Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2011. szeptember 05. - 07:43
Mongolia Bike Challenge - In race
Persze azért ez csak felvetés.
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Írta 2011. szeptember 05. - 07:33
Jó, bezséljünk!
Na! Ez engem is bezsélésre késztet! Megszerzem a telszámod Taki! És zargatni foglak!
Írta 2011. szeptember 05. - 07:20
Egy ilyen valakit nem érdekel. igen jóféle! Istebna 2011 (Trasy i profile) (ID: 42) - Powerade Suzuki MTB Marathon 2011
Ez az utolsó állomás az InterMouseSeries versenysorozatban. Engem is érdekel.
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Írta 2011. szeptember 04. - 20:17
Írta 2011. szeptember 04. - 19:33
Egy ilyen valakit nem érdekel. igen jóféle! Istebna 2011 (Trasy i profile) (ID: 42) - Powerade Suzuki MTB Marathon 2011
Érdekel ! Bezséljünk róla !
Írta 2011. szeptember 03. - 21:54
Írta 2011. szeptember 02. - 11:04
Írta 2011. szeptember 01. - 23:54
Embörök!
Beszéltem K. Nándival és aszonta hogy most hétvégén lesz az éjszakai bringázás a 20 éves jubileumi fennállásunk tiszteleltére.
Írjatok már valamit, hogy mikor meg honnan indulunk és merre megyünk, mert pöstre kevés infó jut el!
köszi
zoli
Elvileg tegnap este kiküldtem minden klubtagnak hírlevélben, lehet nem jó az e-mail címed nálam, úgyhogy privátban küldd el (shke kukas velosport.hu).
Igen, pénteken (2.-a) éjszakai, találkozó a Fõ téren 18.30, cél Rónafalu, Szabó rezidencia, útvonal talán Somosig aszfalt, ott kisvasút nyomvonal - Eresztvény - általában Salgóbánya kocsma - Medves fennsík, lefelé meg igény szerint, vagy ahogy sikerül, de Salgóra fel szoktunk menni általában. safi is itthon, mondtam neki is, de lehet valami focimeccsre megy,pedig kb 10 éve õ jót ment lefelé, odaverte magát párszor...
Írta 2011. szeptember 01. - 16:44
Beszéltem K. Nándival és aszonta hogy most hétvégén lesz az éjszakai bringázás a 20 éves jubileumi fennállásunk tiszteleltére.
Írjatok már valamit, hogy mikor meg honnan indulunk és merre megyünk, mert pöstre kevés infó jut el!
köszi
zoli
Írta 2011. augusztus 30. - 18:34
Írta 2011. augusztus 30. - 12:13
Nem megyek ilyen sokat... max Sástóig...de az is sok ...köröcske a nekem való távMátra Kör!!!
Ki tervezi a "megjelenést"? Én jeleztem az egyesület felé a részvételi szándékomat a kékesi befutós távra. Ám ma elolvastam a kiírást, és õszintén szólva beszartam. No, nem Kékestetõtõl ( azért az sem piskóta ), mert azon már túl vagyok egy párszor ( igaz, nem 80 versenykilométer után, ám épp ezért vonz, mert ilyet még nem csináltam). Ami aggaszt, az nem más, mint az a tény, hogy teljesen külön kezelik ezt a távot. Eleve úgy propagálják, mint a "profik" számára kiírt pénzdíjas futam. És magamat nagyon messze tartom a profi fogalomtól. Zavar, hogy külön indítanak. nyilvánvaló, hogy az elsõ komoly húzós emelkedõn leszakadok a mezõnytõl, lejtmenet szintén nem az erõsségem. Annak meg nincs értelme, hogy recsktõl belekezdjek egy egyéni idõfutamba addig, míg a 11.15 rajt legerõsebb szekciója befog. Ahonnan még mindig leakadok, és marad az erõs középmezõny 30 perces hátránnyal a 11.00-ás mezõnytõl. Tehát: nem tudom , hogy mi legyen. ???
Pista!!!!!! Mielõtt neveznél, még hívj!
Ami vonz a nehezebb távban: az a kihívás, hogy ilyet még nem csináltam.
Ami aggaszt ( a fentieken túl): az, hogy elég gáz úgy felérni Kékesre (mert úgyis felérek ), hogy a záró autó már csak mögöttem jön.
Ki mire nevez?????????
Írta 2011. augusztus 29. - 21:15
Ki tervezi a "megjelenést"? Én jeleztem az egyesület felé a részvételi szándékomat a kékesi befutós távra. Ám ma elolvastam a kiírást, és õszintén szólva beszartam. No, nem Kékestetõtõl ( azért az sem piskóta ), mert azon már túl vagyok egy párszor ( igaz, nem 80 versenykilométer után, ám épp ezért vonz, mert ilyet még nem csináltam). Ami aggaszt, az nem más, mint az a tény, hogy teljesen külön kezelik ezt a távot. Eleve úgy propagálják, mint a "profik" számára kiírt pénzdíjas futam. És magamat nagyon messze tartom a profi fogalomtól. Zavar, hogy külön indítanak. nyilvánvaló, hogy az elsõ komoly húzós emelkedõn leszakadok a mezõnytõl, lejtmenet szintén nem az erõsségem. Annak meg nincs értelme, hogy recsktõl belekezdjek egy egyéni idõfutamba addig, míg a 11.15 rajt legerõsebb szekciója befog. Ahonnan még mindig leakadok, és marad az erõs középmezõny 30 perces hátránnyal a 11.00-ás mezõnytõl. Tehát: nem tudom , hogy mi legyen. ???
