Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

A képeket megnézve úgy gondolom gyûjtést kellene rendezni Vertich Tominak, legalább egy kesztyû erejéig, baszki Tomi!

Városin valaki hagyott a kocsimban Decathlonos hosszú kesztyût (fekete), meg egy zöldes fejpántot vagy kendõt, ha nem jelentkezik érte senki, akkor megszponzoráljuk vele Tomit !

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
A képeket megnézve úgy gondolom gyûjtést kellene rendezni Vertich Tominak, legalább egy kesztyû erejéig, baszki Tomi!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Facebook-os kifejezéssel élve: big-big like a szilvásváradi maratont teljesítõ emberkéknek!!! :D

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Höjj, basszameg!

Tömör összefoglaló a mai napról ! :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Höjj, basszameg!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
ha van valakinek eladó rövidtávos nevezés azt megveszem !

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Teló se kell! :)

Azt Te mondtad, hogy nem kell :)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Nekem mázlim volt: mire felértem Bánkútra, széthullott a monoblokkom. Az Ördögoldal alatt kezdtem érezni, hogy mintha kotyogna a hajtókar, aztán egyre jobban, aztán beleütött a láncvillába. Mondom akkor nézzük meg, ezmiez, hát nem kihullott addigra az összes csapágygolyó... kb. a tengely forgott a vázban. A sípályán feltoltam, megkajáltam, aztán bekocogtam Szilvásra. Próbáltam gurulni, de ahhoz nagyon hideg volt, inkább szaladtam...

Minek neked csapágygolyó? Teló se kell! :)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Hajjajj! A 2006-os SzilvásMarci!!! Tegnap megtaláltam a képeket! Akkor még Speci színekben nyomultam. Szegény Goda Peti, isten nyugosztalja, intézte a nevezéseket. Elõzõ nap felhívott, hogy minden ok a nevezéssel! Másnap a rajtnál szembesültem vele, hogy nem középtávra nevezett, hanem hosszú távra. Na, mondom, mindegy, nincsenek véletlenek, már amúgy is kacsingattam a hosszú táv felé, hát itt a soha vissza nem térõ alkalom! Beraktam még két csokit pluszba, oszt uzsgyi!
A katona síroktól lefelé már nem volt fékem! A célba néztem meg, hogy a fékbetétet teljesen elkoptattam, és a mûgyantát tartó fém részen fékeztem, és már abból is csak pár milliméter volt hátra! Máté már nem gazdálkodott ilyen jól a fékkel! Õ szó szerint a dugattyúkon fékezett! :):) A Shimano szerelõje azt mondta, hogy ilyet még nem látott! :) Ja, meg annyi sár ment a szemembe, hogy másnap el kellett mennem dokihoz, mert olyan kötõhártya gyulladásom lett, hogy egy percig nem bírtam nyitva tartani a szemem anélkül, hogy ne folyt volna belõle 6 liter könny! :)

Nekem mázlim volt: mire felértem Bánkútra, széthullott a monoblokkom. Az Ördögoldal alatt kezdtem érezni, hogy mintha kotyogna a hajtókar, aztán egyre jobban, aztán beleütött a láncvillába. Mondom akkor nézzük meg, ezmiez, hát nem kihullott addigra az összes csapágygolyó... kb. a tengely forgott a vázban. A sípályán feltoltam, megkajáltam, aztán bekocogtam Szilvásra. Próbáltam gurulni, de ahhoz nagyon hideg volt, inkább szaladtam...

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Lehet a 2006-os Szilvásmarcit elfelejteni ! :cool2: A sár lemosást a hegyre értettem, mármint arról mossa le az felhõszakadás!

