ha árban is jó, akor megszorithatja a metelt.
140 mm meg zsiiir

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
aha köszi.....mindenesetre csinálhatnának megin valami jó levegõs tagot.....mert ahogy hallom az rp3 nem csak nekem nem jön be.........most, hogy elolvastam [ az RP23-at] mar latom, hogy mi baromsagot ossze birtak hozni.
szal kb annyit irnak, hogy nem volt jo a RP3, mert sok felhasznalonak zavaro volt a 3 allas, es nem tudtak, hogy melyik micsoda. Ezert most nem 3 allas van, hanem csak 2, light es firm. [marmint ProPedal] es itt jon a csavar, amikor elvesztettem a fonalat, hogy van egy extra tekero a kar felett, aminek van 3 tovabbi allasba forgatni, de csak ha a akar firm allasba van forditva. Ezert ez egyszerubb, mint az elozo, ami tul bonyolult volt. aha. :wtf:
meg meg annyi, hogy ezek csak az kis sebessegu csillit allitjak, meg ugy altalaban fejlesztettek rajta valamit, amitol jobb lett.
marketingduma-irasbol meg lenne mit tanulniuk.
RAUH-Welt
B E G R I F F
mi értelme van egy 14 cm-t mozgó cc/am telónak ? bár már a 13 centire húzást sem értettem.....
Fox 07 volt mar? avagy the return of the vanilia R tag. [FONT=Fixedsys]http://www.singletrackworld.com/article.php?sid=1950
RAUH-Welt
B E G R I F F
mondjuk akkor lenne tényleg tökéletes, ha sikerülne egy giant dh vázba integrálni.
az a felfüggesztés majdnem tökéletes (mint a motoroknál is van, egy lengõkar, himbával megtámasztva) plusz a g-boxx és a forgásponton átvezetett lánc.
a 165-ös hátsóagyat lehetne szimmetrikusra fûzni.
maga lenne az álom....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
FSR?oké, de azt igazából csak a floater oldja meg teljesen, felfüggesztési rendszer nem...
oké, de azt igazából csak a floater oldja meg teljesen, felfüggesztési rendszer nem...Elõször nekem is ez jutott eszembe (majdnem be is írtam) de aztán rájöttem, hogy van ám fékezés is...
Elõször nekem is ez jutott eszembe (majdnem be is írtam) de aztán rájöttem, hogy van ám fékezés is...mivela lánc nem befolyásolja a rugózást, mint a többi egyforgáspontosnál, ez azért kicsit más karakterisztikával mozog, mint egy bullit...
RAUH-Welt
B E G R I F F
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!