Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Na szóval!

1. of all:
GRATULÁCIÓ tõlem is a 24 órás versenyen részt vevõ és szép eredményeket elérõ Salgótarjáni HKE versenyzõknek. Minden tekintetben!!!

Csonti! Elnéztem egy kicsit a dátumot. Így talán rendben lesz a mezõnyverseny, majd úgy csinálom a jövõ havi szolg. tervemet. Lejutást meg megbeszéljük, addig még úgyis találkozunk 1 hét múlva az uccsó AK. versenyen.

RTamás! Hétvégén mentem én is 1 lazább kört a Mátra érintésével, de már amikor Ti indultatok, én már otthon voltam. Még menet közben lehettem, amikor hívtál. Amikor megláttam, hogy kerestél, már nem akartalak hívni, mert úgy gondoltam, hogy már úgyis tekertek.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Gratulálok a 24 órásoknak, el tudom képzelni a körülményeket. Nekem a hétvégén a bicaj kimaradt, helyette házkörüli munkák voltak a családtagjaim (fiam és anyósom) megsegítése érdekében.
Hívnak a hegyek! :D

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Köszönjük!

Nagyon kemény volt, hajnalban reménytelennek tûnt az egész, de nagyon boldog vagyok, hogy végül ennyi tarjáni állhatott fel a dobogóra :)

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Gratulálok a tarjáni érdekeltségû csapatoknak az áldatlan körülmények közt teljesített kiváló eredményükhöz:
( a teljesség igényét mellõzve )
Csapat Férfi 251 év feletti licences
1 25 Salgótarjáni HKEVelosport
Salgótarjáni HKE 53 17:34:11 00:00:00
Csapat Vegyes Licences
2 222 HaiBike Kishalak 47 17:53:18 -7 kör
Csapat Vegyes Licences
3 221 Salgótarjáni HKE -
Velosport II.
Salgótarjáni HKE 44 17:15:02 -10 kör

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
R. Szabi 14.30-kor indul Starjánból Kisterenye felé Maconkára. Itt csatlakozom hozzá, és megyünk Nádújfalu, Rónabánya, Straján körre. Aki akar csatlakozzon.
Tamás

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Ahoy!

Na lessz vmi tekercselés?

No. akkor...
Szabi és Én azt egyeztettük, hogy 14 -15.00 között mennénk Starján környékén egy kb 2 órás kört. Még a pontos indulási idõt nem egyeztettük, de megírom, ha kialakult.
T

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Ahoy!

Na lessz vmi tekercselés?

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

A mai napi mennyiséget tekintve, szerintem nem fog elállni... sajnos. De reménykedem! Ugyanis nekem is kéne menni már végre valamit, utóljára múlt héten vasárnap tekertem. Így nekem több kör is jöhetne.

Csonti!
Csak ma olvastam a privát üzit, így a mezõnyv.-rõl lemaradtam, pedig itthon voltam szabin. Csak festettem a nappalit, ezért internet szünet volt nálam. Másik kettõt megbeszéljük, így elõtte valószínûbb a hegyi OB. Már csak azért is mert itt van nem messze.

Nem csúsztál le a mezõny októberben lessz...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
lehet én is megyek már 1et, de csak mint 1 tolószékes csiga :)

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Helló!
Szerinted eláll az esõ szombatig?
Én itthon leszek, még nem tudom a pontos hétvégi programját a családomnak, de figyelem a fórumot, hisz én is tervezek menni egy kört!
T

A mai napi mennyiséget tekintve, szerintem nem fog elállni... sajnos. De reménykedem! Ugyanis nekem is kéne menni már végre valamit, utóljára múlt héten vasárnap tekertem. Így nekem több kör is jöhetne.

Csonti!
Csak ma olvastam a privát üzit, így a mezõnyv.-rõl lemaradtam, pedig itthon voltam szabin. Csak festettem a nappalit, ezért internet szünet volt nálam. Másik kettõt megbeszéljük, így elõtte valószínûbb a hegyi OB. Már csak azért is mert itt van nem messze.

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Segítek :)

Kösz !! Már megint nem hiába keltem fel !

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Jó !! Vigyek ? egy van nekem is !

Hozz!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Lesz szombaton St. körül valami laza országúti menet, amihez csatlakozhatnék?

Helló!
Szerinted eláll az esõ szombatig?
Én itthon leszek, még nem tudom a pontos hétvégi programját a családomnak, de figyelem a fórumot, hisz én is tervezek menni egy kört!
T

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Ez a link nagyon bejön.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Lesz szombaton St. körül valami laza országúti menet, amihez csatlakozhatnék?

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Mi az a Rohloff ?? ezt a szót még nem halottam . Lehet hogy tudatlan vagyaok ?

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Egy nagy flakonnyi Rohloff, néhány WD40, pár tartaléklánc és fékbetét - igen meg a permetezõ :)

Mi az a Rohloff ?? ezt a szót még nem halottam . Lehet hogy tudatlan vagyaok ?

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Érdekes lehetett onnantól...:D

Eszembe jutott a 24 órás+estétõl esik az esõ kapcsán bicómosás témában, háti permetezõ megtölt vizel, pumpál és lecsapat, vélemény?

Jó !! Vigyek ? egy van nekem is !

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Geri! Honnan van annyi idõd, hogy ilyen szarokat ( már bocs ) nézz?

Ez, kérlek szépen, szerves része a fogorvosi munkának! :):):)

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

A hétvégi Pécskõ DH-n az "ugrálós gyerek" (vagyis bácsi) még így is legyalázta a fiatalokat!
http://kepkezelo.com...2awqklpxb0z.jpg

Igaz ehhez Nándi "nemmai" sárgumija is kellett! Kat.: 1., absz.: 4. idõ a kb. 30-ból! Gratula!

Gratulálok a Bácsinak!
Szép munka volt! Ezek a mai fiatalok nagyon vakmerõek!