Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Én is gyors gyógyulást kívánok a fiúknak!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
én meg levettem mellel egyszer a tóstrandál egy buckát(mikor volt a jubileumi körözés) azóta sz*r ,a térdem meg egy 60 évesé a doki szerint :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Nekem '92-ben volt mellhártya gyulladásom (nem tudtam róla hogy az van), 93-ban egész évben szenvedtem, aztán 94-ben meggyógyultam, de azóta is érzékeny vagyok rá... Le szokott tapadni, aztán ha erõltetem (sportolok) vagy szezon elején "felszakad" fáj nagyon, de idõvel elmúlik. Szóval szar ügy...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Jobbulást, Srácok!

-=B.B.B.=-

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Hááát öregem nem semmi! Gyógyulj mihamarabb! Lerobbantunk rendesen! Hiába no, öregszünk vagymi!:) A lánc, remélem szanaszét szakadt, miközben lefulladt a gép!:D Jövõre újra támadunk!!!

Suttyó

Suttyó

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Nos Lacika!

Tényleg nagy fába vágódott a stihl! Úgy hívják,hogy jobb comb izom.
Teljesen keresztben 15 centi szélesen és kb 3-4 cm mélyen. sok sok varrat és járógép kb másfél hónapig. szerencsétlenség a köbön
ebben az évben már semmi verseny. de õsszel tán még jut egy kis combregeneráló bicózgatás.

A mellhártyával vigyázz! pihend ki rendesen, mert nekem is volt és 3 hónap kellett még helyrejött. vigyázz nehogy visszamaradjon valami!

Gyógyulást!
(A városit meg a maratont csak nézzük Haver!!!)

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Suttyó! Valami olyasmit hallottam, hogy nagy fába vágtad a fûrészt. Igaz ez? Énmeg sajna a visegrádi esésnél megütöttem a mellkasom, és kialakult egy mellhártyagyulladás a szárazabbik fajtából.:( Azt mondták köbö 2 hónapig mellõzzem a fizikai megterheléseket.:(:( Kész katasztrófa!:(:(:( Mindenki vigyázzon magára, mert senki nem vigyáz a másikra!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Mivel már megvolt a cross country országos bajnokság, lehet megsemmisítõ csapást kellene mérni az éjszakai túrára félretett szalonnakészletekre...
7végén hegyi idõfutam, oda is kellene szervezni valami leutazást.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ja, meg olyan hûvös van, hogy még a tengerparton is kabátban vannak az emberek. Bikini meg ilyemi nem sûrûn fordul elõ.
Hívnak a hegyek! :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Hát, nincs valami jó felhozatal errefelé. Egy-két ifjabb csajt láttam, de azok már a gyerekeimhez is fiatalok.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Gyuri bá,voltak-e jó nõk?;) nem vakságot fogadtál,ugye :)
Nálunk szezon van,majd egy hónap múlva pihenek

-=B.B.B.=-

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
No, itt nem nagyon égsz le (csak anyagilag). Bár, szó, ami szó, a kaja nem is nagyon drága a boltban.
Amúgy még az indulás elõtti napon én is fûvet vágtam, ajtót festettem stb., de most jól megérdemelt pihenésem töltöm. Tegnap volt valami hip-hop fesztivál, kicsit belenéztem.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Hehe, teccik a Speci logo.

A biciklin van,a nyeregcsövön ;)

-=B.B.B.=-

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Én személy szerint kapáltam , kaszáltam, permeteztem...... cserébe a hátam jól leégett :/
Camelbak vkinek van eladó?

Hehe, teccik a Speci logo. Amúgy a Ricco-féle eporól lehetnek még késõbb dolgok, ugyanis a UCI tiltólistáján nincs rajta, csak a francia kerékpáros-szövetségnél nem szeretik...:krol:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Én személy szerint kapáltam , kaszáltam, permeteztem...... cserébe a hátam jól leégett :/
Camelbak vkinek van eladó?

-=B.B.B.=-

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Otthon veresenyhétvége, nem is ér rá senki fórumozni. Itt sokat esik, de azért kimentem a tengerhez. Homokszorbor kiállítás van, nagyon klassz szobrokat csináltak. Hazafelé a záport nem úsztam meg.
Kiderült a titok, Riccoék Béres cseppet szedtek -vagy Deszka ügyfelei voltak?!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Hagyjuk már...
Anquetil megmondta, szódavízzel nem lehet egy Tour-t végigcsinálni. Coppitól megkérdezte egy riporter, hogy szokott-e doppingolni.
- Igen.
- És milyen gyakran?
- Mindig, amikor kell.
- És milyen gyakran kell?
- Szinte minden nap

Néztem ma a rajtot, elvitték Ricco-t a francia doppingellenes szövetség ellenõrei. A rajtnál a versenyzõk elmondták minden hülyének, meg lenézték.. ajjajjajj, pedig mindenki NAGYON be van baszva... de nagyon. Aki meg azt mondja hogy nem, az hazudik

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
B@ssza meg Ricco! Is!:(
http://www.bikeradar...de-france-17591

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

http://www.jobbsalgo...nert.eoldal.hu/
Bocs, ha valakit zavartam vele...

Megküldtem az oldalt pár "kedves" fórum-hozzászólással... thx :)

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Gratula minden Salzosnak, a helytállásért, fõleg Zsoltinak (azért 130km megvolt) és a lányoknak külön, hogy végignyomták!

Nekünk a 109Km elég érdekesen kezdõdött.
08:40-kor még a szálláson tanakodunk, kellhet-e sárvédõ vagy sem, végül nem vittük, mert csúnya tõle a bicigli.:)
A rajtnál hozzácsapódunk pár magyar archoz, akikkel tovább elemeztük a sárvédõ fontosságát, fõleg ha az nincs felszerelve.
09:05 rajt a második hullámmal, abban a pillanatban az addig szemerkélõ esõ átalakul, dézsából folyamatosan öntöm esõvé. 10m-en belül szarrá ázott mindenki, és még volt hátra 108,9km!
Na itt jött el az ideje, hogy felszereljük a sárvédõt. Az elsõ kanyarnál elhagytuk a pályát, elgurultunk a hotelig, átöltözés, száraz ruha, sárvédõ fel, tartalék zokni a hátizsákba majd vissza a pályára a még mindig szakadó esõben.
Simoni Gilbertonak adtunk így nagy kegyesen kb. 40-45 perc elõnyt. Elõttünk kilométerekre az utolsó B-s, mögöttünk a söprögetõ motoros pöfög. Így másztuk meg az elsõ hegyet. A motoros néha lemaradt, csak hogy ne zavarjon minket nagyon, vagy csak nem bírta a tempót?:)

Összesítve:
120km, 3620m szint, 4 zselé, 1,5 csoki, 5 liter energia ital, 1 pohár kóla, 2 banán, egy csomó meggyes süti, 1000 liter esõvíz, 3 kg sár.