az milyen villa a speckón?
ez engem is érdekelne :chin:
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
meginkabb tetszenek a commencalok...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
...az olcsón hozzájutás egyébként már nem egy ember meggyõzõdését változtatta meg bizonyos márkákról errefelé
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ahogy gondoljátok.
Elnézést az eretnekségért!
Két sorba kellett volna írni, úgy érthetõbb. Rengeteg a hozzáértõ ember, de vannak amatõrõk, kezdõk is. Azért aki egy F-35 vadászgép hajtómûvén dolgozik, az csak tudhat valamit az anyagokról.Ezt fogalmazd meg újra.
Van ott repülõmérnök is az amatõrök között.
És ettõl ... áhh, mind1.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Nálunk nincs repülõmérnök.
Amatõrök persze ott is vannak.
http://weightweenies...pic.php?t=28290%-osan kb annyi az arány mint itt a hiteles emberek között. Csak azon vannak 100 millióan.
Minden fórumnak megvan a maga kempingese...stb...én annak hiszek, amit kipróbáltam:) A többi marketing...
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
annak a telónak ilyen durván kúpos a nyaka alul vagy csak a fotón látszik így ?
ez az új stumpjumper. miért van ott hátul, a fék mellett a rugóstag "agya"?
s120
%-osan kb annyi az arány mint itt a hiteles emberek között. Csak azon vannak 100 millióan.
Minden fórumnak megvan a maga kempingese...stb...én annak hiszek, amit kipróbáltam ...
Majd egyszer nézz utána kik írkálnal a weightweenies fórumon.
szerintem meg õk legalább úgy tudnak beszélni az adott vázról, mert volt nekik, próbálták. itthon meg sokan ránéznek a katalógusra vagy csak simán elfogadják/benyalják a marketinges videót, aztán nyomják is, hogy ez überfasza öccsém, nagyon jó váz.Pénz meg lehet hogy van több kint, sõt biztos, meg is vesznek akár több vázat is, de ettõl tapasztalatuk nem lesz. max több vázuk
De ahogy itt olvasom, ha angliában születtem volna, és eme 3 bringát használtam volna, majd leírtam volna hogy mind3 tetszik, csak ez picit rövid, a másik picit nehéz, akkor máris a tõlem pár ezer km-re levõ Magyarországon ezt mennyire mérvadó véleménynek fogják venni...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!