Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9167 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
£899-ert legyen is jo...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Hát ezért értelmét csak nem vesztette, mert a Sektor "csöppet" nehezebb a Revelation-tõl és a csillapítása sem az új Blackbox Motion Control (ami mtbr-es vélemények szerint igen jobb lett az elõdtõl), meg nem dual-air (ez utóbbi lehet nem is olyan nagy baj...). Inkább egy olcsóbb Revelnek lehetne betudni, de árról gondolom eddig nincs info :)

The standard steerer Solo Air fork with 20mm Maxle Lite axle and Motion Control damping weighs a claimed 1,966g (4.33lb) – roughly 1lb more than a Revelation, but retails for a reasonable US$471.

Marzocchi 55 RC3 Ti Fork Review - BikeRadar

Marzonál is "bordázott" persely lesz a jobb kenésért. És a villa is jól néz ki...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
azt a kicsi BOS-t beletolnam a yeti arcaba szivesen :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
jó sok cucc
Taipei Cycle Show: Post 2 - Pinkbike.com

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat nemtom

a pro kiegeszitokon piros a minta, a kereken szinten, de a vazon kek, a yumeya xtr meg arany elox. osszehangolhattak volna jobban valahogy

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
Adam Craig Rides A 2010 Giant Anthem X Advanced SL, Size Medium. Photos | Cyclingnews.com

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

Most mondjam, hogy épp gondolkodtam rajta, hogy kutatok fel 8-as Sram szettet? :P

ha találsz boltot ahol van,szólj nyugodtan:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
azért vegyük észre hogy solo air-es, szal kb úgy él a revelation mellett mint reba a reconnal. igazából a recon trail -lel van nagyjábóli átfedésben
lirik azárt más kissé, jóval masszívabb cucc .
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Hát ezért értelmét csak nem vesztette, mert a Sektor "csöppet" nehezebb a Revelation-tõl és a csillapítása sem az új Blackbox Motion Control (ami mtbr-es vélemények szerint igen jobb lett az elõdtõl), meg nem dual-air (ez utóbbi lehet nem is olyan nagy baj...). Inkább egy olcsóbb Revelnek lehetne betudni, de árról gondolom eddig nincs info :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez igy szep, csak hirtelen ertelmet vesztette a recon, a revelation, es a pike is. plusz atfedes van a rebaval es a lyrik-kel is.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
hoszabb utas recon
meg õk is elkezdenek 15 milis tengellyel bohóckodni. fel nem tudom fogni minek ?

basszus ha mindegyikbõl minden
akkor 2 féle rugózás
3 féle csili
3 féle tengely
3 féle nyak

az 54 féle verzió egy telóból . jól számolom ?(és mondjuk mindez 3 féle színben)

azért én szívesen letesztelnék egy ilyet egy revelation ellenében :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Valamit csak ki kell váltania...:confused: Egyébként is túl nagy az átfedés meglévõ RS modellek között.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
még egy kis sram:
rs sektor villa
Feltöltött kép
Features
• Travel: 130, 140, 150mm (Solo Air, Coil), 100-140mm or 110-150mm
(U-Turn)
• Damping: Motion Control (RL), TurnKey lockout (TK) and external rebound
®
• Forged, hollow 6061 T-6 aluminum crown
• 32mm 7075 aluminum upper tubes
• Redesigned external rebound adjuster
• 9mm QR, 15mm Maxle Lite, 20mm Maxle Lite
• 1 1/8” Aluminum steerer, 1 1/8” to 1.5” tapered aluminum steerer, 1.5”
aluminum steerer.
Pictured: Sektor RL - Solo Air, 150mm, 26” Maxle Lite 20mm, White/Red, Motion Control
Crown Adjust, Alum Steerer 1 1/8”, Disc (includes - pump) - 1966 g (4.33 lb)

mondjuk nem tudom ez most mitõl új.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Számoljátok ki Sheldon Brown szuper fokozatkalkulátorával, simán ki lehet váltani a kistányért egy hátra rakott 34-36os fogaskerékkel. Elõre meg elég egy 42-11 vagy 40-11. Ahol ezzel nem tudsz felmenni, ott 22-32-vel sem fog menni, mert már egyhelyben tekersz szinte :) Sheldon Brown's Bicycle Gear Calculator

A karbon meg kell a népnek olcsón is. Olyan intenzíven nyomul a sram montivonalon és országúton is, hogy vissza fogok váltani Shimanora, mert megsajnálom õket a végén.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
Nem gyenge, csak szeret pörgetni :D én is ilyen vagyok... :D

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás

oda én ritkán járok (kb soha)
Azt sajnálhatod!

ha mégis
1, addig felrakok egy triplát

Nálam is itt hevernek a különbözõ hajtómûvek...hol ilyet, hol egy olyat rakok fel Feltöltött kép

2, úgyis a zúzos géppel megyek azon meg 36/24 lesz. és ahova 24/34 nem elég oda 22/34 sem.

Azt sajnálhatod!

Nálam (gondolom mindenkinél) is itt hevernek a garázsban a különbözõ hajtómûvek, hol ezt, hol azt rakom fel :-)

Nekem kell lefelé 44, felfelé meg biztosan gyenge vagyok, de néha bizony kell a 22/34

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Úgy tizen x éve a kilencre is ezt mondták :-)
Nekem nagyon bírna hiányozni a elõl a harmadik (kicsi) valahol Ausztriában amikor már vagy másfél órája mászok a tíz százalékos emelkedõn :-(

oda én ritkán járok (kb soha)

ha mégis
1, addig felrakok egy triplát
2, úgyis a zúzos géppel megyek azon meg 36/24 lesz. és ahova 24/34 nem elég oda 22/34 sem.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
Nem tudom én már a 9es rendszerbe nõttem fel :D

Nekem jelenleg a legnagyobb nem hiányzik... viszont a 32 kicsit kevés, de a 44 sok...

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás

Tyû ez az x.7 szett így komplett tetszetõs.... kéttányérnak látom értelmét 10 sebességnek kevésbé...

Úgy tizen x éve a kilencre is ezt mondták :-)
Nekem nagyon bírna hiányozni a elõl a harmadik (kicsi) valahol Ausztriában amikor már vagy másfél órája mászok a tíz százalékos emelkedõn :-(

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Most mondjam, hogy épp gondolkodtam rajta, hogy kutatok fel 8-as Sram szettet? :P