Pista!!!!!! Mielõtt neveznél, még hívj!
Ami vonz a nehezebb távban: az a kihívás, hogy ilyet még nem csináltam.
Ami aggaszt ( a fentieken túl): az, hogy elég gáz úgy felérni Kékesre (mert úgyis felérek ), hogy a záró autó már csak mögöttem jön.
Ki mire nevez?????????
Írta 2011. augusztus 29. - 21:04
Gratulálok a "maratonistáknak"!
Ez férfi munka volt!! ( ja, grat a lányoknak is! )
Írta 2011. augusztus 29. - 00:34
Hosszútávon pedig Konzi és Suttyó elõtt megemelem a kalapom! Respect srácok!
Írta 2011. augusztus 28. - 19:21
Rajt után próbáltam nagy tempót menni. A városból kivezetõ enyhe emelkedõn 45.5-el inditpttam...(ez volt az elsõ 500m)...utánna már a sokak által ismert Esztergom belvárosában lévõ falon...óvatosan mentem fel... a tetején 29.8-as volt az átlagom...onnan még 3-400m húzódás volt és kezdõdött a nekem való szakasz... enyhén lejtõs volt az elsõ 8 km kissebb nagyobb húzódásokkal. Itt elég nagy tempót mentem ...talán túlságosan is 8 km-nél 45.5km/h ra sikerült javitai az átlagot...addig a húzódásokon fölfelé sem mentem 44-45 alatt.Kezdett aggasztani h. egy embert sem értem utól és már 8 km van bennem. Aztán 1 pillanat alatt megnyugodtam mikor 9 km-nél 1x-re 3 embert fogtam meg. Ott volt egyenyhe savasodás...visszavettem a tempóból...13km-nél 43.6km/h-s átlaggal fordultam rá az emelkesõre. Ami elõsször nem nagyon esett jól ...de ahogy eltelt 1-2 km jobban ment...eléggé motivált voltam...ahogy éreztem h lassul a tempó mindjárt próbáltam emelni a fordulatot... vagy nehezebb áttételben hajtani. Ennek az lett az eredménye h. a hegyen még utolértem egy pár embert. Nagyon jól ment egészen az utolsó km-en belülig...pontosabban 500m-ig...Ott harangoztak...az a pálya legmeredekebb része... azt sem tudom mennyivel mentem felfelé... azt tudom h kivülrõl ordibálták h tegyem le kicsire ...ülve érkeztem a célba 39-23-ban... Nem mertem kiállni, mert féltem h elesek ...Régen hajtottam ennyire ki magam... Nem jött össze amit szerettem volna...ketegória 3. helyen érkeztem Zsolti megvert 7 mp-vel...Marci meg mindkettõnket 1 perccel ...A cél Kutinyo legyõzése volt...A motivációtúltengés ugy tünik kevés volt...de most már teszek bele kis edzésmunkát is. Van még 1 hónap a szezonból... Az idõ végülis 00:45:36 lett. 32.9km/h a 25km-es távon. Amivel elégedett is lehetnék hisz sok kihagyás után sikerült megjavitani ezen a pályán eddigi legjobb idõmet 1 perc 28 mp-vel...de háát ott az a 7 mp ) Többiek is szépen teljesítettek... lett 3 dobogós helyünk:
Kinga és Dóri revén...2.és 3.-ak lettek.
Karbonások is szépen rakták:
Marci ketegória 2., Zoli Nyert, Laci 3, Jan 1,
Írta 2011. augusztus 27. - 20:51
Új klubtagunk - Kiss Gyuri - segítségével felkerült a honlapra a túra szakág augusztusi megmozdulásának beszámolója, képekkel együtt.
http://www.blszsz.hu/shke/uj1/tura/reszletek.php?mit=266&nev=Giro%20d'%20SHKE%20(Karni%20Alpok%20t%C3%BAra)
Szia Gabi!
Pontosítanám a linket:
http://www.blszsz.hu/shke/uj1/tura/reszletek.php?mit=270&nev=Giro%20d'%20SHKE%20(Karni%20Alpok%20t%C3%BAra)
/ Jó volt, csak miután belinkelted, én még kicsit beletúrtam a bitekbe. /
Írta 2011. augusztus 26. - 07:07
http://www.blszsz.hu/shke/uj1/tura/reszletek.php?mit=266&nev=Giro%20d'%20SHKE%20(Karni%20Alpok%20t%C3%BAra)
Írta 2011. augusztus 23. - 20:33
Írta 2011. augusztus 23. - 13:34
Írta 2011. augusztus 22. - 20:17
Bicajos téma: készülök a Mátramaratonra.