Ez is Csepel lesz, nem önálló márka azon belül, viszont egy magasabb szintre pozicionált típus család lesz ehhez megfelelő minőségi ás ár szinten.
Elsődleges célpont a külföldi piac de lesz lehetőség itthon is rendelni belőle ha valaki szeretne. Napokon belül elindul a honlap és ott minden látható lesz.
Örülök neki, hogy a Csepel végre alkotott valamit ebben az egyre növekvő Gravel szegmensben, bár erre szerintem már lett volna igény 2-3 éve is.
Egy két lényeges adat a hivatalos honlapról sajnos hiányzik. (meg el is van csúszva pár sor).
- Vázméret ajánló?
- Maximális gumi férőhely (sárvédővel, vagy nélküle)?
- Súlyadatok? (bár ez izgat a legkevésbé).
- A képek alapján PM fékrögzítés.
A gumi méretekről találtam instán infót, 42x622 / 584x47c.
Miért csak 42? Ez eléggé bekorlátozza a felhasználási területet, 75kg-al csomagok nélkül lehet, hogy elszalad a 42-vel, de 85kg-al, megpakolva, terepen, inkább az 50-55 lenne az ideális, vagy ez már egy másik kategória? A 584 meg olyan aránytalan, ha 540-560-os vázméret fölé megyünk.
A 600 EUR ár meg egy kicsit el van szállva, de úgy látom nem a hazai piac a célközönség, bár a neten körülnézve valójában nincs semmi, ami 600 körül alatt van és acél.
Már majdnem rákattintottam amúgy az előrendelés gombra, mert tényleg évek óta figyelem a Csepelt és tényleg nagyon vártam már tőlük egy Gravel váz szettet.
Edited by FRIZ 22, 2019. September 08. - 21:51.