Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Boldogot Bálna!

A múltkorában itt szálltunk meg. 1PLN=66 Ft

Hotel Patria*** - prawdopodobnie najlepszy hotel w Wi¶le!

Most egy kicsit olcsóbb szállást sikerült foglalnom ! Nincs elõleg és nincs lemondási költség ! Itt a visszaigazolás. Kéne Bakos Doki és Galcsik Robi e-mail címe hogy elküldjem a foglalást .

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Ma beszéltem Nándival, busz elérhetõ, de verseny után uccu haza mert 25-én országútisok mennek vele.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Valaki nem tudja véletlenül, hogy hol lehetne elérni a Salgó Kupa eredményeit? Mert idõszerû lenne már megtudnom, hogy mentem, aztán sehol nem találok teljes eredménylistát :-(

Nem is fogsz! :))...de a tavalyi eredmény már fenn van :DD

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Mikor van ez, mert nincs idõm végigolvasni, hogy busz szabad-e, azt meg tudom nézni akkor, ha tudom mikorra kellene.

2011. 09. 24.

Ma este az új út és a régi Tescos keresztezõdésében az áruház felõl egy kocsi úgy lecsapta a lámpát-oszlopot ,,öröm" volt nézni, keresztül hajtott rajta kicsit lassított, majd rá jött, ez sokba kerülhet neki, így elporolt...

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Valaki nem tudja véletlenül, hogy hol lehetne elérni a Salgó Kupa eredményeit? Mert idõszerû lenne már megtudnom, hogy mentem, aztán sehol nem találok teljes eredménylistát :-(

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Egyetértek Gyuri bával. Próbálkozni lehet, de a bíró biztosan elmeszeli az illetõt.

Ha már próbálkozás, London közelebb van, mint gondolnád. ;-)
http://m.blog.hu/ku/...y/image/lon.JPG

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ezt már láttam valahol máshol is, jól hangzik, de nem igaz. A táblán valóban nincs mértékegység, de a Kresz sebességkorlátozásokat tartalmazó részében egyértelmûen benne van a km/h, mint mértékegység. Se nem m/s, se nem Mph, de nem is fényév/óra. Próbálkozni azért lehet.
Hívnak a hegyek! :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Megúszható száguldozás? | 5b.hu

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Boldogot Bálna!

Hotel Patria*** - prawdopodobnie najlepszy hotel w Wi¶le!

Mikor van ez, mert nincs idõm végigolvasni, hogy busz szabad-e, azt meg tudom nézni akkor, ha tudom mikorra kellene.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Boldogot Bálna!

http://www.patriahotel.pl/

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Bálnának még sok bódog születésnapt!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
[quote name='gaboca1'][quote name='AIS']sziasztok :)
Mátéka is menne :) oda :) arra a lengyel versenyre! ha lehet.
Mit kell tennem hozzá?? :)
tárgyalhatunk rólla.

Mátékának el kell kéredzkednie otthonról, ennyit kell tennie! ;):)

Akkor eddig:
Melihercsik J
Bakos G
Galcsik R
Sándor Cs
Kispál M
Huszár N (ha jól tudom, Kissuttyó által)
Takács G

A két alapvetõ kérdés: Elõzõ napi utazás, ott alvással (260 km 4óra 30perc, 10órai rajt) vagy hajnali indulás...
Klubos busz játszik e...
János szerintem utána tud nézni a szállás áraknak, ami segíthet a döntésben, illetve igény szerint lehet osztódni ki akar elõzõ nap és ki hajnalban indulni.
Személy szerint elõzõ napit preferálom.[/QUOTE]

Vettem a kijelölést ! Akkror kérek holnap telefonhívást a részletekért szállsá utazás ügyben ! Ezt két nap alatt összerendezzük majd mindenki saját maga nevez interneten a honlapon !
Az utatzásra célszerû az elötte lévõ nap ! Szállást megpróbálok intézni 10km körzetben lehet szállást kapni ! de kell tudni az igényt ! Haza utazásra lehet a verseny után azonnal . Lehet a tombola után este 8 kori indulással , de ha megnyered a specit vagy a Rookit akkor örömödben maradsz ott . vagy kényelembõl maradsz ! másnapra !

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
[quote name='gaboca1'][quote name='AIS']sziasztok :)
tárgyalhatunk rólla.

Akkor eddig:
Melihercsik J
Bakos G
Galcsik R
Sándor Cs
Kispál M
Takács G

A két alapvetõ kérdés: Elõzõ napi utazás, ott alvással (260 km 4óra 30perc, 10órai rajt) vagy hajnali indulás...
Klubos busz játszik e...
János szerintem utána tud nézni a szállás áraknak, ami segíthet a döntésben, illetve igény szerint lehet osztódni ki akar elõzõ nap és ki hajnalban indulni.
Személy szerint elõzõ napit preferálom.[/QUOTE]

Szerintem is elõzõ napi utazás, ottalvással! ha gondoljátok, nézhetek én is szállást!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
[quote name='AIS']sziasztok :)
tárgyalhatunk rólla.

Akkor eddig:
Melihercsik J
Bakos G
Galcsik R
Sándor Cs
Kispál M
Takács G

Klubos busz játszik e...
Személy szerint elõzõ napit preferálom.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

sziasztok :)
tárgyalhatunk rólla.
Na de szeretném azt is megtudni hogy ki akar jönni a Veszprémi xco versenyre? igazán érdekesnek tûnik a pálya. közönség elõtt lesz a városban, várban, patakban, lépcsõn, stb stb. hogy esetleg lesz e clubos leutazás vagy egyéni a dolog.? Én érdekelt lennék a veszprémi versenyen. Valaki?
Visszatérve a maratonra, szivesen mennék már egy külföldi MTB versenyen mert még nem voltam ilyenen. :) Biztos nagyon élvezetes.
Na kb ennyit akartam :)
Üdv AIS

09.07/18 Veszprém XCO klubbos leutazással tervezev, V.Zsolti elvileg a koordinátor, nálam buszra már jelezte az igényt.

