Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9167 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
van egy boltom, ok most dobtak a Wiliert es inkabb Felt-et arulnak helyette. meg tudom erteni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a willier az a cég, aki már csak a hirnevébõl él.
évek óta semmit nem tettek le az asztalra, ráadásul nyakló nélkül adják el az oem shimano-t (is) aftermarket.
hiába öreg a cég, ha egy nagy nulla.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Egy no name cég átfest egy scott vagy speci vázat? Ennek mi értelme lett volna?

A Wilier minden, csak nem noname, kicsit régebbi márka, mint a scott vagy a speci.
De ez nem feltétlen jelenti azt, hogy ugyanolyan minõségû vázakat tud gyártani (rendelni :P) , mint az említett kettõ.
Ezért is fogtak egy Scott vázat, és átfestve azt rakták a versenyzõ alá, így Wilier is volt, de csúcsminõség is egyszerre :)

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
Pedig ez igaz.
Ha jól emlékszem két évvel ezelõtt vmik nagy körverseny elõtt tették ezt az akkori csúcs karbon Scottokkal.
Egyébként nem ismerem komolyan a márkát, de ezek után nem is akartam! :)

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Egy no name cég átfest egy scott vagy speci vázat? Ennek mi értelme lett volna?

forob

forob

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
[quote name='gren_tamas']1. Wilier (Triestina) Cento 1 egybekarbon T46, Wilier karbon villa, integrált kormány és középcsapágy; Campagnolo Chorus hajtás és fékek; Ritchey WCS kormány +k.fej és integrált üléscsõ; Italia SLR XP nyereg; Fulcrum Racing 3 kerekek, Michelin Lithion gumikkal; 7,21 kg (pedál nélkül); 4660 euró; pl. http://www.velogessi...e-23965767.html

Hali!

Ez a Willier véletlenül nem az a márka, amelyik pár évvel ezelõtt kínjában átfestett Scott, vagy Speci csúcs országúti vázakat a saját fényezésére? Ha jól emlékszem a BikeMag is írta, hogy sasszemû szakértõk észrevették az egyszerû lopást.
Õk nem matricázó, vagy netán Távol-Keleten gyártató vállalat?
Persze ez a minõségükbõl nem von le semmit.

Üdv: forob

forob

forob

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Sziasztok!

Így már minden világos. Maximálisan egyetértek veled Rob.
Beismerem a tudatlanságom és fejet hajtok a több ismerettel rendelkezõk elõtt!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Kedves Rob!

270 dollárért én veszek többet is. Nem 2700-ra gondoltál? Ha 2700, akkor tényleg drága egy ilyenért.

egyet nem tudsz venni ilyen gyártótól, õk nem végfelhasználókat szolgálnak ki, hanem matrica cégeket, mint mondjuk a magellan (bármelyik hazai márkát irhattam volna, de a magellanról tudom, hogy voltak astro vázaik)
egyesével nem is tudod megvenni, konténerbe 120-150db fér csomagolás méretétõl függõen. számolgass kicsit mennyire jön ki darabja, ha ráteszed a szállítást, a vámot és az áfát, plusz az itthoni festés ára, a matricák, meg a rugóstag ára. ott vagy, hogy 150k huf /db és akkor még nincs hasznod rajta. és még mindig egy noname váz.
ha azt mondom drága, akkor drága ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Kedves Rob!

270 dollárért én veszek többet is. Nem 2700-ra gondoltál? Ha 2700, akkor tényleg drága egy ilyenért.

A 270-et nyugodtan szorozhatod 5-el, és akkor megvan a kisker ára.

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Simán reális az a 270 dolcsis ár...de ez nem arra vonatkozik hogy te bemész a boltba és leemeled a polcrol, hanem ha egy cég rendel belöle két kontérnernyit és azt mondja hogy ez most xy bike (magellán, poison, roch machine...)
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

forob

forob

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

egy baj van az astro-val, piszok drága
amit vázat én mondtam, annak a beszerzési ára festetlenül rugóstag nélkül 270 usd

Kedves Rob!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
azt hittem ez valami iron horse MK. akkor nem szoltam. de maestro vs dwlink nem ugy volt hogy az egyikben a ket link egyutt mozog a masikban meg egymas elleneben?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
egy baj van az astro-val, piszok drága
amit vázat én mondtam, annak a beszerzési ára festetlenül rugóstag nélkül 270 usd

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
jaja, eléggé mindentbele típusúak, de egyben vannak. kicsit giant, kicsit merida, és a többi, de egész jó koktél lett mindkettõ. a festést leszámítva, az eléggé bazári szerintem.
azért a múlt szele befigyel, vannak náluk eszement ronda széthidroformolt vázak is.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

http://www.astroeng....etail.asp?id=42
ez se rossz
egy kromofágos kezelés után kéne is

hopp:
http://www.astroeng....etail.asp?id=38

Már a tajvani katalógusváz gyártók is elkezdték a hajlítgatást. Egyébként tényleg jól néz ki és biztos jól mûködik. Kicsit úgy néz ki mintha egybegyúrták volna több gyártó megoldását.

A sebesség mindent megold.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
http://www.astroeng....etail.asp?id=42
ez se rossz
egy kromofágos kezelés után kéne is

hopp:
http://www.astroeng....etail.asp?id=38

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tam: az egy astro váz, FSS-nek nevezett felfüggesztéssel.
http://www.astroeng....tw/products.asp all mountain fül "afamd" tipus

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

es a lefty-s kerek hogy viszonyul egy normal 9mm gyz kerekhez? [sulyban] nekunk van woodman agy, az 155 gramm, ami szerintem nem olyan irto konnyu

Tune Cannonball: 99 g
Tune Cannonball SL: 89 g
http://i130.photobuc.../Cannonball.jpg

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nah ez nekem uj...

akkor mindkettõnknek igaza van

viszont kéne nekem alkatrész gariba RS tõl (itthonrol nem megy)
tudsz segiteni ebben?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
akkor DW-bol is tobb fele van mint kellene lenni

Feltöltött kép

RAUH-Welt
B E G R I F F