https://www.bikerumo...-than-anything/
Új "szabvány", 28.99m-es tengely! Kértük, akartuk! (???)
Köszi SRAM, nagyobb a zavar, mint bármikor valaha!
zscs módosította - 2018. január 16. - 20:06
https://www.bikerumo...-than-anything/
Új "szabvány", 28.99m-es tengely! Kértük, akartuk! (???)
Köszi SRAM, nagyobb a zavar, mint bármikor valaha!
zscs módosította - 2018. január 16. - 20:06
Pontosan ez a cél Én mondjuk biztos nem veszek addig új bringát, míg le nem tisztulnak a különböző szabványok/kerékméretek.
akkor sosem veszel semmit.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
En nyitott vagyok minden baromsagra, kiprobalom, aztan vagy bejon, vagy nem mongy az erdekes, hogy epp az utobbi 10 evben hulyultek meg, addig szinte evtizedekig valtozatlan szabvanyokat hasznaltak.
Meg vhol ezert veszek inkabb uj bringat, mintsem a regit toldozgassam.
Pontosan ez a cél Én mondjuk biztos nem veszek addig új bringát, míg le nem tisztulnak a különböző szabványok/kerékméretek.
Valamennyire a topikhoz kapcsolódik:
https://www.pinkbike...ales-model.html
Kíváncsi vagyok lesznek-e követőik, vagy minden megy tovább ugyanígy, és szépen eltűnnek a süllyesztőben.
Erről az jutott eszembe, hogy a Facebook és társai felemelkedésével az utóbbi évtized a konteó-hívők kánaánja, az összeesküvés-elméletgyártók Mekkája. Legyen kit gyűlölni és legyen mitől rettegni oszt' jóva'!
Mondjuk azt, hogy a tapasztalatok alapján a linkelt videónak van valamennyi valóságalapja.
A sebesség mindent megold.
Erről az jutott eszembe, hogy a Facebook és társai felemelkedésével az utóbbi évtized a konteó-hívők kánaánja, az összeesküvés-elméletgyártók Mekkája. Legyen kit gyűlölni és legyen mitől rettegni oszt' jóva'!
Kisherceg módosította - 2017. október 25. - 22:05
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Még augusztusi hír, de csak most olvastam, szóval itt a nagy frissítés az XT-nél: négy dugattyús fék (BR-M8020) és 165 mm-es hajtókar (FC-M8050). Utóbbi direkt ebike-okhoz, előbbi meg egy átmatricázott BR-M640 Zee. Micsoda fejlesztések...
sauce: www.pinkbike.com/news/shimano-announces-4-piston-xt-brake-caliper.html
Milyen frissulest szeretnel az xt-nel? Azonkivul, hogy legyen mar az is 12-es kazettaval, meg gondolom ne csak egyfele kiosztassal, mint ez a 10-51.
1x rendszerrel nagyobb atfogast, es/vagy finomabb fokozatokat.
Milyen frissulest szeretnel az xt-nel? Azonkivul, hogy legyen mar az is 12-es kazettaval, meg gondolom ne csak egyfele kiosztassal, mint ez a 10-51.
400%al csekélyebb tömeg, 600% nagyobb merevség, 1000% al több májerfaktor....
rumor - mire szivarog ez le xtre? lassan az m8000re is raferne a frissites.
+1év
Bikertigger módosította - 2017. október 18. - 21:34
Shimano's 12-Speed XTR Drivetrain is Coming
Well, we all know this one is coming, don't we? Of course, but I finally heard some solid whisperings from a number of different sources confirming not just a 12-speed XTR drivetrain from Shimano, but also a handful of interesting details. Among those details is that the twelve-cog cassette will have a 10 to 51-tooth spread, beating you-know-who by one tooth and taking dinner plate-sized large cogs to new, er, diameters. And much like how SRAM had to develop a new freehub body design for their own 10 to 42-tooth block (and, later, their 12-speed Eagle drivetrain), rumors have Shimano also employing a new freehub, and using a smaller version of their Centerlock threaded lockring to attach the cassette. Also, news that many won't welcome, there could actually be a few different 12-speed freehubs from Shimano to suit different setups.
arn módosította - 2017. október 18. - 21:20
ezek mondjuk tetszene a 2018-as kínálatból (meg az ideiből is), de az ideiek ára elgondolkoztató (vagy inkább rémisztő), de biztosan én vagyok olcsójános..
bikemag.hu/images/2017/08/kross_smooth_trail_2018-1.jpg
bikemag.hu/images/2017/08/kross_pure_trail_2018-5.jpg
blash módosította - 2017. szeptember 20. - 19:09