Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok
Indította
iljicS
, 2005. szeptember 16. 21:33
Írta 2007. június 15. - 10:25
Írta 2007. június 15. - 10:13
Szeretném, ha lenne egy ilyenem... Az árából biztos sok cókmókra futná
Hurokmentes drautbekötés a'la Sram, azt látom, és mi a nagy imbusz (?) a görgõnél? Ja, meg a legfelsõ forgáspont? Azzal állítsunk szöget?
A formája tetszetõs.
Hurokmentes drautbekötés a'la Sram, azt látom, és mi a nagy imbusz (?) a görgõnél? Ja, meg a legfelsõ forgáspont? Azzal állítsunk szöget?
A formája tetszetõs.
Írta 2007. június 15. - 10:06
Írta 2007. június 15. - 09:53
Nem szeretném odaverni egy tarajos mészkõsziklához.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2007. június 15. - 09:49
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. június 14. - 23:27
'93-ban vettem az elsõ SLR karomat, és tulajdonképpen a mai napig alig változattak rajta. Bár rengeteg félét próbáltam már, azért fékkarban a Shimanonál (XT)maradok. Ezt nagyon eltalálták.
Írta 2007. június 14. - 23:17
elvileg en is tudom milyen, es az tetszik amit tudok, csak azt volna jo tudni, hogy gyakorlatilag bejovos-e vagy nem. De ha azt veszem, hogy az elozo ketto XT fek mennyire atomallat volt, akkor valszeg nem lutri bevallalni kiprobalas nelkul
azert egy-ket fotot lokhetsz.
azert egy-ket fotot lokhetsz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. június 14. - 23:11
én a strokerrel(? új hayes) tudnám lelkileg összekötni.
Hasonló, és mivel itt nem kizárólag a súlyra és a kiváló minõségre mentek rá, így tudást is szívott magába: kézzel állítható fékkar távolság, valamint csavarhúzos nyomáspont állítás.
Szép, de nagyobb, kerekebb, mint az xtr.
Hasonló, és mivel itt nem kizárólag a súlyra és a kiváló minõségre mentek rá, így tudást is szívott magába: kézzel állítható fékkar távolság, valamint csavarhúzos nyomáspont állítás.
Szép, de nagyobb, kerekebb, mint az xtr.
Írta 2007. június 14. - 23:08
lefotózzam holnap?
jajaja johogy.
nagyon mas formara/erzesre a fekkar, mint a mostani sima deore/lx/xt/saint alap fekkar? mert nalam az az etalon. ha olyan, akkor veszek
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. június 14. - 23:04
Igen, Tied váz
Hát húzz bele akkor tényleg...
még 17 percet javítassz ezen az idõn, és nagy spíler leszel!!
Hát húzz bele akkor tényleg...
még 17 percet javítassz ezen az idõn, és nagy spíler leszel!!
Írta 2007. június 14. - 23:01
Az enyim váz? Jövõ szerda? Mert akkor nagyon izzítom a lábam. Ma negyed éve elõször elgyalogoltam (mankóval) a boltig az utca elején. Több mint 20 perc volt, holott reggelenként a buszra ez 3 perc. És sikerült tíz lépés mankó nélkül is.
Hiába, kemény csávó vagyok.
Hiába, kemény csávó vagyok.
Írta 2007. június 14. - 22:51
Naja. S.O.: Nézted már mi van a vázadban ott elöl?
Ádám: szerdán megszokhatod... ha minden igaz
Ádám: szerdán megszokhatod... ha minden igaz
Írta 2007. június 14. - 22:46
Hát, ma a fehér a divat. Én se szeretem. Éljen a zöld!
Mindenesetre a villa szerintem király erre a mûfajra. Pont annyit nyújthat, amennyi kell, meg a váz átlépési magassága is korrekt.
Mindenesetre a villa szerintem király erre a mûfajra. Pont annyit nyújthat, amennyi kell, meg a váz átlépési magassága is korrekt.
Írta 2007. június 14. - 22:07
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. június 14. - 21:53
Hát az én bringámon sem kevés a fehér, de ez azért már túlzás...nekem nem tetszik. Az a villa is...ok hogy funkcionalitásban jó, meg merész, meg új, de mondjuk ki: nemszép!
Bár ez szubjektív. Én sokmindent szintereztetnék, meg belecsapnék egy merevvillát oszt kalap, kabát!
Bár ez szubjektív. Én sokmindent szintereztetnék, meg belecsapnék egy merevvillát oszt kalap, kabát!