Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Posted 2010. September 05. - 19:15
Posted 2010. September 05. - 09:34
baz+ Zsóci! Miért kell minden kutyának bemagyarázni a Mátrában, hogy szegõdjenek a biringások mellé:http://lh6.ggpht.com...40/DSC00099.JPG
Hiába kiabáltam neki, hogy mánnyéhazaazanyád, Mátraalmástól majdnem a rudolftanyai elágazóig követett, amikor talált valamit az út szélén és azután már nem láttam.Már kezdtem gondolkodni, hogy hazaviszem, vagy Zsócihoz, merugye miatta történt. Remélem hazatalált!
Émmeg Mátrafüredrõl Gyöngyöstarján-Bagolyirtás felé szerettem volna hazajutni, ami nem jött össze. Gy.tarjánban nem tudtak segíteni a navigálásban, úgyhogy belõve az irányt elindultam a zöld 3szöget követve fölfelé ami egy idõ után megszûnt vagymi, ekkor egy jelöletlen erdészeti úton haladtam tovább ahol találkoztam fakitermelõkkel akik adtak némi utvonalleírást, ezután eljutottam a Hideg kúti turistaházhoz, ami gõzöm nem volt, hogy hol a fenébe lehet, ezzel együtt persze én is.Elindultam lefelé a sárgán, ami utólag kiderült rossz ötlet volt, át is váltott zöld négyzetbe, itt megint találkoztam fakitermelõkkel, akik az sem tudták hol vannak, csak annyit, hogy ha tovább megyek a zöld négyzeten akkor Gyöngyöspatára jutok. Na mondom oda nem akarok menni, jobbra ment a zöld jelzés elindultam azon, amibõl másfél óra patakmederben való gyaloglás lett, és kb 2 óra múlva újra a Hideg kúti turistaháznál voltam. Ekkor hívtam föl Molnár Janit, aki segítségével a sárga kereszt és sárga jelzésen 10 perc alatt Keresztesen voltam. Na mondom ennyi elég volt a Mátrából, hívtam a zasszonyt jöjjön Hasznosig elém, odáig még legurultam, kb 6 óra felé értem haza .
Jah, és mellékesen beleszaladtam a görsí OB-ba Gyöngyöstarjánban.
na ez a kugya egyszer velünk is kocsmázott az almási kocsmába, de nem követett
Posted 2010. September 05. - 08:02
Nagyon sajnálom azt, ami Nándival történt. Jobbulást kívánok Neki!
Anno még 1995-ben vittem õt kórházba a Pécs DH futam edzését követõen, de azok csak felületi sérülések voltak. A másnapi versenyen a védõfelszerelések jól takarták a a kötéseket.
Kitartást Nándi!
Posted 2010. September 05. - 07:24
Boldog Születésnapot Bálna!
Posted 2010. September 05. - 00:35
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. September 04. - 22:35
Hiába kiabáltam neki, hogy mánnyéhazaazanyád, Mátraalmástól majdnem a rudolftanyai elágazóig követett, amikor talált valamit az út szélén és azután már nem láttam.Már kezdtem gondolkodni, hogy hazaviszem, vagy Zsócihoz, merugye miatta történt. Remélem hazatalált!
Émmeg Mátrafüredrõl Gyöngyöstarján-Bagolyirtás felé szerettem volna hazajutni, ami nem jött össze. Gy.tarjánban nem tudtak segíteni a navigálásban, úgyhogy belõve az irányt elindultam a zöld 3szöget követve fölfelé ami egy idõ után megszûnt vagymi, ekkor egy jelöletlen erdészeti úton haladtam tovább ahol találkoztam fakitermelõkkel akik adtak némi utvonalleírást, ezután eljutottam a Hideg kúti turistaházhoz, ami gõzöm nem volt, hogy hol a fenébe lehet, ezzel együtt persze én is.Elindultam lefelé a sárgán, ami utólag kiderült rossz ötlet volt, át is váltott zöld négyzetbe, itt megint találkoztam fakitermelõkkel, akik az sem tudták hol vannak, csak annyit, hogy ha tovább megyek a zöld négyzeten akkor Gyöngyöspatára jutok. Na mondom oda nem akarok menni, jobbra ment a zöld jelzés elindultam azon, amibõl másfél óra patakmederben való gyaloglás lett, és kb 2 óra múlva újra a Hideg kúti turistaháznál voltam. Ekkor hívtam föl Molnár Janit, aki segítségével a sárga kereszt és sárga jelzésen 10 perc alatt Keresztesen voltam. Na mondom ennyi elég volt a Mátrából, hívtam a zasszonyt jöjjön Hasznosig elém, odáig még legurultam, kb 6 óra felé értem haza .
Jah, és mellékesen beleszaladtam a görsí OB-ba Gyöngyöstarjánban.
Posted 2010. September 04. - 21:39
Kí az a csúnya szak állas ? Na és ki vagy Te? És milyen lemez felni ? Milyen bringára való ? Ha speci akkor nincs rá kapacitás. A meridát meg nem szokták homokszóni mert arra nem lemezfelnit tesznek. Vagy félre értettem a feladatot ??
