Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Please log in to reply
9164 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
a trance meg a reign tetszik

a reign eleje meg úgy emlékeztet valamire. mintha már láttam volna ilesmi felsõcsõ/nyeregcsõ csatlakozást :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a 29-es anthem nem is ronda :)
sõt, a trance is tetszik.
furi

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Nekem kell egy Anthem.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
szerintem szép mind....

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

A Toyota annyira nem jó példa(Lexus, Scion)

De igen, kizárólag a márkák bûvöletében élõ amerikaiaknak létrehozott emblémák.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Szerintem az anthemek szépek, a másik kettõ nem.

Egyetértek. Az utolsó kettõ alsócsöve szerintem nagyon hülyén néz ki.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Egyre rondábbak a Giant-ek fejlesztés meg semmi

Szerintem az anthemek szépek, a másik kettõ nem.

A rendszer jó, akkor minek fejleszteni, elég csak a dizájnon változtatni. Ott van példának a specialized az innovációs mániájukkal, õk sem változatattak az epicen hosszú éveken keresztül.

A sebesség mindent megold.

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 posts

Ami valójában azt jelenti, hogy volt pénze és megvette az ipar néhány meghatározó cégét (Sachs, Truvativ, Avid, Rock Shox, Zipp), azokkal együtt a sok mérnököt, szabadalmakat, gyárakat. Az amerikai módszer szerint mindent felvásárolnak és azokkal lefedik a piacot (General Motors), a japánok mindent saját házon belül építenek ki, egy márkanéven (Toyota).

A Toyota annyira nem jó példa(Lexus, Scion)

Singletrack.com: Giant's 2011 Line Up

Egyre rondábbak a Giant-ek fejlesztés meg semmi
Speed has never killed anyone.
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Singletrack.com: Giant's 2011 Line Up

Giant Anthem X 2011
Posted Image

Giant Anthem X 29 2011
Posted Image

Giant Trance X 2011
Posted Image

Giant Reign 2011
Posted Image

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
A Cove-nak ez a rendszere már elég régi, legalább is a nagy gépeiken már évek óta használják. Csak a koppintásához (DunCon) volt szerencsém eddig, ami nagyon jól mûködött, úgyhogy ez is biztos, hogy nagyon jó.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
jahogy a rejtett bowdenvezetés az fontos... bakker.
az, hogy hogy vált, hogy fog a fék, hogy gurulnak az agyak, mennyire merev a hajtókar, az mind semmit nem ér, mert nem rejtett a bowdenezés.
a hajtókar tengelyrögzülés "jobbságát" sem tudom mire alapozod, max. szimpatikusságra
a felszerelésben valóban egyszerûbb a campa rendszere, de mutattok nekem valamit, ami bizonyítja, hogy tartósabb, vagy erõsebb? könnyebbnek biztos nem könnyebb, sõt. a Hirt-kapcsolat jóval nehezebb, mint a sima tengely.
ne csak dobálózzatok össze-vissza, hanem támasszátok alá tényekkel.
plusz ha már technological advantage : shimano Di2
nem látom be, hogy hogy lenne hátrányban az a cég, aki nagy szériában képes elektromos váltást a piacra dobni

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez a Cove nagyon Intense utanerzes... es sikerult addig varialni mig ok is kifejlesztettek egy vpp/maestro szeru rendszert ami 99%-ban ugyanaz, de majd ok azt mondjak hogy ez a legjobb.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

A continak eddig sem a mintázatval volt gond, hanem az alapanyagával, kemény anyagból van és ezért a kemény talajon nem tart jól mert elcsúszik a bütyök, a raceking a kivétel, mert ott az alcsony sûrû bütykök képesek megkapaszkodni. A puhább keveréket szinte mindenki szereti a contiból, de az meg iszonyat gyorsan kopik. Szóval az új minta nem fog sokat változtatni. Elég sok embert ismerek, aki szerint a RK az etalon hátsó gumi, szinte minden körülmény között jó.
Egyébként én elõl conti MK-t, hátul michelin xcr dry 2-t használok (a fórumon nem szeretett márkák :) ), mindkettõt ust-ben és nagyon jól elvagyok velük. De egyébként sem a gumin múlik az egész hanem a bringáson.

mondjuk én eleve csak a "dobozos" verziókban gondolkodtam. de eddig csak a rubber queen jöttt be mintára.

a többi meg persze, valószinû én is egy garnitura ust rr/nn párost fogok használni ha lesz montim. csak volt olyan idõ amikor az volt a betegségem - és még megtehttem- hogy gyûjtöttem a külsõket. tudod ki cipõket, ki bélyeget , ki gumit :)
azt ezek a minták meg teccenek. :)

treknek mért jó hogy a scott spark, merida96 és még ki tudja hány majnem egyforma fulli után õ is kijön egy ugyanilyennel ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

asszem én még ritkán neveztem a conti termékeit guminak, de ez az x-king nevezetû szutykuk, meg az új montian king határozottan biztató képet fest. bár aki eddig szerette a mk-t az újat nem fogja.

A continak eddig sem a mintázatval volt gond, hanem az alapanyagával, kemény anyagból van és ezért a kemény talajon nem tart jól mert elcsúszik a bütyök, a raceking a kivétel, mert ott az alcsony sûrû bütykök képesek megkapaszkodni. A puhább keveréket szinte mindenki szereti a contiból, de az meg iszonyat gyorsan kopik. Szóval az új minta nem fog sokat változtatni. Elég sok embert ismerek, aki szerint a RK az etalon hátsó gumi, szinte minden körülmény között jó.
Egyébként én elõl conti MK-t, hátul michelin xcr dry 2-t használok (a fórumon nem szeretett márkák :) ), mindkettõt ust-ben és nagyon jól elvagyok velük. De egyébként sem a gumin múlik az egész hanem a bringáson.

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
2010-es Cove G-Spot teszt: First Look: 2010 Cove G-Spot | NSMB.e.MAGAZINE - Freeride, Extreme and North Shore style Mountain Biking

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Én inkább egy ust-s rocket Ronra neveznék be elõre, hátra meg maradna a jó öreg RR.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
asszem én még ritkán neveztem a conti termékeit guminak, de ez az x-king nevezetû szutykuk, meg az új montian king határozottan biztató képet fest. bár aki eddig szerette a mk-t az újat nem fogja.

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Márka != termék(család).

Továbbra is ugyanazoktól a gyártóktól jönnek a cuccok, mint eddig, csak többet hallani mostanában a Sramról az elmúlt pár évben országútis berkekben. Ha majd tömegesen fogják használni a Di2 rendszerû szetteket, akkor lesz érdemes megvizsgálni, hogy mi újság van piacszegmentáció terén.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Nem is használja minden profi csapat.

ez kb. minden márkára elmondható

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Ami valójában azt jelenti, hogy volt pénze és megvette az ipar néhány meghatározó cégét (Sachs, Truvativ, Avid, Rock Shox, Zipp), azokkal együtt a sok mérnököt, szabadalmakat, gyárakat. Az amerikai módszer szerint mindent felvásárolnak és azokkal lefedik a piacot (General Motors), a japánok mindent saját házon belül építenek ki, egy márkanéven (Toyota).

jah, de ezeket megvehette volna a shimano is. nem is értem, hogy miért nem mozdultak.