Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Hülye kérdés, de melyik rész a Dolinka ?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Vasárnap (25.-e) 20 éves jubileumi rendezvény a Dolinkában, program Salgótarjáni HKE
Eyg dologban akadtam meg, segítsetek légyszi ha tudtok :
a bicajhajításhoz rakom össze a szenvedõ alanyt, de vázat nem találtam sajnos... van minden más, villa, kormány, kerekek, hajtás, de vázunk nem volt maostnaában.
Akinek van esetleg egy fölös, törött, hajlott, sérült váz, az felajánlhatná a nemes cél érdekében. Mindegy milyen, nõi, férfi, csak monti legyen, utána visszaadom, de már nem lesz jó semmire...
Még péntekig keleene, mert össze is kell raknom !
Vasárnap meg várunk mindenkit a Dolinkában !

Kösz !

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Sziasztok!

Hétvégén a szokásos kis csapat, Csikány Bianka, Sándor Enikõ, Kispál Máté és jómagam vetttünk részt a Veszprémben rendezett utolsó ( 3.) XCO futamon. Reggel elég korán mentünk, de mint késõbb kiderült, nem eléggé. A nevezéshez sikerült egy olyan személyt beültetni, aki elsõ alaklommal csinálta azt, így nem ment minden zökkenõ mentesen, arról nem is beszélve, hogy Valter Tibi közel 40 nevezéssel elõttem volt. Mikor sorra kerültem, elment az áram, így végül is 45 percig tartott a nevezés. Közben Máté jött, hogy a pályára nem engedik ki rajtszám nélkül, de nekem nem engedték meg, hogy oda adjam neki, mert akkor mire teszik fel a chippet. ( 22-es csapdája) Amikor minden egyben volt, akkor viszont már nem lehetett kimenni a pályára. Godzi rendes volt, és külön engedélyével kimehettünk. A pályán egy dh rész, és két meredek mászós rész volt, a többi gyors, és poros egyenes rész., de nagyon szép helyeken ment a nyomvonal. Az U 15 lányok csoportjában a mi két lányunkon kívül a két Cubes csaj indult. Mivel minden rajt csúszott így a mi rajtunk is csúszott Mátéval. Elrajtolt a másodosztály, majd a master 1, és master 2. ill master 3. beragadt egy kicsit, mert megfeledkeztek rólunk, és Godzi szólt, hogy lenne még egy rajt, így szóltak, hogy mehetünk. Mi is elindultunk, a jól kiszalagozott és addigra már teljesen kijárt pályára. A végén ( utolsó két körben ) már alig volt valaki a pályán és a célterületen, mert mindeni átment az elit rajtterületére. Végül is beértünk, és Nagy Ádám leszedte a chipeket.
Gyorsan átöltöztünk, bepakoltunk és mi is elindultunk az elit rajtjára, amit éppen elkaptunk, így tudtunk szurkolni Partinak, Buruczkinak, Benkónak és természetesen a „hazai” versenyzõinknek, úgymint Dósának, Fenyvesinek, Béla A. Reitingernek. Nagyon szép helyen volt az Õ versenyük is, kiegészülve a várral és környékével. Megvártuk az eredményhirdetést, mivel Csikány Bianka 3. lett, Sándor Enikõ 4., Kispál Máté csodálatos versenyzéssel 2. lett, még jómagam 5. Megint kicsi de annál eredményesebb volt a csapatunk, fõleg ha az összetettet nézzük, ahol Csikány Bianka 3. Sándor Enikõ 4. Kispál Máté 2. én pedig 4 lettem. Hazafelé éppen ezért jó hangulat uralkodott, de csak a 45 kilométerkõig ahol is megtudtuk, hogy elõttünk 20 kilométerrel baleset van, így 2,5 órát álltunk, ill. mentünk lépésben.( volt egy rész ahol olyan büdös sértés szarszag volt, hogy Máté végig befogott orral és csukott szájjal tudta csak elviselni, így majdnem megfulladt.) Mindenkinek megszeretném köszönni az egész éves versenyzést, részvételt, ( Dr. Gergõnek és Sándor Csabinak is ) és a vasárnapi segítõknek Csikány családnak-frissítés, és a Sándor családnak-fotózás.
Az összetett eredményhirdetés a maratonnal együtt, pesten novemberben. Röviden ennyi.

