Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Sziasztok!
Tudom, hogy mi egy kerékpáros egyesület vagyunk, és már elegetek van abból, hogy a futásról hadoválok, de szeretném jelezni,
hogy egy kedves SHKE tag, névszerint Rónay Tomi, ma nagyot repesztett a vivicitta félmaratonon! 1:31:49!!!
Big respect!

Nézzoda!
Te már kerékpárversenyen is csak lábon boldogulsz? Legalább lefutottad volna a csajszit :D

Tominak meg nagyonnagy gratula!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Köszönöm! Ha már egyesületi mezbe bújtam, igyekeztem azt fényesíteni ( verejtékkel).
Minden teljesítõnek gratula.

Legyen eztán neved Kakukk! Gyalog Kakukk! ;) Gratula, anno nekem 02:03 volt a legjobb, mínusz 30 perc az sok, nagyon sok! :cool2:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Sziasztok!
Tudom, hogy mi egy kerékpáros egyesület vagyunk, és már elegetek van abból, hogy a futásról hadoválok, de szeretném jelezni,
hogy egy kedves SHKE tag, névszerint Rónay Tomi, ma nagyot repesztett a vivicitta félmaratonon! 1:31:49!!!
Big respect!

Szerintem nincs senkinek elege belõle! :) Szerintem elsõsorban közösség (egyesület) vagyunk, csak másodsorban "kerékpárosok". :) Gratula. Ez azért egy jó idõnek tûnik halvány emlékeimbõl a futással kapcsolatban...

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Sziasztok!
Big respect!

Köszönöm! Ha már egyesületi mezbe bújtam, igyekeztem azt fényesíteni ( verejtékkel).
Minden teljesítõnek gratula.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Köszi Bálna!!!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Sziasztok!

Íme az info:
www.nosza.info/negy-evszak-nyitany-szombaton-karancs-medves-tt/

"A szervezõk az idén is azt kérik a résztvevõktõl, hogy lehetõleg csoportosan induljanak a túrán, az indulási idõpont pedig a már megszokott 7:00 óra legyen a két keréken teljesíteni szándékozók esetében."

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Koszi,koszonom!
Magellan-os

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Üdvözlet!
Megint én vónék a Karancs-Medves TT-vel kapcsolatban infóért!Tehát h' lehet-e indulni bringával?Lehet-e tudni már ezzel kapcsolatban vmit?
Köszöntem!

Szia!
Az már egyeértelmû, hogy lehet indulni valamennyi távon kerékpárral. Az indulási idõpont viszont még nem dõlt el. A fõrendezõ - amikor beszéltem vele - éppen lázasan feküdt otthon, így érthetõen nem zaklatom egyelõre ilyen kérdésekkel. Ha lesz újabb információ, akkor majd beírom ide.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Üdvözlet!
Megint én vónék a Karancs-Medves TT-vel kapcsolatban infóért!Tehát h' lehet-e indulni bringával?Lehet-e tudni már ezzel kapcsolatban vmit?
Köszöntem!
Magellan-os

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Sziasztok!
Big respect!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Egy kis tudomány! :)
A Nap kering a Föld körül - YouTube

Egyértelmû, a föld meg körülötte! :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Egy kis tudomány! :)
A Nap kering a Föld körül - YouTube

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Koszonom szepen!Akkor majd meg erdeklodom!
Magellan-os

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Udvozlet Salgotarjanba!
Tudnatok infot adni arrol,hogy Karancs-Medves TT-n lehet-e MTB-vel indulni iden?
Elore is koszi!

Üdvözöllek én is!
Igen, lehet indulni MTB-vel is, de igazodni kell a szervezõk által megadott idõponthoz.
Majd érdeklõdj még a túra hetében is.
(Csak ráadáskért írom, hogy ez az esemény része a "Négy évszak a Karancs-Medvesben" mozgalomnak.)

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Milyen a Cserhát mostanság?
Terepbicajozásilag, lehetséges?

Itt lakom a tövében, de még gyalog sem megyek ki, bringa pedig abszolút nem.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Udvozlet Salgotarjanba!
Tudnatok infot adni arrol,hogy Karancs-Medves TT-n lehet-e MTB-vel indulni iden?
Elore is koszi!
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Én nem javasolnám. Ma voltam Kisbárkányban (munka) és gumicsizmában közlekedtem a terepen.
Szerintem, két hét, csapadékmentes idõ kell a cserháti agyagnak minimum.
Ha szeretnél a Cserhátban bicajozni, akkor egyelõre be kell érned az aszfaltos utakkal.

Hátszelet!

Köszi!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Én nem javasolnám. Ma voltam Kisbárkányban (munka) és gumicsizmában közlekedtem a terepen.
Szerintem, két hét, csapadékmentes idõ kell a cserháti agyagnak minimum.
Ha szeretnél a Cserhátban bicajozni, akkor egyelõre be kell érned az aszfaltos utakkal.

Hátszelet!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts
Ha valakit érdekel : eladó 2db új Schwalbe Racing Ralph 2.25 UST 06 30 9559975