Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

VéZSé

VéZSé

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Sziasztok. A balesetrõl a következõ információm van: bátonyban az Ózdi úton ütötték el, az autós volt a hibás, könnyû sérüléseket szenvedett, bentfogták a kórházban megfigyelésre, komolyabb baj nincs, hál istennek. Jobbulást. Csonti pont te félsz kimenni aki az út közepén teker sisak nélkül, fülében fülhallgatóval?

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Basszus pedig õ aztán télleg óvatosan szokott kerozni + figyel mindenre... most már félek kimenni az utcára.
Jobbulást neki!!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Remélem nem súlyos a dolog, ha tud valaki közelebbit, tegye fel. Mielõbbi gyógyulást (ha sérülés történt)!

Jobbulást a bringásnak! Ott jöttem el hazafelé bringával. Már csak a helyszínelést láttam, kihagytam volna szívesen ( elég csúnya volt, sisak törötten a földön, villa az alsó csõig visszahajolva ). Nem volt jó látvány, sõt még a helyszínelõ rendõrök is úgy néztek rám, mint a véresrongyra ( mintha azt akarták volna mondani a tekintetükkel, hogy nézzed, majd Te leszel a következõ ).

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
A síelés az idõjárás miatt elmaradt helyette egy kis film, mottója: Soha ne ad fel!!!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Remélem nem súlyos a dolog, ha tud valaki közelebbit, tegye fel. Mielõbbi gyógyulást (ha sérülés történt)!
Hívnak a hegyek! :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Na annyi van tudomásom szerint, hogy nincsen komolyabb baja, zúzódások pár helyen - de talán törése nincsen. Megfigyelésre bent tartják a kórházban.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Nándival hallottuk a rádióba, hogy van valami... Basszus. Tudni részleteket a szituációról?

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Balu.v-nek mielõbbi gyúgyulást. Õt ütötték el kb. 2 órája Bátonyban.

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás

Kedves síelõs SHK-s urak!

Tegnap este voltam Kosutkán esti síelésen és nagyon jó volt a pálya, nem kásás, nem latyakos! Nekem még belefér egy péntek esti síelés a hérvégémbe, nem hozunk össze egy SHK-s szezonzáró síelést?

mehetek én is!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

geri!
galyán sífutás?

Na more! Mondjad mikor! Jó van! Nem vagyok én semmi rossznak elrontója! :)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Tegnap este voltam Kosutkán esti síelésen és nagyon jó volt a pálya, nem kásás, nem latyakos! Nekem még belefér egy péntek esti síelés a hérvégémbe, nem hozunk össze egy SHK-s szezonzáró síelést?

Én benne vónék!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
RTamásnak! Kösz az elismerést, kedden nem dolgoztam, csak otthon egy keveset, így tudtam elmenni délután. Ez nekem (háztól-házig) 75 km-es kör, benne a Ceredi heggyel. Fõszezonban kb. 3 óra, most kicsit tovább tartott. Hétvégén síelés helyett BIG szülinapi túra Dobogókõre. Végre melegben (remélem, vagy lelövöm az idõjósokat). A Sötét anyag címû filmet néztem tegnap az M1-en, egy USA-ban tanuló kínairól szólt, akivel szakmai irigységbõl kicsesz a professzora, elhúzza a diploma vizsgán, õ aztán vérengzést rendez az egyetemi elõadáson. Igencsak mai történet.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Pityu! Az újonnan igazolt versenyzõk közt nincs olyan, akinek volna eladó outija (155-160 cm-es ifjú ember részére)?

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Ez a kör hány km-es? Mindez meló után? Szuper

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ez meg stílszerû ezen a honlapon: YouTube - Pampalini

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Vagy egy kis Pampalini: YouTube - Pampalini

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
A hó keresztülhúzta terveimet. A terep így már szóba se jöhetett megint, maradt az aszfalt. St-Fülek-Cered-St kör délután, esti érkezéssel. Helyenként szembe szél, de Fülektõl Ceredig többnyire hátszél.

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás
geri!
galyán sífutás?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Annyi tanításomat osztottam már meg Veletek az élet minden tájáról - Buddha csak üljön a fa alatt 20évig, meg beszélgessen a kövekkel - be kell látnotok sokmindenben igazam van :D Ezt megünnepelve itt egy link, amit a korombeliek szerintem díjjaznak majd: YouTube - Szimat Sz nemvéletlen akartam gyerekkoromban rendõrkutya lenni, és Aro-t vezetni. Na pusz mindenkinek