Mindenkinek óriási gratuláció!!!!!! :D

VéZSé

VéZSé

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Sziasztok!

Hétvégén a szokásos kis csapat, Csikány Bianka, Sándor Enikõ, Kispál Máté és jómagam vetttünk részt a Veszprémben rendezett utolsó ( 3.) XCO futamon. Reggel elég korán mentünk, de mint késõbb kiderült, nem eléggé. A nevezéshez sikerült egy olyan személyt beültetni, aki elsõ alaklommal csinálta azt, így nem ment minden zökkenõ mentesen, arról nem is beszélve, hogy Valter Tibi közel 40 nevezéssel elõttem volt. Mikor sorra kerültem, elment az áram, így végül is 45 percig tartott a nevezés. Közben Máté jött, hogy a pályára nem engedik ki rajtszám nélkül, de nekem nem engedték meg, hogy oda adjam neki, mert akkor mire teszik fel a chippet. ( 22-es csapdája) Amikor minden egyben volt, akkor viszont már nem lehetett kimenni a pályára. Godzi rendes volt, és külön engedélyével kimehettünk. A pályán egy dh rész, és két meredek mászós rész volt, a többi gyors, és poros egyenes rész., de nagyon szép helyeken ment a nyomvonal. Az U 15 lányok csoportjában a mi két lányunkon kívül a két Cubes csaj indult. Mivel minden rajt csúszott így a mi rajtunk is csúszott Mátéval. Elrajtolt a másodosztály, majd a master 1, és master 2. ill master 3. beragadt egy kicsit, mert megfeledkeztek rólunk, és Godzi szólt, hogy lenne még egy rajt, így szóltak, hogy mehetünk. Mi is elindultunk, a jól kiszalagozott és addigra már teljesen kijárt pályára. A végén ( utolsó két körben ) már alig volt valaki a pályán és a célterületen, mert mindeni átment az elit rajtterületére. Végül is beértünk, és Nagy Ádám leszedte a chipeket.
Gyorsan átöltöztünk, bepakoltunk és mi is elindultunk az elit rajtjára, amit éppen elkaptunk, így tudtunk szurkolni Partinak, Buruczkinak, Benkónak és természetesen a „hazai” versenyzõinknek, úgymint Dósának, Fenyvesinek, Béla A. Reitingernek. Nagyon szép helyen volt az Õ versenyük is, kiegészülve a várral és környékével. Megvártuk az eredményhirdetést, mivel Csikány Bianka 3. lett, Sándor Enikõ 4., Kispál Máté csodálatos versenyzéssel 2. lett, még jómagam 5. Megint kicsi de annál eredményesebb volt a csapatunk, fõleg ha az összetettet nézzük, ahol Csikány Bianka 3. Sándor Enikõ 4. Kispál Máté 2. én pedig 4 lettem. Hazafelé éppen ezért jó hangulat uralkodott, de csak a 45 kilométerkõig ahol is megtudtuk, hogy elõttünk 20 kilométerrel baleset van, így 2,5 órát álltunk, ill. mentünk lépésben.( volt egy rész ahol olyan büdös sértés szarszag volt, hogy Máté végig befogott orral és csukott szájjal tudta csak elviselni, így majdnem megfulladt.) Mindenkinek megszeretném köszönni az egész éves versenyzést, részvételt, ( Dr. Gergõnek és Sándor Csabinak is ) és a vasárnapi segítõknek Csikány családnak-frissítés, és a Sándor családnak-fotózás.
Az összetett eredményhirdetés a maratonnal együtt, pesten novemberben. Röviden ennyi.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Igazi nõbarát vicc.
Hívnak a hegyek! :D

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Ez jó volt Csonti!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Férfi kikiabál a feleségének a konyhába, de a nõ nem érti és visszakiabál:
-Milyen tálat???
- Mondom hozz egy sört Te állat!

KIS SUTTYÓ

KIS SUTTYÓ

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Gratula Ais!!!!!
FEN A FÁN!!!!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Gabi 14:50-kor az eurosporton. U23-as Idõfutam VB ...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Hol kellett 21 km/h-ra lelassítani???
Ehhh, ezek a mai fiatalok, nem bírják már a tempót...
:P:D:p

Soha nem voltam gyors, max ha jó erõben vagyok tudok egy allgemeine tempót 30-40-50 percig ...2-3 hete ugy mentem fel hogy résztávoztam hol 35-el hol 15 el mentem... és sokkal lassabban értem fel :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Na ezek aztán a sport kommentátorok! Nagyon tutin közvetítik!

