Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Jövõ nyáron lehetne egy nagyot is gondolni. Sok helyi szervezésû és már talán ismeret maraton után ki lehetne próbálni valami újat.
Mongolia Bike Challenge - In race
Persze azért ez csak felvetés.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Jó, bezséljünk! :D

Na! Ez engem is bezsélésre késztet! Megszerzem a telszámod Taki! És zargatni foglak!

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Egy ilyen valakit nem érdekel. igen jóféle! Istebna 2011 (Trasy i profile) (ID: 42) - Powerade Suzuki MTB Marathon 2011

Ez az utolsó állomás az InterMouseSeries :) versenysorozatban. Engem is érdekel.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Érdekel ! Bezséljünk róla !

Jó, bezséljünk! :D

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Egy ilyen valakit nem érdekel. igen jóféle! Istebna 2011 (Trasy i profile) (ID: 42) - Powerade Suzuki MTB Marathon 2011

Érdekel ! Bezséljünk róla !

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Hú bazz egyszer nagyon!. Salgó-puszta északi lejáró: volt egy kis gixer a kanyarív közepén, és befordult a kormány, erre Safi: A farkam, a farkam! Odaszól DesCa: majd lemegyek oszt húzok rajta párat! :D

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Embörök!

Beszéltem K. Nándival és aszonta hogy most hétvégén lesz az éjszakai bringázás a 20 éves jubileumi fennállásunk tiszteleltére.

Írjatok már valamit, hogy mikor meg honnan indulunk és merre megyünk, mert pöstre kevés infó jut el!

köszi

zoli

Elvileg tegnap este kiküldtem minden klubtagnak hírlevélben, lehet nem jó az e-mail címed nálam, úgyhogy privátban küldd el (shke kukas velosport.hu).
Igen, pénteken (2.-a) éjszakai, találkozó a Fõ téren 18.30, cél Rónafalu, Szabó rezidencia, útvonal talán Somosig aszfalt, ott kisvasút nyomvonal - Eresztvény - általában Salgóbánya kocsma - Medves fennsík, lefelé meg igény szerint, vagy ahogy sikerül, de Salgóra fel szoktunk menni általában. safi is itthon, mondtam neki is, de lehet valami focimeccsre megy,pedig kb 10 éve õ jót ment lefelé, odaverte magát párszor...

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Embörök!

Beszéltem K. Nándival és aszonta hogy most hétvégén lesz az éjszakai bringázás a 20 éves jubileumi fennállásunk tiszteleltére.

Írjatok már valamit, hogy mikor meg honnan indulunk és merre megyünk, mert pöstre kevés infó jut el!

köszi

zoli

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Ahogy mondtam én ott leszek, kékesi befutóra teszem a kék lovat... Szerintem nyugodtan elmehetsz a hosszabbra, nem 10en fogunk beállni a rajba, biztos találsz olyan sort akivel el tudsz menni a második Mátrafüredig. Onnan úgy is saját tempó

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Mátra Kör!!!
Ki tervezi a "megjelenést"? Én jeleztem az egyesület felé a részvételi szándékomat a kékesi befutós távra. Ám ma elolvastam a kiírást, és õszintén szólva beszartam. No, nem Kékestetõtõl ( azért az sem piskóta ), mert azon már túl vagyok egy párszor ( igaz, nem 80 versenykilométer után, ám épp ezért vonz, mert ilyet még nem csináltam). Ami aggaszt, az nem más, mint az a tény, hogy teljesen külön kezelik ezt a távot. Eleve úgy propagálják, mint a "profik" számára kiírt pénzdíjas futam. És magamat nagyon messze tartom a profi fogalomtól. Zavar, hogy külön indítanak. nyilvánvaló, hogy az elsõ komoly húzós emelkedõn leszakadok a mezõnytõl, lejtmenet szintén nem az erõsségem. Annak meg nincs értelme, hogy recsktõl belekezdjek egy egyéni idõfutamba addig, míg a 11.15 rajt legerõsebb szekciója befog. Ahonnan még mindig leakadok, és marad az erõs középmezõny 30 perces hátránnyal a 11.00-ás mezõnytõl. Tehát: nem tudom , hogy mi legyen. ???
Pista!!!!!! Mielõtt neveznél, még hívj!
Ami vonz a nehezebb távban: az a kihívás, hogy ilyet még nem csináltam.
Ami aggaszt ( a fentieken túl): az, hogy elég gáz úgy felérni Kékesre (mert úgyis felérek ), hogy a záró autó már csak mögöttem jön.
Ki mire nevez?????????

Nem megyek ilyen sokat... max Sástóig...de az is sok :D...köröcske a nekem való táv :D

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Mátra Kör!!!
Ki tervezi a "megjelenést"? Én jeleztem az egyesület felé a részvételi szándékomat a kékesi befutós távra. Ám ma elolvastam a kiírást, és õszintén szólva beszartam. No, nem Kékestetõtõl ( azért az sem piskóta ), mert azon már túl vagyok egy párszor ( igaz, nem 80 versenykilométer után, ám épp ezért vonz, mert ilyet még nem csináltam). Ami aggaszt, az nem más, mint az a tény, hogy teljesen külön kezelik ezt a távot. Eleve úgy propagálják, mint a "profik" számára kiírt pénzdíjas futam. És magamat nagyon messze tartom a profi fogalomtól. Zavar, hogy külön indítanak. nyilvánvaló, hogy az elsõ komoly húzós emelkedõn leszakadok a mezõnytõl, lejtmenet szintén nem az erõsségem. Annak meg nincs értelme, hogy recsktõl belekezdjek egy egyéni idõfutamba addig, míg a 11.15 rajt legerõsebb szekciója befog. Ahonnan még mindig leakadok, és marad az erõs középmezõny 30 perces hátránnyal a 11.00-ás mezõnytõl. Tehát: nem tudom , hogy mi legyen. ???
Pista!!!!!! Mielõtt neveznél, még hívj!
Ami vonz a nehezebb távban: az a kihívás, hogy ilyet még nem csináltam.
Ami aggaszt ( a fentieken túl): az, hogy elég gáz úgy felérni Kékesre (mert úgyis felérek ), hogy a záró autó már csak mögöttem jön.
Ki mire nevez?????????

