Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Tud valaki valamit Nándiról?

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

nyugtasson a tudat Barna, hogy a specialized is csak egy merida legfeljebb más matrica van rajta. :)

HOPPÁRÉ! Nem én mondtam!

KNandinak mielõbbi gyógyulást!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Háza elõtt a frissítõ ponton az a két lány... Csak fokozták a vérnyomás problémáim. De legalább kiderült, még mindig a punc1t szeretem :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Sajnos egyéb program miatt nem tudtam kimenni a Mátrába szurkolni, így csináltam egy maszek Salgómaratont itt a környéken, kb. 60 km három és fél óra alatt, voltak benne jófajta terepek is. Esõ aztán nem lett, hacsak a Mátrában nem, de ahogy néztem arrafelé, jó idõnek tûnt az idõ, már leszámítva a hûvösebb levegõt. Takinak remélem ez jól esett.
Hívnak a hegyek! :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

nyugtasson a tudat Barna, hogy a specialized is csak egy merida legfeljebb más matrica van rajta. :)

Az ereimet azért nem fogom felvágni ;) Csak jobb lenne egy kisebb váz normális méretekkel, mert elég gnóm így szegényke...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ehh, én meg skizofréniával küzdök, mert oltanak állandóan a Speeder miatt. :)

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Milyen kötsög vallások, meg hívõk vannak mostanában...;)

Ehh, én meg skizofréniával küzdök, mert oltanak állandóan a Speeder miatt. :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Áh inkább vettem egy Ritcheyt az apróból, a Tiédet sajnos tiltja a vallásom...;)

Milyen kötsög vallások, meg hívõk vannak mostanában...;)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Van egy ilyenem. Sajnos a bele nincs meg, egy imbuszcsavart és a végére egy ferde izét kéne keríteni. Ha jó így is, vasárnap odaadom.

Megoldódott!

Ez Merida maradék egy gyengébb korszakomból, X-mission vagy mi....ha kell 0% THM-re odaadom!

Áh inkább vettem egy Ritcheyt az apróból, a Tiédet sajnos tiltja a vallásom...;)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Szabi, szerintem nagy esõ nem lesz, de azért tartsuk a kapcsolatot. Ha lemondod, bevállalom.

Most úgy látom, hogy megyek...

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

YouTube - Wrong Hole - With Lyrics. (English)
:):):)

Asztakva...
Még jó, hogy a végére minden jóra fordult :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Igazándiból ilyen érdekelne, kormánnyal együtt. Kalloy standard országúti kormányfej 120mm (Kormány | Kormányfej | Hagyományos 22,2mm) | Kerékpár Webshop a tiedhez még kellene egy átalakító is

Van egy ilyenem. Sajnos a bele nincs meg, egy imbuszcsavart és a végére egy ferde izét kéne keríteni. Ha jó így is, vasárnap odaadom.

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Sziasztok. Csak azért írok, mert neveztünk hatan a 24 órás versenyre,Salgótarjáni HKE-Velosport néven, a 251 év feletti kategóriában. A csapat tagjai: Melihercsik János, Verebélyi Zsolt, Takács Gábor, Rákos Tamás, Huszár Norbert és végül de nem utolsó sorban a legfiatalabb csapattag Dr. Bakos Gergõ.
Ez a csapat már régen megvolt, és mivel a legmagasabb korosztályban indulunk, így adott volt, hogy idõsebb versenyzõket kellet összeválogatni, és ezért nem szóltam a fiatalabbaknak.

Amennyiben valakit még érdekel a csapatverseny, még 31 ig lehet nevezni, és Dávidot is érdekelné egy 150-201 év közötti csapat / csak két profi csapat van idáig ebben a kategóriában /

Nem gondoltam hogy egyszer azért lessz rám szükség mert "öreg" vagyok .

VéZSé

VéZSé

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Sziasztok. Csak azért írok, mert neveztünk hatan a 24 órás versenyre,Salgótarjáni HKE-Velosport néven, a 251 év feletti kategóriában. A csapat tagjai: Melihercsik János, Verebélyi Zsolt, Takács Gábor, Rákos Tamás, Huszár Norbert és végül de nem utolsó sorban a legfiatalabb csapattag Dr. Bakos Gergõ.
Ez a csapat már régen megvolt, és mivel a legmagasabb korosztályban indulunk, így adott volt, hogy idõsebb versenyzõket kellet összeválogatni, és ezért nem szóltam a fiatalabbaknak.

Amennyiben valakit még érdekel a csapatverseny, még 31 ig lehet nevezni, és Dávidot is érdekelné egy 150-201 év közötti csapat / csak két profi csapat van idáig ebben a kategóriában /

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Well Doc - let me confess, the "wrong" hole is the "good" hole. Anyway, if I was in Ireland, Id say: FUCK IT

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Ez Merida maradék egy gyengébb korszakomból

máeziskezdi

oszt akkor, oszt akkor :)

azéegyfaszalagzi nemlennerossz (mégha a hátsó kapun kéne bemenni is)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Eztet mire véljük? Csak nem lagziba kell mennünk???!

Szép szûzmária!:) Valakivel fordíttasd le a szöveget, oszt akkor, oszt akkor :)

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Ez Merida maradék egy gyengébb korszakomból, X-mission vagy mi....ha kell 0% THM-re odaadom!
Emtébé Saltarján móóóre!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Dehogy is nincs!

Ez
http://kepkezelo.com...v59g82jx8bo.jpg

és ez
http://kepkezelo.com...kmns2wxfl2g.jpg

Igazándiból ilyen érdekelne, kormánnyal együtt. Kalloy standard országúti kormányfej 120mm (Kormány | Kormányfej | Hagyományos 22,2mm) | Kerékpár Webshop a tiedhez még kellene egy átalakító is

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás

YouTube - Wrong Hole - With Lyrics. (English)
:):):)

Eztet mire véljük? Csak nem lagziba kell mennünk???!
Emtébé Saltarján móóóre!