Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Holnapra egy nagy kalappal mindenkinek a maratonra!!! Én meg rohadhatok a könyv fölött...:cry: Suttyókám, aztán a ma esti bogrács parti nehogy megártson!!! :beer:

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Boldog szülinapot Tesó!!!

és Hosszú boldog öregkort kívánunk ! :jogging:

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Boldog szülinapot Tesó!!!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Boldog szülinapot, Tomika! :birth:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Mégvalami Bálnus!

Akkor a nevezés renben van így,ugye?

Amit +beszéltünk lóvét azt föladtam, a többit lezsiroztad Te.
Ígyvan?
Nevezési lapot is elküldtél neten,meg minden.

Amúgy külön köszönet ezért neked!

Igen elküldtem, meg minden, elviekben rendben van.
Én szombaton megyek le átvenni a cuccokat, akkor kiderül, de biztos rendben lesz, itt nem szokott lenni semmi gond!

Suttyó

Suttyó

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Mégvalami Bálnus!

Akkor a nevezés renben van így,ugye?

Amit +beszéltünk lóvét azt föladtam, a többit lezsiroztad Te.
Ígyvan?
Nevezési lapot is elküldtél neten,meg minden.

Amúgy külön köszönet ezért neked!

Suttyó

Suttyó

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Nos Bálnus attól nem kell tartani,hogy én otthagylak,mrt szerintem Te leszel az aki elpattan!

De ha netán együtt tekerünk akkor majd segitünk egymásnak, így egyszerübb lesz mindkettõnknek!

Na szega!(Ne fürgyé-le!)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Tegnap a temészeti erõkkel (meg két defekttel) kellett megküzdenem. Szerencsére a nagyobb elázást elkerültem de olyan oldalszelek volak, hogy alig tudtam az úton maradni. Most jól jött, hogy nem vagyok madárcsontú.
Útvonal: Tereske-Horpács-Hont-Parassapuszta-Balassagyarmat (szlovák odalon)-Szécsény-Salgótarján. A végén a Zsidó-hegy nem esett már jól.
Hívnak a hegyek! :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Na most igy pár sör után igencsak javult a kedélyállapotom... Fõleg hogy még másfél óra, és indulok a vonathoz, 7:20-ra pesten is vagyok (3:45-kor indul a sihuhu) aztán meg Janival megyek árúbeszerzésre... Addig meg mán minek is aludni ugyebár... Majd a vonaton meg a buszon pest felé, ha nem érnék oda, kiraboltak és leszúrtak valamelyiken... :)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Na kíváncsi vagyok vasárnap hogy merre is megy majd a pálya... :D
Na azért a felét bejártuk, megtaláltuk, csak egy rövid összekötõ szakasz maradt ki... :)

Csak Suttyóval tudjam majd tartani a lépést, bár van egy olyan érzésem, hogy nem fog menni a dolog... otthagy majd a f@szb@... :D

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
:spoko:

Suttyó

Suttyó

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Haza bizony!

Jó volt ez a "laza" tekerés Galyára!

De azé nagyon tetszett!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Hazaértél, Suttyó? :)

Suttyó

Suttyó

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
A Maconkai tónál beszállok a buliba Én is.

Halilalipapi

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Ok!
Akkor majd szelénél bekapcsolódom!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Mátraszele, Rákóczitelep, Maconka, Nemti, Szuha....
Útba esel :kapturek:

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Szaszkó!
Rena, engem érdekelne ez a Galyatetõs dolog, merre mentek fel? Mer én csak csatlakoznék hozzátok vhol Bátony környékén, tudod, lustaság félegészség:-)

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Holnap laza Galya oú-on

Akit érdekel, 10 óra körforgalom:)

Suttyó

Suttyó

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Helló Fiatalok!

Egyszer én is voltam Nagy P.vel Bakony királyán.
Majd + fagytunk!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

Szasztok!
Na, csakhogy megint szidjunk közösen valakit! :-) Ma, Tarjánba a vár környékén toltam a bíttet. A STC pályánál van egy sorompó, gondolom nem a bringások távoltartására rakták ki... Pont akkor értem oda, mikor két cross-motoros (voltak kb. 14 évesek). Megálltam én is, lehajoltam, átbújtam a sorompó alatt, visszanézek, látom õk is hasonló képpen cselekednek ( kicsit nehezebb azér azt a szart áthúzniuk a sorompó alatt) Tekerek fölfelé, utólértek, megelõztek, persze iszonyú hangos, büdös, én meg szívom befelé a kipufogó gázt, próbálom visszatartani a levegõmet, így talán kevesebb szart rakok a tüdõmbe, meg lassítok, hogy ne legyen annyi O2-re szüksége az izmaimnak... Hétköznap fönt Pesten azt várom egész héten, hogy péntek-szombat-vasárnap milyen jót fogok tekerni a FRISS levegõn, erre jön a két gépszörny, és.... A baj az, hogy õk is annyira szeretik a motorozást, mint én a bringázást... Nem tom, mi lenne a megoldás, de tényleg...

Én tudom a megoldást, bumm a fejbe !!! Én se megyek bicajjal az autópáylán, õ se menjen az erdõbe motorral. Mert tilos. Zéró telorancia kellene.