Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Köszi mindenkinek!!
Hát ez abszolut nem várt eredmény egy közel 3000-es hónap után. Nem igazán mentem se rövidet, se gyorsan... csak rápihentem egy 340-es kolbászolós héttel :)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Jut eszembe... Valaki Vácra hegyire 11.én? Tudom h. városi... de azért megkérdezem.

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Grat Csonti, Pityu és Kinga!
És mindenkinek, aki végignyomta

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Békás eredmények: BVKK

Cerbona még tényleg be vagy lassulva... :-)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Bálna!
A képeket amik készültek át tudod küldeni mail-ben vagy itte?!:)
kösszi

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Pénteken meg vasárnap is terep volt szólóban. Pénteken egy rövidebb, Pálfalva felõl tanösvény (Rózsafa útról) Somlyó, majd Pécskõn át Ponyi puszta felé. A tanösvényt ajánlom, nagyon kemény, pláne így tavasszal. Vasárnap köves 1-2, Salgó vár felé-Dornyay-Petõfi sétány-Medves stb. 48 km. A Medvesen találkoztam egy mufurc meridással, nem is nagyon köszönt (szerintem nem klubos volt.) A kövesen meg Rákos Tomi száguldott lefelé.
Ezt is javasolom kerékpáros útnak (köves 1-2), meg még vannak ötleteim, majd a klubnak megírom.
Hívnak a hegyek! :D

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts
Geri !!! Ird már meg mikor ügyelsz Tarjánba. Ha beleférne a leterheltségedben belenézhetnél a számba és elmondanád mit kezdjek a fogaimmal .
Bizonytalanra nem akarok lemenni Gyöngyösre csak ha tuti megmondod a megoldást . Kösz!!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Kék + régen DH pálya volt, mentünk rajta 10 perceket, mire leértem, vízhólyag nõtt a tenyeremen, bírtam agyon, de lehetett rajta nagyokat taknyolni... Egyszer menet közben a nyeregcsövem tört le, majd a bal váltókarom menet közben leesett (nem eséstõl), sok defekt, pár felni, külsõ, térdvédõm is tört ott, szóval fajin. Ja, meg ott repedt el a Mongoose váz is...
Bakos, kedden mikor mehetek, mikor túrsz a képembe ? :(

Híjjá fel kedden délelõtt, és bedurrantjuk!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Geri, megúsztad a mait... :D

az elõzõ neked ment, T!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Még jó, hogy állítani kellett a hátsó váltómon, annyit szarakodtam vele, hogy már nem értem volna oda! De Vertich szavaiból ítélve jobban is jártam! :) :) :)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

ezt azért írtad hogy bosszants?? bár tegnap már nem voltam olyan szarul, de 1 napot ráakartam pihenni a dologra!ha legközelebb is lenne arra kedved tekerni szóljál!!! akár hétközben is!

Naná, hogy azért írtam! Teszed itt magad a lázas-fosós izével-e... Jó van mááá! De egyébként menek a jövõhét végén is!
Úgyh készülj!

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 posts

Huuu! Gyerekek! A Mátra déli oldala kurva jól ki van száradva! Felmentem kocsival Galyára, és a déli oldalon bringáztam, kizárólag terepen. Kékesrõl lefelé a kék kereszten jöttem :) :) :) :) Orgazzzmuuuusss!!! Igaz egyszer megkóstoltam a sziklát, de csak a térdem ütöttem be, meg egy kicsit a könyökem! 3 órát tekerésztem, naggyon tuti volt!

ezt azért írtad hogy bosszants?? bár tegnap már nem voltam olyan szarul, de 1 napot ráakartam pihenni a dologra!ha legközelebb is lenne arra kedved tekerni szóljál!!! akár hétközben is!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Geri, megúsztad a mait... :D

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Kék + régen DH pálya volt, mentünk rajta 10 perceket, mire leértem, vízhólyag nõtt a tenyeremen, bírtam agyon, de lehetett rajta nagyokat taknyolni... Egyszer menet közben a nyeregcsövem tört le, majd a bal váltókarom menet közben leesett (nem eséstõl), sok defekt, pár felni, külsõ, térdvédõm is tört ott, szóval fajin. Ja, meg ott repedt el a Mongoose váz is...
Bakos, kedden mikor mehetek, mikor túrsz a képembe ? :(

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Huuu! Gyerekek! A Mátra déli oldala kurva jól ki van száradva! Felmentem kocsival Galyára, és a déli oldalon bringáztam, kizárólag terepen. Kékesrõl lefelé a kék kereszten jöttem :) :) :) :) Orgazzzmuuuusss!!! Igaz egyszer megkóstoltam a sziklát, de csak a térdem ütöttem be, meg egy kicsit a könyökem! 3 órát tekerésztem, naggyon tuti volt!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

AdLac! Holnap ráérsz valamikor (reggel és du. 4 között)???

Jelen állapot szerint du 3 után igen, de még változhat.

Ezmeg mai Galya:
http://picasaweb.goo...feat=directlink

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
AdLac! Holnap ráérsz valamikor (reggel és du. 4 között)???

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 posts
geri!
holnap velem ne számolj, levert a láz!

VéZSé

VéZSé

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Holnap, ha az idõ engedi 10 óra 30-kor a bolttól ( a F1 miatt ) egy St-Pétervására-Cered-St.kört megyünk Dáviddal, ha valakit érdekel jöhet.És még egy fontos infó, óraállítás este, 2-rõl 3-ra.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Nah most végeztem, délután menek egyet, sztem országúton, sztem elindulok Galya felé, 'szt ameddig megy-megy.
Köszi Geri az invitálást, de még nagyon halovány lennék mellettetek.