KIS SUTTYÓ

KIS SUTTYÓ

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Sziasztok!!
Szeretnék én is elmenni erre a lengyel maratonra,igaz elsejétõl ;) már nem tekerek de elmennék túrázgatni 1 kicsit!!!
üdv:kissuttyó!!!!!
FEN A FÁN!!!!

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
sziasztok :)
tárgyalhatunk rólla.
Na de szeretném azt is megtudni hogy ki akar jönni a Veszprémi xco versenyre? igazán érdekesnek tûnik a pálya. közönség elõtt lesz a városban, várban, patakban, lépcsõn, stb stb. hogy esetleg lesz e clubos leutazás vagy egyéni a dolog.? Én érdekelt lennék a veszprémi versenyen. Valaki?
Visszatérve a maratonra, szivesen mennék már egy külföldi MTB versenyen mert még nem voltam ilyenen. :) Biztos nagyon élvezetes.
Na kb ennyit akartam :)
Üdv AIS

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Bringa: Fejes olasz kronón szerzett UCI-pontokat (2011. szeptember 4.)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
A nevezési díjak Giga: 18 €
Mega:15 €
Mini: 13 €

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Alakul ez akkor szerintem, Geri 20/97-71-381, de kérdezheted Jánost is a logisztika szervezését szerintem úgy is Õ végzi. Beteszem a beszámolómat amit anno írtam a versenyrõl. Robi látom nem adod fel, hogy utolérj! :)

Képek a hétvégi Lengyelországi maratonról. Megérkezés után kinéztünk a pályára megnézni a talaj viszonyokat mert elõzõ nap esõ volt, úgy nézett ki nem lesz nagy gáz, nem igazán volt sár így maradtam a Racing Ralphnál, nem bántam meg, bevált. A környéknek abszolút Ausztria fílingje volt, fenyõ erdõk, rétek, szétszórt gazdaságok a hegyoldalban melyeket egynyomsávos aszfalt utak kötnek össze. Érdekes volt a nevezés mert a rajtszám átvétele után egy leolvasó elõtt el kellett húzni ez volt a becsekkolás a versenyre, a monitoron megjelent a táv, jelen esetemben Giga és egy 100-as szám, pillogtam mint a leveli béka mert a kiírásban 78km 2120 szint szerepelt, lelkileg erre készültem, végül is nem volt 100, nem tudom miért írta ki, lehet poén volt, nem jött be. Másnap 10-kor rajt a Giga 180 indulójának tökéletes idõjárás és pálya. Nincsenek égig érõ hegyek Istebna körül, de nagyon megmászattak, le-föl, le-föl, nem tudom mentünk e szintben, némi képzavarral élve CC-s maraton pálya. Ötven kilométerig megegyezett a pálya az 1 órával utánunk induló Megásokal, ami nekem pszcihésen nem esett jól, a célterületre bevittek minket is és ott egy hídon balra el még egy huszas körre. Itt volt az utolsó itatópont, ami hiba volt kicsit nekem , a térképen nem voltak bejelölve az itatók és a pályán sem voltak elõjelzések illetve lejtmenetbõl, közvetlenül beláthatatlan kanyar után volt két itató is és ezért ,,lendületbõl" elmentem mellettük. Itató után utolértem egy cseh fickót aki ránézésre kategória társam lehetett így nem lehetett lazítani, pedig már csak egy csendes kis meghalásra vágytam, megelõztem de nem bírtam leszakítani, hiába váltogattam a ritmust egy hosszú enyhén emelkedõ aszfalton még egy sprintet is kisajtoltam magamból, de nem bírtam kiakasztani a húskampóját, utazott rajtam. Nem kellet volna erõltetni a sprintelést mert a kedves Lengyel pályakijelölõk a végére tartogatták a szívatást, 60 kilométer és 65 között 600 méterrõl felléptettek 1000 méterre ebbõl a fele olyan köves-sziklás úton amin alig bírtam tekerni, nagyon szidtam a felmenõiket, ott megszakadt az évszázados Magyar-Lengyel barátság! A láncom beváltott a fogaskerekek és a küllõk közé és nagyon nem akart kijönni hála a kis szemeknek amit azért terveztek a sor hátuljára, hogy ez ne következhessen be, közben beugrott a görcs a jobb combomban, de szerencsére nem tartósan. Volt egy-két szerencsétlenebb is nálam azok ültek az ösvény mellet és nyögve nyújtottak, felértem a hegy tetejére és elindult a pihentetõnek gondolt lefelé, nem volt az.Mintha a Karancsról lefelé jövõ határsávot összegyúrták volna a köves gyökeres ösvényel pon ott ahol a két fa között átjövünk és hosszan, nagyon hosszan... Somosig. Mellesleg valamikor ez is határsávként funkcionált Lengyel-Cseh határszakasz.Némi lezúdulás murvás utakon, némi eléhezés, és a CÉL! Idõ 05:06.38 5000 kalória70Km 2670m szint. Jó volt utólag, már a célban még nem volt õszinte a mosolyom. Képek:Sportograf @ Powerade MTB Marathon Istebna Igen, az utolsó képen a srác aki megnyerte a tombolán a Specit , szerintem nem aludt aznap éjjel, vagy nem egyedül...