Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

"kisszandokán"

"kisszandokán"

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Mi is BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk BÁLNA !!!

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás

baz+ Zsóci! Miért kell minden kutyának bemagyarázni a Mátrában, hogy szegõdjenek a biringások mellé:http://lh6.ggpht.com...40/DSC00099.JPG
Hiába kiabáltam neki, hogy mánnyéhazaazanyád, Mátraalmástól majdnem a rudolftanyai elágazóig követett, amikor talált valamit az út szélén és azután már nem láttam.Már kezdtem gondolkodni, hogy hazaviszem, vagy Zsócihoz, merugye miatta történt. Remélem hazatalált!

Émmeg Mátrafüredrõl Gyöngyöstarján-Bagolyirtás felé szerettem volna hazajutni, ami nem jött össze. Gy.tarjánban nem tudtak segíteni a navigálásban, úgyhogy belõve az irányt elindultam a zöld 3szöget követve fölfelé ami egy idõ után megszûnt vagymi, ekkor egy jelöletlen erdészeti úton haladtam tovább ahol találkoztam fakitermelõkkel akik adtak némi utvonalleírást, ezután eljutottam a Hideg kúti turistaházhoz, ami gõzöm nem volt, hogy hol a fenébe lehet, ezzel együtt persze én is.Elindultam lefelé a sárgán, ami utólag kiderült rossz ötlet volt, át is váltott zöld négyzetbe, itt megint találkoztam fakitermelõkkel, akik az sem tudták hol vannak, csak annyit, hogy ha tovább megyek a zöld négyzeten akkor Gyöngyöspatára jutok. Na mondom oda nem akarok menni, jobbra ment a zöld jelzés elindultam azon, amibõl másfél óra patakmederben való gyaloglás lett, és kb 2 óra múlva újra a Hideg kúti turistaháznál voltam. Ekkor hívtam föl Molnár Janit, aki segítségével a sárga kereszt és sárga jelzésen 10 perc alatt Keresztesen voltam. Na mondom ennyi elég volt a Mátrából, hívtam a zasszonyt jöjjön Hasznosig elém, odáig még legurultam, kb 6 óra felé értem haza .
Jah, és mellékesen beleszaladtam a görsí OB-ba Gyöngyöstarjánban.

na ez a kugya egyszer velünk is kocsmázott az almási kocsmába, de nem követett

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Most olvastam vissza az utóbbi hét írásait.
Nagyon sajnálom azt, ami Nándival történt. Jobbulást kívánok Neki!

Anno még 1995-ben vittem õt kórházba a Pécs DH futam edzését követõen, de azok csak felületi sérülések voltak. A másnapi versenyen a védõfelszerelések jól takarták a a kötéseket.

Kitartást Nándi!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Belenéztem ma a BIG honlapba és látom, hogy kinek van ma szülinapja.
Boldog Születésnapot Bálna!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Boldog születésnapot, Bálna!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
baz+ Zsóci! Miért kell minden kutyának bemagyarázni a Mátrában, hogy szegõdjenek a biringások mellé:http://lh6.ggpht.com...40/DSC00099.JPG
Hiába kiabáltam neki, hogy mánnyéhazaazanyád, Mátraalmástól majdnem a rudolftanyai elágazóig követett, amikor talált valamit az út szélén és azután már nem láttam.Már kezdtem gondolkodni, hogy hazaviszem, vagy Zsócihoz, merugye miatta történt. Remélem hazatalált!

Émmeg Mátrafüredrõl Gyöngyöstarján-Bagolyirtás felé szerettem volna hazajutni, ami nem jött össze. Gy.tarjánban nem tudtak segíteni a navigálásban, úgyhogy belõve az irányt elindultam a zöld 3szöget követve fölfelé ami egy idõ után megszûnt vagymi, ekkor egy jelöletlen erdészeti úton haladtam tovább ahol találkoztam fakitermelõkkel akik adtak némi utvonalleírást, ezután eljutottam a Hideg kúti turistaházhoz, ami gõzöm nem volt, hogy hol a fenébe lehet, ezzel együtt persze én is.Elindultam lefelé a sárgán, ami utólag kiderült rossz ötlet volt, át is váltott zöld négyzetbe, itt megint találkoztam fakitermelõkkel, akik az sem tudták hol vannak, csak annyit, hogy ha tovább megyek a zöld négyzeten akkor Gyöngyöspatára jutok. Na mondom oda nem akarok menni, jobbra ment a zöld jelzés elindultam azon, amibõl másfél óra patakmederben való gyaloglás lett, és kb 2 óra múlva újra a Hideg kúti turistaháznál voltam. Ekkor hívtam föl Molnár Janit, aki segítségével a sárga kereszt és sárga jelzésen 10 perc alatt Keresztesen voltam. Na mondom ennyi elég volt a Mátrából, hívtam a zasszonyt jöjjön Hasznosig elém, odáig még legurultam, kb 6 óra felé értem haza .
Jah, és mellékesen beleszaladtam a görsí OB-ba Gyöngyöstarjánban.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Kí az a csúnya szak állas ? Na és ki vagy Te? És milyen lemez felni ? Milyen bringára való ? Ha speci akkor nincs rá kapacitás. A meridát meg nem szokták homokszóni mert arra nem lemezfelnit tesznek. Vagy félre értettem a feladatot ??
Egyébként van benne valami igazság ! Csak a pontosítás képpen : Nem foglalkozunk vele de csinálunk ilyet szükségbõl ! A lemezfelninek és minden másnak nincs elõre közölhetõ ára . A minimális ár a ráfordított idõ és a felhasznált homok ára . Ennél több pontosítást ez a fórum oldal nem tud lekezelni !

