Megtaláltam a régi honlapon, de mikor mûködik már teljes gõzzel az új honlap?
Lesz most szabadidõm, próbálom frissíteni még a weblapot.
Megtaláltam a régi honlapon, de mikor mûködik már teljes gõzzel az új honlap?
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Jobbulást Nándi!
Hullanak az öregek, nem nekünk való má ez, 1 hete én is nyomtam egy bõrlehúzós könyökös, hátas, válas, combos taknyot.
Csak szólok, az alu kormány merevebb, mint a karbon... A kompozit csak jó rezgéselnyelõ. Ahhoz hogy a karbon tartson - pl Cavendish Pro kormányszára - kell bele anyag. Az ilyen huszon-harminc ezer forintos karbon cuccokakal a kályhát nem gyújtanám be, a WCS 70ezer volt, titánium erõsítéssel, és fos volt az is
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Az országúti bicón WCS szár és PRO kormány van igen. Viszont a cyclocross/téli gépen gyárilag X-MISSION volt és az is maradt, mert sajnálnám a sóban retekben a drága cuccot tönkretenni, de nincs vele semmi gond, azon kívül, hogy sárnehéz, de az nem zavar mert én sem vagyok 60-70 kilós zsírmentes versenyzõ...
Az országúti bicón WCS szár és PRO kormány van igen. Viszont a cyclocross/téli gépen gyárilag X-MISSION volt és az is maradt, mert sajnálnám a sóban retekben a drága cuccot tönkretenni, de nincs vele semmi gond, azon kívül, hogy sárnehéz, de az nem zavar mert én sem vagyok 60-70 kilós zsírmentes versenyzõ...verseny bicódon levõkre! Mert ugye Neked is Ritchey WCS van, nem X-mission... :confused:
Milyen kötsög vallások, meg hívõk vannak mostanában...
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Tud valaki valamit Nándiról?