Kiírom mp3-ba és az autóban ezt fogom hallgatni :)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

... sehol nem mentem 53-21 tõl könnyebben és 21 km/h alatt...

Hol kellett 21 km/h-ra lelassítani???
Ehhh, ezek a mai fiatalok, nem bírják már a tempót...
:P:D:p

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Ha valaki még nem látta volna

Szigorúan hanggal!

Na ezek aztán a sport kommentátorok! Nagyon tutin közvetítik!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ha már Galya. Holnap a túra szakosztály 4 oszlopos tagja (Kreicsi Gábor, Puskás Ali, Vincze Gábor és jómagam) ez évben 25. alkalommal mássza meg Galyatetõt. Ezúttal Ágasvár érintésével, hogy legyen benne valami extra is.
A Hegyi OB-ra készülök, de csak mint nézõ, majd szorítok a többieknek.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Múlthét szerda óta egész jól mennek az edzések...erre várok már vagy 7 éve :DD... Hegyen is sikon is egész jól érzem magam...

Ma a Vasárnapi edzést ismételtük meg PP-vel...Akkor sem mentünk gyengén mivel Ádám 9 percet kapott :)...De a mai azt hiszem túltett rajta...

ott kezdtem h laza 20 km kolbász és nem megyek sehová mert fáradt a lábam...Aztán a Lódokival mégis lementem Pásztóig...1 pár lószt tettem bele átmozgató jelleggel. Mondta is h: ( " Amikor õ megy akkor menés van mármint tempó, amikor én akkor meg csak 500 m 55-el") :D Aztán mivel Peti nem volt a helyszinen kolbászoltam lefelé SZ püspökinek majd jött és vissza Pásztó belterületén már nyélen toltuk :D Gyorsan lebeszéltük a taktikát...ami annyi volt h gyorsan fel kell érni :D...Mondtam neki ne várjon ha leszakadok saját tempót megyek.

Aztán még feltettük a kereket M. házára de ott már kolbász tempóban mentünk. Majd fordultam vissza és Parádnak haza. A nap vége 148 km lett 04:42:45 alatt. 31.4km/h

Rég tekertem ilyen hosszút és tök jó volt..csak az utsó 30 km sanszos h lassabban jöttem a sikon mint Galyára fel :DD

Tejüzemtõl én vezettem Hasznoson szinte végig kezdetben 45-48-al majd feljebb 40 a meredekebb részeken 34 körül ott a végén már besegitett, elég hosszuakat váltottunk és egyenletesen mentünk. Fáradt lábaimat az egyenletes menés is felõrölte :D...Õ tett bele vagy 4 lószt, + se próbáltam tartani a lépést saját tempóban utolértem, sehol nem mentem 53-21 tõl könnyebben és 21 km/h alatt...Jó erõben éreztem magam még igy fáradtan is. A végén 500m-en megint kaptam 14 mp-et. Igy 00:53:02 alatt sikerült abszolválnom a 24 km-t 27.15km/h-val... Elégedett is lehetnék vele, a nyár közepi formámat nézve, de azé bízok benne h. javul még a helyzet pihenéssel.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Ha valaki még nem látta volna

Szigorúan hanggal!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Szevasztok!

Eladó lett a TREK 8500-ösöm, plusz ha minden igaz, akkor a hozzá tartozó, szürke színû Reba Race villa is.

Ha érdekel valakit, vagy valakinek a valakijét, megköszönném, ha jeleznétek.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Most egy kicsit olcsóbb szállást sikerült foglalnom ! Nincs elõleg és nincs lemondási költség ! Itt a visszaigazolás. Kéne Bakos Doki és Galcsik Robi e-mail címe hogy elküldjem a foglalást .

gerispeci@gmail.com

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Még a VB-re bombaformába kerülök. Na félre a tréfát, az események (profik ne figyeljenek). Tegnap délután sikerült egyet menni, a klasszikus Cered-Fülek országúti kört tettem meg. Cered tábláig 27-es átlag, a vége 74,5 km 2 ó 34 p közel 29-es átlag.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Szécsény és környékén állást keresek. Vagy marad Bp. ...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy