forbarlinkage
horstlink
mert jo rendszer viszonylag egyszeru
Miért van az h pl ami van a vegákon rugózási rendszer egyre kevesebb bringán lehet látni? Sztem az is egyszerûnek tûnik és sztem az is jó lehet hisz a speckóknál is elõfordul.
forbarlinkage
horstlink
mert jo rendszer viszonylag egyszeru
Egy hülye kérdés:
Miért van az hogy egyre több bringán a kona szerû rugózási rendszert alkalmazzák?
Egyébként nagyon jól néznek ki a iron horse-ok!!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
NE ÍGY! NE ÍGY!
Nagyon malac gépek lesznek jövõre, de sajnos van egy-két érthetetlen megoldásuk.:chin: Persze nem utasítanám vissza, ha felajánlanának egyet.Néztétek már az Iron Horse weboldalán a flash preview-t? Szanaszét csorog a nyálam
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
de indiánéknál ahhoz azért általában hozzá kell adni egy negyed-fél fontot...az még lehet is reális...gyári katalógusadat, most láttam valamelyik nap a luongo-ban. 4.2-4.3 körül van a legnehezebb (!) minute.
gyári katalógusadat, most láttam valamelyik nap a luongo-ban. 4.2-4.3 körül van a legnehezebb (!) minute.az sztem csúnya elírás....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
az sztem csúnya elírás....az egyik uj minute gyári adat szerint 3.5lbs. 140mm és átütõs. ha nem lenne benne spv, csak azt akarnám magaménak...
Két CK agy után szerinted én miért váltottam Bike+ -ra vissza?
CK agyak rendszeresen jonnek vissza csapagycserere. nem feltetlen durva felhasznalas mellett, es nem evek mulva...
ugy beallnak, hogy rendesen faj forgatni oket.
az arat meg mindenki tudja mennyire horror.
nem szeretem a shimanokat se igazan, mert xt-tol lefele eleg lutri kategoria, valamelyik majdnem orokke tart, valamelyik meg iszonyat gyorsan behal. jo vegulis egy 10es imbusz meg 15 perc melo lecserelni a kazettatestet, de szar melo...
offok vagyunk csunyan mameginn
The Manitou Minute Comp, Nixon and Minute.