szep a trel valoban
de mi az a bigyo a fox36 bal szaron a becsuszo mogott? utolso elotti kep
Szerintem SAG mérõ.
szep a trel valoban
de mi az a bigyo a fox36 bal szaron a becsuszo mogott? utolso elotti kep
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
vót' má Kicsit több KTM is
A Trek és Lapierre még mindig tetszik. Speciknél ezek szerint a zöld az új divatszín (környezettudatosság?). A nem fehér-narancs KTM-ek szépek, fõleg a Bark szimpatikus. A Kona továbbra sem az esetem.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Nocsak! KTM 2011
Az alsócsövek meg már nem véletlenül néznek így ki, szinte az öszes AM/enduró gépen. Ha nem ilyen lenne, akkor a magasra túlnyúló villák elöl belevernének (hála az integrált csészéknek) a vázba, alul meg nem lehetne túlfolyós tagot használni, mert az elsõ teljes bemozgáskor letörne. Szóval hozzá kell szoknunk ezekhez a hajlítgatásokhoz. És nekem az az érzésem, hogy a Reign villaszöge még laposabb lett.
Az alsócsövek meg már nem véletlenül néznek így ki, szinte az öszes AM/enduró gépen. Ha nem ilyen lenne, akkor a magasra túlnyúló villák elöl belevernének (hála az integrált csészéknek) a vázba, alul meg nem lehetne túlfolyós tagot használni, mert az elsõ teljes bemozgáskor letörne. Szóval hozzá kell szoknunk ezekhez a hajlítgatásokhoz. És nekem az az érzésem, hogy a Reign villaszöge még laposabb lett.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ez hol van? Kerestem, de nem találtam.
treknek mért jó hogy a scott spark, merida96 és még ki tudja hány majnem egyforma fulli után õ is kijön egy ugyanilyennel ?