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Sziasztok!
Gratulálok a "maratonistáknak"!
Ez férfi munka volt!! ( ja, grat a lányoknak is! )

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Most nézegettem a Mátra Maraton eredményeket, nagy gratula a csapat minden indulójának!

Hosszútávon pedig Konzi és Suttyó elõtt megemelem a kalapom! Respect srácok!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Ma az AK. 12. futamán vettünk részt 9 versenyzõvel. Az idõjárás szerencsére megkegyelmezett nekünk...25-30 fok volt egész nap. A pálya a tavalyihoz képest rövidebb lett 5 km-el Tavaly 20km sik és 10 km hegy várt ránk. Míg idén 13km sík és 12km hegyet kellett abszolválni. Ez a változtatás nekem a legkevésvé sem feküdt. mivel nekem a sík szakaszok fekszenek.

Rajt után próbáltam nagy tempót menni. A városból kivezetõ enyhe emelkedõn 45.5-el inditpttam...(ez volt az elsõ 500m)...utánna már a sokak által ismert Esztergom belvárosában lévõ falon...óvatosan mentem fel... a tetején 29.8-as volt az átlagom...onnan még 3-400m húzódás volt és kezdõdött a nekem való szakasz... enyhén lejtõs volt az elsõ 8 km kissebb nagyobb húzódásokkal. Itt elég nagy tempót mentem ...talán túlságosan is 8 km-nél 45.5km/h ra sikerült javitai az átlagot...addig a húzódásokon fölfelé sem mentem 44-45 alatt.Kezdett aggasztani h. egy embert sem értem utól és már 8 km van bennem. Aztán 1 pillanat alatt megnyugodtam mikor 9 km-nél 1x-re 3 embert fogtam meg. Ott volt egyenyhe savasodás...visszavettem a tempóból...13km-nél 43.6km/h-s átlaggal fordultam rá az emelkesõre. Ami elõsször nem nagyon esett jól ...de ahogy eltelt 1-2 km jobban ment...eléggé motivált voltam...ahogy éreztem h lassul a tempó mindjárt próbáltam emelni a fordulatot... vagy nehezebb áttételben hajtani. Ennek az lett az eredménye h. a hegyen még utolértem egy pár embert. Nagyon jól ment egészen az utolsó km-en belülig...pontosabban 500m-ig...Ott harangoztak...az a pálya legmeredekebb része... azt sem tudom mennyivel mentem felfelé... azt tudom h kivülrõl ordibálták h tegyem le kicsire :D...ülve érkeztem a célba 39-23-ban... Nem mertem kiállni, mert féltem h elesek :D...Régen hajtottam ennyire ki magam... Nem jött össze amit szerettem volna...ketegória 3. helyen érkeztem Zsolti megvert 7 mp-vel...Marci meg mindkettõnket 1 perccel :)...A cél Kutinyo legyõzése volt...A motivációtúltengés ugy tünik kevés volt...de most már teszek bele kis edzésmunkát is. Van még 1 hónap a szezonból... Az idõ végülis 00:45:36 lett. 32.9km/h a 25km-es távon. Amivel elégedett is lehetnék hisz sok kihagyás után sikerült megjavitani ezen a pályán eddigi legjobb idõmet 1 perc 28 mp-vel...de háát ott az a 7 mp :)) Többiek is szépen teljesítettek... lett 3 dobogós helyünk:

Kinga és Dóri revén...2.és 3.-ak lettek.

Karbonások is szépen rakták:
Marci ketegória 2., Zoli Nyert, Laci 3, Jan 1,

K.Gyuri

K.Gyuri

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

Új klubtagunk - Kiss Gyuri - segítségével felkerült a honlapra a túra szakág augusztusi megmozdulásának beszámolója, képekkel együtt.
http://www.blszsz.hu/shke/uj1/tura/reszletek.php?mit=266&nev=Giro%20d'%20SHKE%20(Karni%20Alpok%20t%C3%BAra)

Szia Gabi!

Pontosítanám a linket:
http://www.blszsz.hu/shke/uj1/tura/reszletek.php?mit=270&nev=Giro%20d'%20SHKE%20(Karni%20Alpok%20t%C3%BAra)

/ Jó volt, csak miután belinkelted, én még kicsit beletúrtam a bitekbe. :) /

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Új klubtagunk - Kiss Gyuri - segítségével felkerült a honlapra a túra szakág augusztusi megmozdulásának beszámolója, képekkel együtt.
http://www.blszsz.hu/shke/uj1/tura/reszletek.php?mit=266&nev=Giro%20d'%20SHKE%20(Karni%20Alpok%20t%C3%BAra)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Hát igen, ez lesz (remélem) hosszú maraton.
Hívnak a hegyek! :D

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Gratulálok én is a "TRANSZ"-ban lévõknek!!! Más: Gyuribá min indultál, hogy após lettél? Lehet az "ÉLET" útján...?
Emtébé Saltarján móóóre!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Nem bicajos téma: szombaton após lettem, a nejem meg anyós, jujj, jujj.
Bicajos téma: készülök a Mátramaratonra.
Hívnak a hegyek! :D