Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Please log in to reply
9164 replies to this topic

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
:scared: Milyen elszállt árak már ezek!?

http://bike-componen...c8eb8cfea10aa59

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
könnyebb beállitani. SOKKAL könnyebb.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
merevebb, könnyebb, egyszerûbb, erõsebb

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

lasd alairas /XTC

es igen, olcso volt :) ugy gondoltam, hogy ennyiert megeri kiprobalni. Lockoutja nincsen, mert snapvalve-s a draga, es nem letapadosan mozog, hanem csattogosan. csak nem nagyon merek egyenlore belenyulni. pedig azt kellene.

on

edit

azert PM-es a tarcsa, mert vegre kezd a tobbi gyarto is rajonni, hogy jobb mint az IS :)

Mitõl lenne jobb a PM?
GT-Atee

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
2008 race face next carbon meg két uj jamis
ami tetszett még friedrichshafenben
2008 lapierre spicy
és az uj felt compulsion, amirõl nagy hirtelen nem találok képet :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
nekem is tetszik ez az uj sid :)
és egy szép kék crank brothers kerékszett menne is hozzá :P

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Kicsit több 2008-s Crank Brothers
http://bikemag.com/n...kbrothers-2008/

Némi jövõ évi Hope
http://www.bikeradar...008-12524?img=1

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

a scott gamblert láttátok már?
aszem megvan az octanom nagytesója...

http://scottusa.com/...189/dh_freeride

mentem is vele:) de ezt már írtam.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
PM lábból kiszakadt menetre van egy nagyon jó kis megoldás ami nem is horror árban van....

szóval csak óvatosan a kijelentésekkel!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,700 posts

Ilyen se volt még velem, szerelmes vagyok az új sid-be... remélem elmúlik...

"hát ennyire lehet szeretni SID-et?" (Jégkorszak valamelyik része, és tuti nem pontosan idéztem.... :D) sorry

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Alaposan frissült az új SID oldala.

http://www.superligh...ateddesign.com/

Ilyen se volt még velem, szerelmes vagyok az új sid-be... remélem elmúlik...

A sebesség mindent megold.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,700 posts
erõhatások szempontjából sokkal kedvezõbb a PM, nekem kicsit agyrém, hogy valamit oldalról csavarozzak, amire olyan irányú erõ hat, mint a féktestre..
két azonos tudású telóból biztos, hogy a PM-et választanám, még ha picit drágább is volna... (bár ilyen opció meg nincs, úgy tudom.) ha meg nem lesz PM, akkor veszek duzzogva IS-est..

egy 17 ezres villánál szerintem mindegy, milyen gyártmány, nem? :)

a hátsó felfogatás nyilván nekem is IS (bár láttam már PM-et több vázon is, és szerintem követendõ példa), de nem volt gondom vele, hiszen az Avidot elég könnyû beállítani. tudom, valamelyik bót vállal is ilyen kütyüvel helyreigazítást, nem tudom, már melyik.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
azért a PMet, még ha nem is Avidról van szó, egyszerûbb beállítani, mint az alátétekkel b@szakodni kerékcserénként :)
ez sem kis elõny

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,028 posts

mérnöki szemmel nézve (bár nem gépész vagyok :) ) az IS teljesen idiótaságnak tûnik...

pedig nem olyan rossz dolog az, csak nem dolgozzák ki a szemek felületét precízen, ami kellemetlen. de erre van egy spéci célszerszám, amivel síkba lehet hozni a szemek felületét. kb három perc.

Feltöltött kép

nem is értem, miért így találták ki, meg mindig utáltam, ha valami két alkatrészbõl áll, ha egybõl is állhatna.

mert olcsóbb és egyszerûbb gyártani mint a pm-t. a két részbõl állásról meg annyit, hogy ez csak a pm "divat", meg talán az "avid majmolás" miatt van és szvsz is baromság. ISteló+ISfék vagy PMteló+PMfék. persze ez egyes esetekben megdrágíthatja a cserét. :)
ja, egyébként ha vki kiszakítja a menetet a pm lábból ,akkor dobhatja a kukába. ilyet is-nél nem tudsz beadni. a féktestek meg ugye eleve nem olyan viszonylag puha anyagból készülnek, mint a telólábak.(ez szélsõséges példa, de elõfordulhat.)

ez is szerepet játszott abban, hogy PM vellát vettem. mégha más erõssége nincs is :D

manitou? :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,700 posts

lasd alairas /XTC

azert PM-es a tarcsa, mert vegre kezd a tobbi gyarto is rajonni, hogy jobb mint az IS :)

mérnöki szemmel nézve (bár nem gépész vagyok :) ) az IS teljesen idiótaságnak tûnik... nem is értem, miért így találták ki, meg mindig utáltam, ha valami két alkatrészbõl áll, ha egybõl is állhatna.
ez is szerepet játszott abban, hogy PM vellát vettem. mégha más erõssége nincs is :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

na ez az új SID nagyon babának tûnik :)
Az útállítást vajon hogy oldják meg? (80mm / 100mm) Úgy mint a mostaniakban, szétszedéssel? Miért lett PMes a tárcsa?

All Travel, így szerelni kell az útállításhoz.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
lasd alairas /XTC

es igen, olcso volt :) ugy gondoltam, hogy ennyiert megeri kiprobalni. Lockoutja nincsen, mert snapvalve-s a draga, es nem letapadosan mozog, hanem csattogosan. csak nem nagyon merek egyenlore belenyulni. pedig azt kellene.

on

edit

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
na ez az új SID nagyon babának tûnik :)
Az útállítást vajon hogy oldják meg? (80mm / 100mm) Úgy mint a mostaniakban, szétszedéssel? Miért lett PMes a tárcsa?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
R7-et vettél? :mybad: Remélem nagyon occsó volt, és/ vagy nem kezd el kotyogni, nem eszi meg a tárcsa és nem hal meg a lockoutja és nomálisan mozog, nem ilyen letapadósan. Szerintem most cseréld sid-re ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,028 posts
diétás reba. kicsit (200-250gr) könnyebb, kb. ugyanazt tudja.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"