Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Please log in to reply
9164 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Aki volt Eurobikeon a GT standon, az biztos látott egy kiállított régi (polír) GT Zaskar vázat. Akkor nem olvastam végig a papírt alatta, de úgy rémlik, mintha az lenne rajta, hogy újra gyártani fogják a régi idõk emlékére. Meg tudja ezt erõsíteni valaki? Csak, mert amiatt a váz miatt kezdtem el cc-zni tizensok évvel ezelõtt, és most "gazdag" felnõtt emberként lehet, hogy lecserélném a Pyxisemet egy olyanra, ha igaz a hír.

láttam, az volt rajta, hogy ki hegesztette, meg mikor, és hol.
meg hogy az 500-ból ez éppen a 161-edik asszem. de csináltam csak az oklevélrõl is egy képet, majd feltolom valahova a jövõ héten.
btw minden nap ingyen sör volt a GT standon, vagy csak akkor amikor Hans Rey dedikált?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Limitált darabszámban (néhány száz) gyártanak belõle.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Aki volt Eurobikeon a GT standon, az biztos látott egy kiállított régi (polír) GT Zaskar vázat. Akkor nem olvastam végig a papírt alatta, de úgy rémlik, mintha az lenne rajta, hogy újra gyártani fogják a régi idõk emlékére. Meg tudja ezt erõsíteni valaki? Csak, mert amiatt a váz miatt kezdtem el cc-zni tizensok évvel ezelõtt, és most "gazdag" felnõtt emberként lehet, hogy lecserélném a Pyxisemet egy olyanra, ha igaz a hír.

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Ez igaz (nagyobb erõk, nagyobb nyúlás és kopás, de DH vázról beszélünk, nem egy túragéprõl), és nem is mondjuk 9-9 re gondoltam, de azért ez a kb 22-22 (v még nagyobb) kicsit túlzás.

Sztem semmi akadálya csak van- e értelme, hiszen ott a "váltás" automatikus és az elektronika kiszámolja, hogy adott helyzetben milyen sebesség és nyomatékarányra van szükség. Manuálisan megoldva a végtelen lehetõség teljesen elvonná a fogyelmet a tekerésrõl.
Amúgy, mióta sokat közlekedek egysebivel teljesen átalakult a tekerési stílusom a montimon is. Sokkal szélesebb pedálfordulat-tartománnyal, nagyobb áttételekkel és kiállva is többet tekerek.
Lassan úgy érzem, h sok ez a 27 is! :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
jó csak akkor sokkal nagyobb terhelés jutna a lánckerékre, kisebb felületen feküdne fel a lánc, nagyobb esély lenne a láncszakadásra, de a kopás mindenképp jelentõsebb lenne.

a váltás terén arra lennék kíváncsi, hogy meg tudnák-e csinálni kicsiben amit az AUDI (kúpos tengely, szinte végtelen sebességfokozattal) :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég

Ez is az, de a eubikos HEAD asszem viszi a prímet.
Amit nem értek ezekkel, hogy ha már 1:1 az áttétel akkor miért nem oldják meg kisebb lánckerekekkel. Könnyebb is volna meg szebb is.

Igen, és ott a pont!!! Ezen gondolkoztam a multkor. A BMX-ben is a driver-rendszerrel már 8-as fogaskerekkel is lehet hátsó agyat építeni...namármost azonos áttétel esetén az elsõt is ennyire lecsökkentve és a láncvilla átdolgozásával röhögve le lehet tornázni legalább fél kg-ot...amiért máshol 100000-eket adnak ki.:scratchhe
Illetve azt is nehezen hiszem el, hogy nem tudják az váltórészt is kissebbre tervezni, mert szerintem óriási jövõ van ebben a G-boxban, csak kicsinyíteni kéne rajta...de lehet hülyeségeket beszélek.

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts

féláron? LOL. az a bringák nagyon túl vannak árazva.

ez a tipikus matrica gyar... vegy egy vazat a taiwani katalogusbol, rakd ra a matricadat es aggas ra minel jobbnak kinezo cuccokat...
a sok parasztnak meg ez kell :D
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

Csúnya mind mer' nem rózsaszín

:P

ezért én ban-t adnék :kissmyass :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Csúnya mind mer' nem rózsaszín

:P

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,700 posts

Amit nem értek ezekkel, hogy ha már 1:1 az áttétel akkor miért nem oldják meg kisebb lánckerekekkel. Könnyebb is volna meg szebb is.

viszont kevésbé tartós, ha azt nézem, hogy tandemen már 300 km után feszíteni kellett az összekötõ láncon, pedig 42-es tányérokon van.

az arany Kona furi kistárcsával, komolyan mondom, csak a kinézet miatt elõre felraknék egy 180-ast ;)

andrew_m

andrew_m

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
hány tonna lesz kb? :D

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,028 posts
ezmiez?! láncfûrész? :chin: :D

Feltöltött kép

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts

tavaly nem azt mondta az author, hogy kivonul a magyar piacrol, ha nem vesz tole senki felaron kerekpart?

féláron? LOL. az a bringák nagyon túl vannak árazva.
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

hm szép egyedi szinösszeállítás: http://www.bikekultu...pg/P1090280.jpg

tom messze van , de csepelen láttam ma élõben ilyet......:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Feltöltött kép

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
hm szép egyedi szinösszeállítás: http://www.bikekultu...pg/P1090280.jpg

vendég_moo875_*

vendég_moo875_*
  • vendég
nemtom volt-e, ha igen vegyétek le.
http://www.bikekultu..._photos_article
a link alján ott lapul a déhá fék.

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
tavaly nem azt mondta az author, hogy kivonul a magyar piacrol, ha nem vesz tole senki felaron kerekpart???
Uhh...ezek szerint sokan vettek.... :D

Kozben megneztem a linket! :D
Na te jo elet..ezek is szenesednek...
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kicsit reklámszagú, de hát na...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F