Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

Kedves barátaim, kedves csapattársaim!
Szeretném megosztani veletek, hogy ma hajnalban részese lehettem a csodának, nevezetesen a kislányunk születésének!
Hajnali 2.45-kor bújt ki Bakos Ughy Szonja, 3560 g, 55 cm hosszú, és dús, ébenfekete haja van! Mondjuk ez egy kicsit gyanús, de ahogy a klasszikus Jim Carry filmet idézzem (Én és én, meg az Irén): Tiszta apja! :)
Kata is jól van, bár nem semmit teljesített, 24 órás vajudás! Egyébként minden respekt a nõknek! Nem biztos, hogy ki bírtam volna ennyi fájdalmat!

Sok boldogságot és álmatlan éjszakát kívának a Ferencz ikrek :-)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
no melle lottem.

ismer valaki egy Virag Zoltan nevu uriembert?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Kedves barátaim, kedves csapattársaim!
Szeretném megosztani veletek, hogy ma hajnalban részese lehettem a csodának, nevezetesen a kislányunk születésének!
Hajnali 2.45-kor bújt ki Bakos Ughy Szonja, 3560 g, 55 cm hosszú, és dús, ébenfekete haja van! Mondjuk ez egy kicsit gyanús, de ahogy a klasszikus Jim Carry filmet idézzem (Én és én, meg az Irén): Tiszta apja! :)
Kata is jól van, bár nem semmit teljesített, 24 órás vajudás! Egyébként minden respekt a nõknek! Nem biztos, hogy ki bírtam volna ennyi fájdalmat!

Sok boldogságot a babához, jó egészséget kívánok!

TripleB te mostansag salgotarjanban laksz?

lehet megkernelek egy kerekpar megteniktesere.

Szia!

Nem salgótarjáni vagyok, de közvetve megpróbálhatunk valamit okozni...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Rakkendroll!!!4!!!4!négy!!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Szép menet volt Gyuribá!

Illetékes elvtársat kérdezném, lesz egyesületi itatás Dobogókõn ?

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Tegnap extrém túrát terveztem. Eredetileg pirkadattól alkonyatig tartott volna, a cél több, mint 340 km, (eddig ez volt egy nap a leghosszabb túrám). Végül rövidítettem, így 264 km lett, 10 és fél óra alatt. Fizikailag még ment volna, de mentálisan már nem, meg az esõ is közelgett.
Az útvonal:
Salgótarján-Sz.pogony-Pétervására 45 km
Pétervására- K.terenye-S.tarján 35 km
Salgótaján-Cered-Fülek 50 km
Fülek-Petõ-Pösténypuszta 47 km
Pösténypuszta-Nagylóc-Pásztó 40 km
Pásztó-Nádújfalu-Kazár-Vizslás-Salgótarján 47 km
Hívnak a hegyek! :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
TripleB te mostansag salgotarjanban laksz?

lehet megkernelek egy kerekpar megteniktesere.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

Kedves Gergõ!

Sok boldogságot és örömet kívánok nektek.

"A gyermek az öröm, reménység
Gyönge testében van valami virági,
ártatlan lelkében van valami égi,
egész valója olyan Nekünk,
mint a tavaszi vetés: Ígéret és gyönyörûség." /Gárdonyi Géza/

Kata, Robi

ez nagyon szép!
fikáshoz meg ismeretlenül is grat! + extra türelem!

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
24 órás versenyre szerveznék egy ütõképes csapatot. Jelentkezõket várok.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Kicsit sem vicces, a ma esti országútizásnál 14.4 fok szemetelõ esõ, lábfejem ,,lefagyott"! :mad:

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

E öröm é bódottá! :) Egészséget, békességet, minden jót nektek! :)

Háát bódottá van! Há leüli, nem mátéé, há madáé üli le!
Jaa, erdõ törvény! A minap verettem a Mátrában 4 órát. A Vörösmarty túristaház fölött, a kék jelzést követve, a téli erdõirtás nyomaira bukkan az ember! Olyan szinten szét van k.rva a túristaösvény, hogy komoly fejtörést okozott, hogy vállamon a bringával hova is lépjek! És akkor a montis vajon mekkora kárt csinál a talajban??? Kérdem én!
Jó tudom, erdõgazdálkodás, meg miegymás... Meg valamivel be kell menni az erdõbe...
De ehhez képest mi olyan elenyészõ kárt csinálunk, sõt, szerintem egy környezettudatos kerékpáros, semmi kárt nem okoz...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
E öröm é bódottá! :) Egészséget, békességet, minden jót nektek! :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,025 posts

Az új erdõtörvény margójára !
Jó hogy elfogadták az új erdõtörvényt a lovasok jelentõs lobbizásának hatására mi mint bringások is elõnyt élvezünk belõle, hisz most már mi is szabadon tekerhetünk az erdei utakon !
Ma is elmentem szabadon tekerni az erdõbe és egy olyan erdei útra tévedtem, ahol a korábbi napokban amikor az erdei utakon még a jelentõs esõzés miatt csak gyalog vagy lóháton lehetett közlekedni valószínû 20-30 ló illetve lovas hajthatott végig .
Tekertél már olyan földúton ahol korábban az esõtõl átázott állapotban 20-30 ló végig ment , majd a napsütés hatásáara beton keményer kiszáradt ?
Hát értem hogy miért volt ilyen nehéz elérni, hogy a magyar lovas társadalõm szabadon lovagolhsson az erdõben ! Mert ahol a sok ló esõs idõben elmegy ott ha kiszárad gyalog sem könnyû közlekedni, bringázni pedig lehetetlen !

ebben nagy igazság van, én is utálom a lovasok által felkapált ösvényeket, utakat. rugóúttól függetlenül. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Ez lenne az

Bazki! Montival se tudnam megcsinálni! Nemhogy országutival!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

Ez lenne az

Ügyes, de nagyon nem bírom ezt a gyereket, valahogy... Lehet a származása miatt, meg nekem ellenszenves a viselkedése. Az országúti kerékpársportban nekem ez a viselkedés idegen, szerintem nem odavaló. Biztos ügyes, tehetséges, meg minden, de ha nem nyer, akkor valami mással hívja fel magára a figyelmet. DH-s laza gyerekek stílusa nekem ott elég furcsa. Bocs.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Jó hogy elfogadták az új erdõtörvényt a lovasok jelentõs lobbizásának hatására mi mint bringások is elõnyt élvezünk belõle, hisz most már mi is szabadon tekerhetünk az erdei utakon !
Ma is elmentem szabadon tekerni az erdõbe és egy olyan erdei útra tévedtem, ahol a korábbi napokban amikor az erdei utakon még a jelentõs esõzés miatt csak gyalog vagy lóháton lehetett közlekedni valószínû 20-30 ló illetve lovas hajthatott végig .
Tekertél már olyan földúton ahol korábban az esõtõl átázott állapotban 20-30 ló végig ment , majd a napsütés hatásáara beton keményer kiszáradt ?
Hát értem hogy miért volt ilyen nehéz elérni, hogy a magyar lovas társadalõm szabadon lovagolhsson az erdõben ! Mert ahol a sok ló esõs idõben elmegy ott ha kiszárad gyalog sem könnyû közlekedni, bringázni pedig lehetetlen !

Rugó utat kellett volna váltanod! :P

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

'sztakva!

Ez lenne az

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
'sztakva!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Gratulálok a kis Szonjához, sok boldogságot az egész családnak!
Hívnak a hegyek! :D