Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Mi fél 11?

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Fél 11

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Szeasztok!
Vki mondja mán meg, hogy holnap mikor kezd a verseny?
Köcci!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Hogy van már a bátonyi láncfûrészes?:mexico:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Szerintem is jól sikerült a Tarján Kupa, sajnálhatja, aki nem jött el. Saját szereplésemmel elégedett vagyok, sajnos megint leszakadtam egy kisebb bolyról Vízválasztónál, majd egy hármas bolyban mentünk, ami megint szétszakadt Mátraszele után. Így másfél kör egyedül, idõfutam módjára, erre tellett. Örülök, hogy a tavalyi idõmet megjavítottam. Gratulálok résztvevõ klubtársaimnak, kár, hogy sokan nem neveztek be. Igaz, sokan a rendezésben segédkeztek, nekik köszönet.
Hívnak a hegyek! :D

Briganti

Briganti

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
ööö és valakinek lenne egy rövidtávos nevezése is?? Elfelejtettem benevezni a drága tesóm :( segítsetek lécci:cry:
Sziasztok , köszi :)
:air: Brigi

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Szasztok!
Nincs véletlenül valakinek középtávos nevezése a Mátra maratonra? Szívesen megvenném:) Mert jószokásomhoz híven, megint lekéstem a nevezést:afro:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Nem lesz olyan hogy mindenkinek minden megfeleljen sose... Higgadtan lereagáltam.

Örülök hogy sokan jól érezték magukat, sokan mondtátok hogy jó volt és ez a lényeg!

Hát mivel majdhogynem azonos idõvel értünk be... nemtudom... lefelé egy rakáson volt mindenki mint a sz@r... de... NEMTUDOM. NEM VOLTAM OTT:krol:

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Ja Szabikám, nagy valószínûséggel egri gyerek leszek én is! Nagyon szeretnék beizzítani egy lakásra, bár ez még csak terv. Szóval készülj!:cheers:

Nafene! Király! Gyere, nézz szét nálunk, aztán meglásd, ide akarsz majd költözni! Ez pl. a Bükkmaraton, az ablakunkból:

Feltöltött kép

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Ettõl durrant el két belsõm:

Feltöltött kép

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Valóban nagyon szuper volt a verseny. Remek a helyszín, profik a rendezõk :), jó a biztosítás, jó a pálya, jó a társaság. Egyszóval KÖSZÖNET!

Én nagyon jól éreztem magam a 2 defekt, a kiállás és az anyagi kár* ellenére.

(* Nagy kátyún felütöttem a hátsót, pumpa kiesett, átment rajta a mezõny, eltör, kuka. Külsõ kiszakadt, kuka (ezt csak otthon vettem észre). Egyik belsõ szétrobbant, kuka.)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Nesztek:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

2008.08.17. 21:11
A végeredmény szempontjából teljesen lényegtelen...de ha már leírtok valamit, legalább feleljen meg a valóságnak: úgy tûnik ez egyre kevesebbszer sikerül...(a hegy aljában robbantottam és a hegytetõig megszerzett elõny kitartott a célig-igaz ami igaz, nem sok maradt belõle)

Eztet aza hatalmasnagy magyar profi írta a velo.hu-ra, aki nyerte a versenyt

Nem lesz olyan hogy mindenkinek minden megfeleljen sose... Higgadtan lereagáltam.

Örülök hogy sokan jól érezték magukat, sokan mondtátok hogy jó volt és ez a lényeg!

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
2008.08.17. 21:11
A végeredmény szempontjából teljesen lényegtelen...de ha már leírtok valamit, legalább feleljen meg a valóságnak: úgy tûnik ez egyre kevesebbszer sikerül...(a hegy aljában robbantottam és a hegytetõig megszerzett elõny kitartott a célig-igaz ami igaz, nem sok maradt belõle)

Eztet aza hatalmasnagy magyar profi írta a velo.hu-ra, aki nyerte a versenyt

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Szeretném megköszönni a III. Tarján-kupa rendezõinek (szervezõinek) a mai napot!
A díjakért, a verseny biztosításáért, a gyors eredménylistáért, meg úgy összességében a profizmusért.
Egy élmény volt :)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Nohát, már a legjobbjainkat is elcsábítja a szomszédvár. Egerrel sajnos nem tudunk vetekedni, sem Tarján, sem Bátony. Azér' átigazoni a Nagy Se-hez nem kell Geri.

Gyuribá! Én már ha a világ másik pontjára is visz a sors, akkor is SHKE tag maradok:) Itt fogok megöregedni!:afro:

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Azér' átigazoni a Nagy Se-hez nem kell Geri.

Még szép!
Ha én is netán gödi leszek, nem tervezem, hogy átszerzõdöm. Azért ez egy nagyon jó "kis" csapat!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Nohát, már a legjobbjainkat is elcsábítja a szomszédvár. Egerrel sajnos nem tudunk vetekedni, sem Tarján, sem Bátony. Azér' átigazoni a Nagy Se-hez nem kell Geri.
Hívnak a hegyek! :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
:bananasex

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Azt tegyük tisztába, hogy Bodroginak muszáj volt indulni a mezõnyversenyen, hogy indulhasson az idõfutamon.

"Az olimpiai kvalifikációs rendszer szerint a mezõnyversenyre kvalifikált országok indíthatnak versenyzõt az idõfutamon és a [mezõnyversenyre] nevezett versenyzõk közül jelölik ki azt, aki részt vehet az idõfutamon. Bodrogi Laci tehát Schumacherhez, Grabschoz, Contadorhoz, stb. hasonlóan ha úgy tetszik „kénytelen volt” részt venni a mezõnyversenyen, hogy indulhasson az idõfutamon."
(velo.hu)

Így azért érthetõ. Kiállt, mert remélt egy jó TT eredményt. Ha elõbb lett volna a TT, biztosan végigküzdi a mezõnyversenyt.

Na, ezt nem tudtam. Bocsánat, akkor visszaszívtam az elõbbieket! Ja Szabikám, nagy valószínûséggel egri gyerek leszek én is! Nagyon szeretnék beizzítani egy lakásra, bár ez még csak terv. Szóval készülj!:cheers: