Bocs.
Jövõ héttõl elkezdhetetem a bicajos virgonckodást és növelhetem a távot napról napra.
Talán az utolsó városin még végig tudok gurulni....
Nodemajd jövõre!!!
Shakedown volt, holnap Zagyva-Cered meg ilyenek, vasárnap meg Ózd. Szerintem mehecc, de azé valakit kérdezz még meg
Shakedown volt, holnap Zagyva-Cered meg ilyenek, vasárnap meg Ózd. Szerintem mehecc, de azé valakit kérdezz még megAz hogy lehet? Nem Cered-Ózd-Putnok környékén bohóckodnak? Mi van a Mátrában? Szombaton/vasárnap is lesz ott fennforgás? (mennék a Mátrába)
A rallysok elárasztották a Mátrát. Felfelé nem is engedett el a két barom, kénytelen voltam átvágni a gombás tónak Sasvár felé.
Big THX Gyurmának, elintézte ma a galyai útzárat:krol:
Családi kötelezettségek voltak sajnos.Sajnálom, pedig eszemben is voltál. :-(
A teljesítménytúrán 21 fõ indult. Gordos Gabi felesége - egy esés miatti - bedagadt térddel is megpróbálta befejezni.
Szerintem jól sikerült a "kombináció".
Mivel maradtak még oklevelek és igazolófüzetek, ezért van lehetõség utólagos bejárásra/teljesítésre is. Akit érdekel a dolog, az írjon privátot vagy mailt nekem.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Mint idén sokadszor, ma sem tudtam elmenni a túrára
Remélem mki kól érzi/érezte magát !
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Hátránnyal elõtte! Suttyóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!:mexico:
Amúgy tényleg nagyon szép teljesítmény!:clap:
Hátránnyal elõtte! Suttyóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!:mexico:És alig 10 perc hátránnyal az olimpiai bajnok elõtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tud ez a fiú!!!!!
Parti Andris 23. helyen végzett!!! Nem semmi!!! Kihozta a maximumot!
Olyan nevek vannak elõtte, hogy csak na! Ennél elõkelõbb helyen nem is végezhetett volna!
http://results.beiji...shtml#CMM021101