Hát ez abszolut nem várt eredmény egy közel 3000-es hónap után. Nem igazán mentem se rövidet, se gyorsan... csak rápihentem egy 340-es kolbászolós héttel

Kék + régen DH pálya volt, mentünk rajta 10 perceket, mire leértem, vízhólyag nõtt a tenyeremen, bírtam agyon, de lehetett rajta nagyokat taknyolni... Egyszer menet közben a nyeregcsövem tört le, majd a bal váltókarom menet közben leesett (nem eséstõl), sok defekt, pár felni, külsõ, térdvédõm is tört ott, szóval fajin. Ja, meg ott repedt el a Mongoose váz is...
Bakos, kedden mikor mehetek, mikor túrsz a képembe ?
ezt azért írtad hogy bosszants?? bár tegnap már nem voltam olyan szarul, de 1 napot ráakartam pihenni a dologra!ha legközelebb is lenne arra kedved tekerni szóljál!!! akár hétközben is!
Huuu! Gyerekek! A Mátra déli oldala kurva jól ki van száradva! Felmentem kocsival Galyára, és a déli oldalon bringáztam, kizárólag terepen. Kékesrõl lefelé a kék kereszten jöttem
![]()
![]()
![]()
Orgazzzmuuuusss!!! Igaz egyszer megkóstoltam a sziklát, de csak a térdem ütöttem be, meg egy kicsit a könyökem! 3 órát tekerésztem, naggyon tuti volt!
AdLac! Holnap ráérsz valamikor (reggel és du. 4 között)???