Tessék:Magyarországon a legdurvább Ford Focus - Hírek
Tiéd.
Király, már csak a jogsit kellene letenni...
Tessék:Magyarországon a legdurvább Ford Focus - Hírek
Tiéd.
Nekem inkább egy Focus RS-t hozhatna a Télapó, azt jobban bírnám. :cool2:
Fehérben, ha lehet...
YouTube - Test Ken Focus RS MK2 Stage 2 part.1
Szia, Helló, Szevasztok!
Verseny.
Eszembe :-) jutott egy kis verseny, így a szezon végén, l e v e z e t õ n e k !
1. forduló:
Kiírás: mindenki, aki indulni szeretne álljon rá egy tized kg pontosságú mérlegre ( csupaszan, HÚÚÚÚÚÚ csajok:...!!!). Küldje meg a mért adatokat ( fiúk: kizárólag súly. Lányok: mell, derék, csípõ. Ja, súly is. )
Következõ MÉRÕPONT: 2010.12.28.
Aki a legtöbbet felszedi súlyban, az a nyerõ! Minden kg: 100 pont.
Több fordulót is tervezek tavaszig.
A nyertest, díjmentesen szállítom a tavaszi AK elsõ fordulójára! MEGÉRDEMLI.
Mirõl jutott eszembe? Hát arról ( háttal nem kezdünk mondatot, mert annak összevissza leütés lehet a vége), hogy most ettem két agyonvajazottfehérkenyérszeletetalegzsírosabbtraPISTAsajttalborítottpaprikásszalámismajonézeskecsapos szendvicset. És ezek után, az ujjamat edzem a klaviatúrán.
Nos, tetszik.
Épító jellegû változtatást ELFOGADOK!
Ha így folytatod, TE leszel az SHKE mikulás. De nekem nem édesség kellene - hát köszönöm szépen azt megoldom saját magamnak is - egy cross bicaj, az kibaszná a télapóünnepségen a biztosítékot
Faszt: YouTube - You won't believe this! Megnézném a srácokat egy kritériumon...
Szereznem kell egy cross bicajt - bassza megNa jóóó van! Má megint cyclocross bringákat nézegetek a neten. Pedig megfogadtam, hogy ezt már nem csinálom....
Na jóóó van! Má megint cyclocross bringákat nézegetek a neten. Pedig megfogadtam, hogy ezt már nem csinálom....