És még így is csak kb 8 kg mint az enyém!
Vagy inkább még annyi sem!
És még így is csak kb 8 kg mint az enyém!
Jol van na:-)
Ez azert mindenki szereti:YouTube - Ignite 'A Place Called Home' Live in Budapest Hungary 2005
Ha elõtted van a térkép, akkor sok helyen látsz a fõúttal párhuzamosan futó, alsóbbrendû utat, szinte mindenhol 500 méteren belül.
Ha elõtted van a térkép, akkor sok helyen látsz a fõúttal párhuzamosan futó, alsóbbrendû utat, szinte mindenhol 500 méteren belül. Azaz. Ha hatvan felõl jössz, akkor Jobbágyi után, Szurdokpüspökinél kell lemenni, azon Pásztón és Taron keresztül jöhetsz végig. Aztán keresztezed a fõutat és jön az a rész, ami nem annyira jó minõségû, Mátraverebély - Kisterenye. Jah, Mátraverebély kb. 1,2 km hosszú itt, ajánlom hogy pihenj, fújd ki magad elõtte, aztán a falut sprinteld végig...!
Köszi mindenkinek a választ. Ez a "régi" 21-es ez melyik út? Nem igazán ismerem a környéket. Egyébként nem mennék el egészen Salgótarjánig, Hatvanból csak Kisterenyére szeretnék eljutni.
Na, 21-es. Mindenhol tiltó tábla van, ahol párhuzamosan fut a "régi" 21-es. Régi - ergo a minõsége sem a legjobb, bár lényegében a Kisterenye - Mátraverebély körüli szakaszon kívül nincsen nagy baj vele szerintem. Szóval én azt használnám és azt is használom ha arrafelé akad utam.
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."