Hajjajj! A 2006-os SzilvásMarci!!! Tegnap megtaláltam a képeket! Akkor még Speci színekben nyomultam. Szegény Goda Peti, isten nyugosztalja, intézte a nevezéseket. Elõzõ nap felhívott, hogy minden ok a nevezéssel! Másnap a rajtnál szembesültem vele, hogy nem középtávra nevezett, hanem hosszú távra. Na, mondom, mindegy, nincsenek véletlenek, már amúgy is kacsingattam a hosszú táv felé, hát itt a soha vissza nem térõ alkalom! Beraktam még két csokit pluszba, oszt uzsgyi!
A katona síroktól lefelé már nem volt fékem! A célba néztem meg, hogy a fékbetétet teljesen elkoptattam, és a mûgyantát tartó fém részen fékeztem, és már abból is csak pár milliméter volt hátra! Máté már nem gazdálkodott ilyen jól a fékkel! Õ szó szerint a dugattyúkon fékezett! :):) A Shimano szerelõje azt mondta, hogy ilyet még nem látott! :) Ja, meg annyi sár ment a szemembe, hogy másnap el kellett mennem dokihoz, mert olyan kötõhártya gyulladásom lett, hogy egy percig nem bírtam nyitva tartani a szemem anélkül, hogy ne folyt volna belõle 6 liter könny! :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Képes vagy saras biciglivel jönni ?

Én még nem neveztem ! Csak akkor nevezek ha esik az esõ ! 9000 Ft ot megér egy esõs verseny !
Emlékszel rá amikor elõször jöttetek a szilvásra ? Szombaton amikor kifizettem nektek fejenkénz 9000 Ft nevezési díjat rajtam rõhõgtek a szervezõk hogy ki az a hülye aki ilyen idõben ennyiért benevez ! Mondtam hogy arra vártatok hogy esik -e ! Lehet hogy most én leszek ez !

Lehet a 2006-os Szilvásmarcit elfelejteni ! :cool2: A sár lemosást a hegyre értettem, mármint arról mossa le az felhõszakadás!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Jó lesz az, legalább lemossa a sarat! :D

Képes vagy saras biciglivel jönni ?

Én még nem neveztem ! Csak akkor nevezek ha esik az esõ ! 9000 Ft ot megér egy esõs verseny !
Emlékszel rá amikor elõször jöttetek a szilvásra ? Szombaton amikor kifizettem nektek fejenkénz 9000 Ft nevezési díjat rajtam rõhõgtek a szervezõk hogy ki az a hülye aki ilyen idõben ennyiért benevez ! Mondtam hogy arra vártatok hogy esik -e ! Lehet hogy most én leszek ez !

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Eközben Szilvásváradon...

Jó lesz az, legalább lemossa a sarat! :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Eközben Szilvásváradon...

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Hétvégi Szilvásvárad maratonra:
Mivel igen esõs idõt jósolnak mit szólnátok hozzá, ha egy Demjéni forró fürdõt is kipróbálnánk a verseny után. Akár csapatosan is. Én, ha saját kocsival megyek akkor tudok vinni 2 -3 embert és esetleg benézhetnénk a termálba.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

A tegnapi menés után arra a következtetésre jutottam, Szabi földönkívüli, teljesen illegális ahogyan a full merev bicajával megy lefelé...:mad: :)

Haggyadmá', csak a hazai pálya elõnye lejtett nekem jobban. :)

Amúgy a Katonasírok lejtõjén nagyon durva volt, ahogy nyélen küzdöttem lefele kézzel-lábbal, Geri meg lazán elgurult mellettem a Zsiráffal... már betolt két hamburgert, mire leértünk.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
A tegnapi menés után arra a következtetésre jutottam, Szabi földönkívüli, teljesen illegális ahogyan a full merev bicajával megy lefelé...:mad: :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Akkor ez most vasárnap, 10:00 indulás.

Ok! Megyek.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

És azt mondta, hogy addigra már ki lesz cserélve a bringán a kormány csapágy, és addigra le lesz tudva a minden reggel esedékes, 8 etapos kakilás is!
Úgyh tényleg 10-kor lesz indulás! :)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Akkor vasárnap legyen a napja, 10:00 indulással, innen.
Jó mindenkinek?

Az útvonal végével kezdjük, vagyis Kálmánhegyin fel, Bélkõ, Katonasírok, Szilvásvárad, Bánkút, az ördögoldalas és jávorkúti hurkokat vsz kihagyjuk (majd meglássuk), aztán végig az útvonalon a Kálmánhegyi út aljába.