Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Sziasztok!
Ma 16.45-17.00 körül mennék egyet országúton ( Zagyvaróna-Cered felé ), kicsit készülve a hétvégi futamra! Jön valaki?

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
Sziasztok!

Haza engedtek. Jól informáltak vagytok:) bár mondják, hogy csak zúzódás, de nem igazán toom mozgatni a bal vállam meg a jobb csuklóm, egy kicsit még a mellkasom meg az oldalam, nyakam. Igazából csak a vállamtól meg a csuklómtól félek... A vállamat megröntgenezték még egyszer, azt mondják nem teljesen egyforma, de törés nincs, a csuklómat leszarták, hiába mondtam.... hát ez van.
A gyerek bejött látogatóba...

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Bálna és GIN 30!
A képeket, amiket készítettetek hol lehet majd megtekinteni?

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Fakukac folytatás:

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Gratulálok Pistának a szép eredményéhez, meg a többieknek is!

Feltöltött kép

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
a velo.hu-n félsziget kupa fotók: 25., 42., 95., 129., 133. és 158. kép
Hívnak a hegyek! :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Jah... minden reggel ébredés után csinálok ilyeneket:)

Én meg ébredés elõtt :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

egy kis edzõtermi gyakorlat
YouTube - Crazy Upper Body Strength

Jah... minden reggel ébredés után csinálok ilyeneket:)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Bárki csatlakozhat, akár szembõl is (pl. Rácz). Bocs, hogy csak most írom, de amúgy meg csak most írom

No, errõl lemaradtam. Majd lekközelebb. Szóljatok!

Családi program volt, épp RTamás tesójáék tanyáztak nálunk a hétvégén :). Aztán RTamás tesója már unja a bicajozást, mert minden nap Maconkára jár, ugye, a legnagyobb hidegben is ment mindig, úgyhogy most hozzánk nem hozott bicajt. Megamúgyis.

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás
egy kis edzõtermi gyakorlat
YouTube - Crazy Upper Body Strength

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
AKESZ >>> Szabályok...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Bálna!!
Amatõr kupában a pontozást hol lehet megtalálni??
és hány verseny lessz és menyi kell az értékeléshez?

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Azt gondolom, jól sikerült a BIG DAY. 62 fõ résztevõ, köztük az SHKE oszlopos túrázói, nekem 140 km jött össze Dobogókõi csúcsmászással.
Hívnak a hegyek! :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Ma kimerészkedtünk Huszárral a Mátrába. Nagyon tuti volt! Bár a bicót kicsit összesaraztuk, meg magunkat is, de összességében kurv@ jó volt! Felmentünk aszfalton a Dorogházi erdészházhoz, onnan dózer Mátraszenimre, Vöröskõi kilátó, át Ágasvár, és onnan le Bátony. Valamivel több, mint 2 órára sikeredett.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Jobbulást a bringásnak! Ott jöttem el hazafelé bringával. Már csak a helyszínelést láttam, kihagytam volna szívesen ( elég csúnya volt, sisak törötten a földön, villa az alsó csõig visszahajolva ). Nem volt jó látvány, sõt még a helyszínelõ rendõrök is úgy néztek rám, mint a véresrongyra ( mintha azt akarták volna mondani a tekintetükkel, hogy nézzed, majd Te leszel a következõ ).

Én úgy tudom a sisak nem tört el.Viszont a váz több helyen is, villa, elsõkerék, kormány is kukás, megmég kitudja mi, tehát totálkár sajna.A rendõröket meg ne minõsítsük, vannak jó és rossz tapasztalatok.

az autós volt a hibás

Na ezt @rvára b@szhatod, mikor a gyerek összetört, meg a bringa és a felszerelés is. Ha ne adj Isten a biztosító köcsögösködik, hogy lesz többszázezre egy tanulónak új mindenre?

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Holnap egyébként, ha valaki nem fér be az SHKE delegációba (Tihany), szóval lesz tekerés, Verpelét-OV, 10 óra, bolttól.
Bárki csatlakozhat, akár szembõl is (pl. Rácz). Bocs, hogy csak most írom, de amúgy meg csak most írom

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Na annyi van tudomásom szerint, hogy nincsen komolyabb baja, zúzódások pár helyen - de talán törése nincsen. Megfigyelésre bent tartják a kórházban.

, könnyû sérüléseket szenvedett, bentfogták a kórházban megfigyelésre, komolyabb baj nincs

Ma megnéztem a helyszínt, komoly nyomok vannak az egész keresztezõdésben, ami után elég hihetetlen.

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
YouTube - Belga - Politikus 1

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Jobbulást a bringásnak! Ott jöttem el hazafelé bringával. Már csak a helyszínelést láttam, kihagytam volna szívesen ( elég csúnya volt, sisak törötten a földön, villa az alsó csõig visszahajolva ). Nem volt jó látvány, sõt még a helyszínelõ rendõrök is úgy néztek rám, mint a véresrongyra ( mintha azt akarták volna mondani a tekintetükkel, hogy nézzed, majd Te leszel a következõ ).

Fõcickány hülye buzi faszkabátok. Bezzeg ha egy sünt basztak volna el, akkor lapított volna mind, a gerinctelen férgek. Pfujj

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Én is akkor tájt értem haza melóból. Láttam bicóját. :( És azon gondolkodtam, hogy tök ismerõs az a Merida...
Most már tudom kié volt... Mielõbbi jobbulást Balu!!!