Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Kapcsolódva Kohász-hoz. A sikeres túra eredményeként a SHKE túraszakosztály legaktívabb tagjai a BIG mozgalomban a következõ eredménnyel állnak a 3240 tag közül:
122-ik Kreicsi Gábor 164 heggyel (a magyar tagok közül a 2. helyen áll)
220-ik Vincze Gábor 107 heggyel
286-ik Ispán István 89 heggyel
483-ik Domonkos György 60 heggyel
867-ik Puskás Aladár 35 heggyel (ebbõl 33-at 2010-ben teljesített)
Ebben sok szerepe van a mostani túrának, amikor az 5 tag összesen 99mászást regisztrált. Nekem "csak 12 volt, mivel a 10 holland BIG-en már korábban jártam, Pisti meg az utolsót hagyta ki (zuhogó esõ, esti befejezés sötétben).
Hívnak a hegyek! :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Gyuri ba jelenti a messzi tavolbol. Ma itt remek ido volt (Belgiumban es Hollandiaban), ma jo turaink voltak. A SHKE mezt es buszt reklamoztuk errefele. A belga hegyek nagyon kemenyek, ma voltunk 25 %-os emelkedon is. A Spa meletti Forma 1-es palya melllett is eljottunk. Ekeztem nincs, fordits magyarra. Most meg eppen jo kis Palm sort iszok a fiammal. Gondolok rad is Pista.

Itt olvasható a túránk egy része. Ötödik bekezdés.
News - Challenge BIG

Kanzyani

Kanzyani

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Az öreg kicsit tintás...

YouTube - Szonda

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
YouTube - Mogács Dániel (ATV)
Én tuti ezekre szavazok.... :):):)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
YouTube - Indian Superman
1 perc 17-nél Superman ahogy elkezd táncolni.... :):)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
YouTube - *** OMG, The Worst Fight Scene EVER! ***
Juuujujjj! Azé megnézném a forgatókönyv-írót, akinek az agyából ez a film kipattant! :):):):)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Nekem is.

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás

Hétfõ 17 óra boltban ? Jó ?

nekem jó

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

A 24 órás csapattagoknak jövõhét elején délutáni órákban megbeszélés mindenki jelezzen már vissza, hogy mikor lenne jó. Mi ketten 2kor ott leszünk.

Hétfõ 17 óra boltban ? Jó ?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

A 24 órás csapattagoknak jövõhét elején délutáni órákban megbeszélés mindenki jelezzen már vissza, hogy mikor lenne jó. Mi ketten 2kor ott leszünk.

Nekem kedd nem jó, Pesten dolgozom.

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

14.00
Körforgalom
Kolbász-hurka-szalonna tempóban 50-es kör (ez a terv).

Nekem mára megvolt! 90-es kör lett a Mátrában!
Hát, szelet... vagyis Hátszelet!

VéZSé

VéZSé

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
14.00
Körforgalom
Kolbász-hurka-szalonna tempóban 50-es kör (ez a terv).

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Akkor menjünk valamerre aszfalton! Ha nem esik, akkor montival( aszfalt gumi) elindulok: Szorospatak, Mátraalmás, galyai elág, Mátarháza, Kékestetõ. Visszafelé pedig valamerre! Kinek tetszik???
T

Na jó! Ha nem, hát nem.
Én megyek!

gyurmaSt

gyurmaSt

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

A hugomnak is van jogsija, de kb. tíz éve nem vezet, vajon hol léphetnék fel vele???

YouTube - Solberg Extreme motorshow 2009 - Petter vs Henning

Komolyan mondom jó nézne ki két gumit égetõ Ikarus a belvárosba péntek délután!!!!! csináljuk meg...csináljuk meg
Salgótarján

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Gyuri ba jelenti a messzi tavolbol. Olvasom, hogy otthon szar az ido. Ma itt remek ido volt (Belgiumban es Hollandiaban), ma jo turaink voltak. A SHKE mezt es buszt reklamoztuk errefele. A belga hegyek nagyon kemenyek, ma voltunk 25 %-os emelkedon is. A Spa meletti Forma 1-es palya melllett is eljottunk. Ekeztem nincs, fordits magyarra. Most meg eppen jo kis Palm sort iszok a fiammal. Gondolok rad is Pista.
Hívnak a hegyek! :D

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Úgy látom knandi-ra újra süt a nap!

http://kepkezelo.com...6ruw07yojt7.jpg

Süthetne már kicsit, meg az utóbbi 2 hetemet kitörölném...

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Az idõjárásfelelõs eldöntötte hogy elmarad !! Hiába nem fog esni de akkora sár van az erdõbe hogy teljesen értelmetlen lenne eindulni ! Uj idõpontot keresünk !

Akkor menjünk valamerre aszfalton! Ha nem esik, akkor montival( aszfalt gumi) elindulok: Szorospatak, Mátraalmás, galyai elág, Mátarháza, Kékestetõ. Visszafelé pedig valamerre! Kinek tetszik???
T

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Szeretnék elmenni a lengyel maratonra! Nincs kedve valakinek velem tartani??? 2 hét múlva szombaton lenne, szeptember 25.
2 napos lenne, pénteken indulnánk. Nevezési díj 15 euro. A szállást nem tudom még.
Mennyünk má gyerekek! :)

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Janibá! Lesz holnap az a nem maraton? Csak mer' a számítógép elég uncsi...

Az idõjárásfelelõs eldöntötte hogy elmarad !! Hiába nem fog esni de akkora sár van az erdõbe hogy teljesen értelmetlen lenne eindulni ! Uj idõpontot keresünk !