Egy hülye kérdés:
Miért van az hogy egyre több bringán a kona szerû rugózási rendszert alkalmazzák?
Egyébként nagyon jól néznek ki a iron horse-ok!!
Az Iron Horse-okon mondjuk pont nem azt.
Egy hülye kérdés:
Miért van az hogy egyre több bringán a kona szerû rugózási rendszert alkalmazzák?
Egyébként nagyon jól néznek ki a iron horse-ok!!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
NE ÍGY! NE ÍGY!
Nagyon malac gépek lesznek jövõre, de sajnos van egy-két érthetetlen megoldásuk.:chin: Persze nem utasítanám vissza, ha felajánlanának egyet.Néztétek már az Iron Horse weboldalán a flash preview-t? Szanaszét csorog a nyálam
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
de indiánéknál ahhoz azért általában hozzá kell adni egy negyed-fél fontot...az még lehet is reális...gyári katalógusadat, most láttam valamelyik nap a luongo-ban. 4.2-4.3 körül van a legnehezebb (!) minute.
gyári katalógusadat, most láttam valamelyik nap a luongo-ban. 4.2-4.3 körül van a legnehezebb (!) minute.az sztem csúnya elírás....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
az sztem csúnya elírás....az egyik uj minute gyári adat szerint 3.5lbs. 140mm és átütõs. ha nem lenne benne spv, csak azt akarnám magaménak...
Két CK agy után szerinted én miért váltottam Bike+ -ra vissza?
CK agyak rendszeresen jonnek vissza csapagycserere. nem feltetlen durva felhasznalas mellett, es nem evek mulva...
ugy beallnak, hogy rendesen faj forgatni oket.
az arat meg mindenki tudja mennyire horror.
nem szeretem a shimanokat se igazan, mert xt-tol lefele eleg lutri kategoria, valamelyik majdnem orokke tart, valamelyik meg iszonyat gyorsan behal. jo vegulis egy 10es imbusz meg 15 perc melo lecserelni a kazettatestet, de szar melo...
offok vagyunk csunyan mameginn
The Manitou Minute Comp, Nixon and Minute.
Egy amerikai fickó kapta tesztelésre, ergo nem az enyém. Jövõ hónapban kezdõdik a sorozatgyártás. Egyébként az egyszerre reteszelés problémája az American Classic agyaknál meg van oldva. Kizárólag azon az agyak mechanikája zár össze egyszerre ahol vagy két tárcsa ér össze, vagy a kalapácsok össze vannak kötve. Még a Tune, Hope, Shimano agyak sem reteszelnek tökéletesen egyszerre. Az ellenállásról meg nem nyitnék vitát mert nem próbáltam ki az agyat. Nekem is volt egy piros 98-as DT agyam és kotyogott a csapágy. Semmi sem tart örökké.No mégegyszer: honnan van ez az agy?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]