Egyébként van benne valami igazság ! Csak a pontosítás képpen : Nem foglalkozunk vele de csinálunk ilyet szükségbõl ! A lemezfelninek és minden másnak nincs elõre közölhetõ ára . A minimális ár a ráfordított idõ és a felhasznált homok ára . Ennél több pontosítást ez a fórum oldal nem tud lekezelni !
Hmmm... János! Mintha kicsit össze volnál zavarodva itt! Ajánlom figyelmedbe ezt! YouTube - Darth Vader recording for TomTom GPS - behind the scenes Talán segít eligazodni...
Posted 2010. September 04. - 20:33
A Karancs Királyán melyik távval, ill. melyik korcsoporttal kezdik a versenyt?
Posted 2010. September 04. - 07:59
Posted 2010. September 04. - 07:57
Dicsak ez a csaje! Tudom, tudom, miértnem Meridásba van? AZÉ MER A PIROS JOBBAN ÁLL NEKI !!!!
http://kepkezelo.com...trqrdjgnigy.jpg
A doki amikor elhúzott mellettem úgy haladt mint valami gyorsvonat, de a kondenzvíz azért csöpögött rendesen az orrán.
http://kepkezelo.com...dr2ntgeonvj.jpg
Itt meg az ugrálós gyerek azt fürkészi mit lehetne megugrani, de sehol egy lépcsõsor esetleg egy szikla, elég uncsi lehetett neki ez a verseny.
http://kepkezelo.com...vwm5xme37sb.jpg
Hakapeszi in action!
http://kepkezelo.com...8tp0y949tpm.jpg
Itt meg a Suttyó-bátyó
http://kepkezelo.com...5pjso2bp10n.jpg
Posted 2010. September 03. - 22:24
Posted 2010. September 03. - 22:08
hehhehhheDicsak, ki sompolyog be a képbe a háttérben 3.25-nél. YouTube - BringaTV csatornája
Ez az év története lesz Zsóci!Kölyök kutya...
Szerintem is husyx Huszár Norbi lesz az.Köszönöm annak a salgótarjáni versenyzõnek aki mutatta (ment) a Kékesrõl lefelé az ideális nyomot. Sokat segített (fél-egy percet biztos). Hosszúujjú poló volt rajta és azon a mez, össztelóssal volt és sokat ugrált, élmény volt mögötte menni , hátha így magára ismer. Lejjebb a kevésbé lejtõ részen már megelõztük és többet nem találkoztunk, így fogalmam sincs hogy ki lehetett.
Posted 2010. September 03. - 22:06
Posted 2010. September 03. - 22:01
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. September 03. - 21:27
Tisztara megsajnaltam, meg mar nem is voltam tudatomnal, oszt hazavittem.
Becsongettem, asszony ajtot kinyit, kiborul idegileg...aztan megbaratkoztak.
Adtunk neki enni, 2 perc mulva kihanyt mindent, ossze-vissza hugyozott, szart mindent...
Reggel meloba menet vittem magammal, feluton elkolbaszolt.
Azota nem lattam.
Szerintem a kutyak is vannak ugy, hogy berugnak vagy tepnek es azt sem tudjak hol alszanak, mit csinalnak.
Ez is olyan lehetett. Beallt mint a gerely, kihanyta a belet, utana kidoglotte magat. Reggel meg hazament...
Az asszonynak meg magyarazhattam, hogy hol a kutty...ezvan
Posted 2010. September 03. - 20:50
Akkor sorjábanKí az a csúnya szak állas ? Na és ki vagy Te? És milyen lemez felni ? Milyen bringára való ? Ha speci akkor nincs rá kapacitás. A meridát meg nem szokták homokszóni mert arra nem lemezfelnit tesznek. Vagy félre értettem a feladatot ??
Egyébként van benne valami igazság ! Csak a pontosítás képpen : Nem foglalkozunk vele de csinálunk ilyet szükségbõl ! A lemezfelninek és minden másnak nincs elõre közölhetõ ára . A minimális ár a ráfordított idõ és a felhasznált homok ára . Ennél több pontosítást ez a fórum oldal nem tud lekezelni !
1.Takács Gabi
2. Én én vagyok aka Balás Barnabás
Sem speciben, se meridában nem láttam 6x14"-os felniket, ezek konkrétan peugeot-hoz tartoznak.
Nem igazán értem az összefüggéseket ...
Köszönöm a felvilágosítást!
-=B.B.B.=-
Posted 2010. September 03. - 20:41
Kí az a csúnya szak állas ? Na és ki vagy Te? És milyen lemez felni ? Milyen bringára való ? Ha speci akkor nincs rá kapacitás. A meridát meg nem szokták homokszóni mert arra nem lemezfelnit tesznek. Vagy félre értettem a feladatot ??
Jaha-ha-ha-hááááá! Titta dumaszínház....
Posted 2010. September 03. - 20:33
Jani bá, ez a csúnya szécsényi szakállas ()azt mondta, hogy foglalkoztok homokfúvással. 8db 14"-os lemezfelnit kellene megtisztítani a festéktõl. Kérhetek erre egy árajánlatot? Elõre is köszönöm!
Posted 2010. September 03. - 20:28
Posted 2010. September 03. - 20:00
-=B.B.B.=-