogy sokat segít a részeges szex mester :)

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás

Igen!
Nálam a túlzásba vitt szexuális élet tartós hiánya okozta a tüneteket!
Szóval ezt kell orvosolni!
+ esetleg pálinka
:D

tehát b..sszál ,beb.szva