Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
AdLac,boldog szülinapot !

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Minden tiszteletem az örege, de egy üregesre-kovácsolt duralumínium kar lehet kifogna rajta is :(

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Aza Bánáé, more. Há nemérted? (Hehe)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Sirkó rudi megheggeszti neked T!!!!!!!!!!!!!!!! HOGY SIKERÜLT??

Ez nem Téééé-éééé te... :)

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

Feltöltött kép

Sirkó rudi megheggeszti neked T!!!!!!!!!!!!!!!! HOGY SIKERÜLT??

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Az eredmények:
Jómagam abszolút 8, kategória 4
Csonti abszolút 11, kategória 6
Bence abszolút 22, kategória 2 - szóval itt volt egy kis elkúrás. Nem kicsi
Peti 24edik,
Felesége 2
Ádám kategória 6

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Kár hogy a srác fejérõl nincs kép. Kedvedé majd szerzek... a célterületen valaki biztos megörökítette

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Feltöltött kép

Nincs ettõl valami komolyabb cucc? :mexico:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Feltöltött kép

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

igaz a fejem még fáj, Pistával összefejeltünk sisakban

Ki volt sisakban? Mi lett volna ha nincs sisak?:mexico:

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Amúgy aszittem má sohasenkisenemíridesemmitse! Vaccsak nemtörtént semmi!:mexico:

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Kinga :love:

Nonono!!!:no::mexico:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Na ha mindenki kitúrázta magát:krol: leadom mi volt a Balaton-felvidéki körözésen. Tényleg az volt, a 80km-et 5körre osztották - ami nekem személy szerint nem nagyon tetszett. Az emelkedõ hosszúkás volt és lassú, a lefelé veszélyesen gyors.
Érthetetlen volt a rendezõség azon döntése, hogy a versenyt a hegy tetejérõl indítják - lefelé, odáig csak lassú rajt volt... amolyan "bemelegítés". Hát errõl annyit kell tudni, hogy közvetlenül elõttem egy srác olyan 65tel nyalt bele az aszfaltba, és azon gondolkodtam, hogy átugorjam vagy megkerüljem. Na jó - tényleg gáz volt a szitu. Utána picit visszavettem... (azon gondolkoztam, ha egy SL felni 40ezer, akkor mennyi lehet egy ES???)A kör végén ismét megtámadtuk a hegyet, és az elsõ 4-5 ember úgy meglószolta, hogy sikerült elszakadniuk. Érdekesség - amit nehezen hittem, egy pro-tour-os francia profi is ott volt, bár fair game - nem segített a szökevényeknek. Jó összhangban dolgoztak össze, a lefelé aljában 40mp-jük volt, egyk körrel késõbb 1perc, majd ha jól emlékszem 1:40et sikerült összehozniuk. Az végére kicsit közelebb értünk, de már nem volt lényeg az a pár másodperc.
A második boyban Chon-T-vel haladtam, besegítettünk mi is a vezetésbe, néha szerelni is kellett a szökni vágyókat. Voltak akik nem megérdemelve ragadtak hátul - õk is elnézték az elsõ kör végi támadást... közölük páran még el akartak szökni a harmadik és negyedik körben is, de hát ilyen dolgokat már nem engedünk:D
A legvégén egy kupacban értünk a hegy aljához, ahol egy Velo-s pubi belószolt, nemsokkal késõbb egy FSZSE versenyzõ ment vele. Elõreálltam, próbáltam egy kellemetlen tempót hajtani a sor többi résztvevõje számára, ami sikerült is meg nem is. Egy tag, aki nem jeleskedett az addigi vezetésben próbálta meghúzni... ez eléggé felbaszott, felsprinteltem a két szökevényre, és ahogy kell azzal a lendülettel mentem is tovább. Az utolsó 3-400méter nagyon hosszúnak és keménynek tûnt - remélem ott nem fényképezett le senki... mindenesetre én értem fel elsõnek a második boyból, nemsokkal késõbb Chon-T. A többiek részletes eredményét nemsoká megtaláljátok a velo.hu-n. Ha igaz az, hogy mindössze 5en szöktek meg, ami szerintem inkább 10, na mind1, szóval akkor is a mezõny elejével értünk be.
A gyerekekrõl nem tudok semmit, de BenCze talán 4, P feleségének segített - ami kifizetõdõ volt, a hölgyek között a második helyen ért be.
Kinga szokás szerint hozta a formát... Az õ versenytávja amúgy két kör volt, és ami nagyon meglepett - a "melegítés" alatt majdnem végig felment nagytányéron:love:

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Nekem pedig -a tavalyi után- ez volt a második, amire nem tudtam elmenni. Sajna iszonyatos fejfájással küszködtem, bevettem gyógyszer és elaludtam. Biztos nagyon jól sikerült, éjfél után az ablakból figyeltem a Salgó várból jövõ fénycsóvákat és azon izgultam, vajon beértek-e a vihar elõtt.

Ja, jó volt az éjszakai, igaz a fejem még fáj, Pistával összefejeltünk sisakban a rituális tûzoltás közben... A várból beértünk.... a teniszpályákig, ott aztán a nyakunkba szakadt, a kemping buszmegállóban vártuk meg a végét, meg a lemaradt versenyzõket (Gergõ+1 fõ). Tényleg jól sikerült, most nem voltak a tavalyihoz hasonló "problémák".

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Én a Bakonyban döglöm, remélem jó idõ lesz.Tavaly 10 napból 8 nap esõs volt.Eddig 1bõl 1 :/

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 hozzászólás
Nekem pedig -a tavalyi után- ez volt a második, amire nem tudtam elmenni. Sajna iszonyatos fejfájással küszködtem, bevettem gyógyszer és elaludtam. Biztos nagyon jól sikerült, éjfél után az ablakból figyeltem a Salgó várból jövõ fénycsóvákat és azon izgultam, vajon beértek-e a vihar elõtt.

Briganti

Briganti

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Életem elsõ, de biztosan nem utolsó éjszakai túrája...Aki nem jött, nem tudott az sajnálhatja...Nagyon jól éreztük magunkat:cool2:
:air: Brigi

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Né' mán :)
http://lh5.ggpht.com....jpg?imgmax=512
http://lh6.ggpht.com....jpg?imgmax=512
http://lh5.ggpht.com....JPG?imgmax=512
http://lh5.ggpht.com....JPG?imgmax=512
http://lh4.ggpht.com....JPG?imgmax=512