Hmmm... János! Mintha kicsit össze volnál zavarodva itt! Ajánlom figyelmedbe ezt!:) YouTube - Darth Vader recording for TomTom GPS - behind the scenes Talán segít eligazodni... :D

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Sziasztok!
A Karancs Királyán melyik távval, ill. melyik korcsoporttal kezdik a versenyt?

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Ja és Szabi aki mindig merevvel tolja!
http://kepkezelo.com...89ndr1i6bo2.jpg
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Mátrás képek.

Dicsak ez a csaje! Tudom, tudom, miértnem Meridásba van? AZÉ MER A PIROS JOBBAN ÁLL NEKI !!!!
http://kepkezelo.com...trqrdjgnigy.jpg

A doki amikor elhúzott mellettem úgy haladt mint valami gyorsvonat, de a kondenzvíz azért csöpögött rendesen az orrán.
http://kepkezelo.com...dr2ntgeonvj.jpg

Itt meg az ugrálós gyerek azt fürkészi mit lehetne megugrani, de sehol egy lépcsõsor esetleg egy szikla, elég uncsi lehetett neki ez a verseny.
http://kepkezelo.com...vwm5xme37sb.jpg

Hakapeszi in action!
http://kepkezelo.com...8tp0y949tpm.jpg
Itt meg a Suttyó-bátyó
http://kepkezelo.com...5pjso2bp10n.jpg
Emtébé Saltarján móóóre!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Jani bá, megemlítenek Téged itt-e:http://forum.bikemag...80/#post1016708

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Dicsak, ki sompolyog be a képbe a háttérben 3.25-nél. YouTube - BringaTV csatornája

hehhehhhe

Kölyök kutya...

Ez az év története lesz Zsóci!

Köszönöm annak a salgótarjáni versenyzõnek aki mutatta (ment) a Kékesrõl lefelé az ideális nyomot. Sokat segített (fél-egy percet biztos). Hosszúujjú poló volt rajta és azon a mez, össztelóssal volt és sokat ugrált, élmény volt mögötte menni :) , hátha így magára ismer. Lejjebb a kevésbé lejtõ részen már megelõztük és többet nem találkoztunk, így fogalmam sincs hogy ki lehetett.

Szerintem is husyx Huszár Norbi lesz az.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Na ez Huszár lesz... :D:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Köszönöm annak a salgótarjáni versenyzõnek aki mutatta (ment) a Kékesrõl lefelé az ideális nyomot. Sokat segített (fél-egy percet biztos). Hosszúujjú poló volt rajta és azon a mez, össztelóssal volt és sokat ugrált, élmény volt mögötte menni :) , hátha így magára ismer. Lejjebb a kevésbé lejtõ részen már megelõztük és többet nem találkoztunk, így fogalmam sincs hogy ki lehetett.

A sebesség mindent megold.

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Egyszer hajnalban hazafele jovet en is osszeakadtam egy kuttyal.
Tisztara megsajnaltam, meg mar nem is voltam tudatomnal, oszt hazavittem.
Becsongettem, asszony ajtot kinyit, kiborul idegileg...aztan megbaratkoztak.
Adtunk neki enni, 2 perc mulva kihanyt mindent, ossze-vissza hugyozott, szart mindent...
Reggel meloba menet vittem magammal, feluton elkolbaszolt.
Azota nem lattam.
Szerintem a kutyak is vannak ugy, hogy berugnak vagy tepnek es azt sem tudjak hol alszanak, mit csinalnak.
Ez is olyan lehetett. Beallt mint a gerely, kihanyta a belet, utana kidoglotte magat. Reggel meg hazament...
Az asszonynak meg magyarazhattam, hogy hol a kutty...ezvan

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Kí az a csúnya szak állas ? Na és ki vagy Te? És milyen lemez felni ? Milyen bringára való ? Ha speci akkor nincs rá kapacitás. A meridát meg nem szokták homokszóni mert arra nem lemezfelnit tesznek. Vagy félre értettem a feladatot ??
Egyébként van benne valami igazság ! Csak a pontosítás képpen : Nem foglalkozunk vele de csinálunk ilyet szükségbõl ! A lemezfelninek és minden másnak nincs elõre közölhetõ ára . A minimális ár a ráfordított idõ és a felhasznált homok ára . Ennél több pontosítást ez a fórum oldal nem tud lekezelni !

Akkor sorjában
1.Takács Gabi
2. Én én vagyok aka Balás Barnabás
Sem speciben, se meridában nem láttam 6x14"-os felniket, ezek konkrétan peugeot-hoz tartoznak.
Nem igazán értem az összefüggéseket ...
Köszönöm a felvilágosítást! :)

-=B.B.B.=-

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás

Jaha-ha-ha-hááááá! Titta dumaszínház....
Emtébé Saltarján móóóre!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Jani bá, ez a csúnya szécsényi szakállas (:D)azt mondta, hogy foglalkoztok homokfúvással. 8db 14"-os lemezfelnit kellene megtisztítani a festéktõl. Kérhetek erre egy árajánlatot? Elõre is köszönöm!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Ha a hejedben lettem volna, asszonyt max informáltam volna, hogy este egyel többen kérnek vacsit...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Jani bá, ez a csúnya szécsényi szakállas (:D)azt mondta, hogy foglalkoztok homokfúvással. 8db 14"-os lemezfelnit kellene megtisztítani a festéktõl. Kérhetek erre egy árajánlatot? Elõre is köszönöm!

-=B.B.B.=-