Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9164 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
jó sok cucc
Taipei Cycle Show: Post 2 - Pinkbike.com

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat nemtom

a pro kiegeszitokon piros a minta, a kereken szinten, de a vazon kek, a yumeya xtr meg arany elox. osszehangolhattak volna jobban valahogy
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
Adam Craig Rides A 2010 Giant Anthem X Advanced SL, Size Medium. Photos | Cyclingnews.com

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

Most mondjam, hogy épp gondolkodtam rajta, hogy kutatok fel 8-as Sram szettet? :P

ha találsz boltot ahol van,szólj nyugodtan:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
azért vegyük észre hogy solo air-es, szal kb úgy él a revelation mellett mint reba a reconnal. igazából a recon trail -lel van nagyjábóli átfedésben
lirik azárt más kissé, jóval masszívabb cucc .
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Hát ezért értelmét csak nem vesztette, mert a Sektor "csöppet" nehezebb a Revelation-tõl és a csillapítása sem az új Blackbox Motion Control (ami mtbr-es vélemények szerint igen jobb lett az elõdtõl), meg nem dual-air (ez utóbbi lehet nem is olyan nagy baj...). Inkább egy olcsóbb Revelnek lehetne betudni, de árról gondolom eddig nincs info :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez igy szep, csak hirtelen ertelmet vesztette a recon, a revelation, es a pike is. plusz atfedes van a rebaval es a lyrik-kel is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
hoszabb utas recon
meg õk is elkezdenek 15 milis tengellyel bohóckodni. fel nem tudom fogni minek ?

basszus ha mindegyikbõl minden
akkor 2 féle rugózás
3 féle csili
3 féle tengely
3 féle nyak

az 54 féle verzió egy telóból . jól számolom ?(és mondjuk mindez 3 féle színben)

azért én szívesen letesztelnék egy ilyet egy revelation ellenében :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Valamit csak ki kell váltania...:confused: Egyébként is túl nagy az átfedés meglévõ RS modellek között.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
még egy kis sram:
rs sektor villa
Feltöltött kép
Features
• Travel: 130, 140, 150mm (Solo Air, Coil), 100-140mm or 110-150mm
(U-Turn)
• Damping: Motion Control (RL), TurnKey lockout (TK) and external rebound
®
• Forged, hollow 6061 T-6 aluminum crown
• 32mm 7075 aluminum upper tubes
• Redesigned external rebound adjuster
• 9mm QR, 15mm Maxle Lite, 20mm Maxle Lite
• 1 1/8” Aluminum steerer, 1 1/8” to 1.5” tapered aluminum steerer, 1.5”
aluminum steerer.
Pictured: Sektor RL - Solo Air, 150mm, 26” Maxle Lite 20mm, White/Red, Motion Control
Crown Adjust, Alum Steerer 1 1/8”, Disc (includes - pump) - 1966 g (4.33 lb)

mondjuk nem tudom ez most mitõl új.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Számoljátok ki Sheldon Brown szuper fokozatkalkulátorával, simán ki lehet váltani a kistányért egy hátra rakott 34-36os fogaskerékkel. Elõre meg elég egy 42-11 vagy 40-11. Ahol ezzel nem tudsz felmenni, ott 22-32-vel sem fog menni, mert már egyhelyben tekersz szinte :) Sheldon Brown's Bicycle Gear Calculator

A karbon meg kell a népnek olcsón is. Olyan intenzíven nyomul a sram montivonalon és országúton is, hogy vissza fogok váltani Shimanora, mert megsajnálom õket a végén.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
Nem gyenge, csak szeret pörgetni :D én is ilyen vagyok... :D

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás

oda én ritkán járok (kb soha)
Azt sajnálhatod!

ha mégis
1, addig felrakok egy triplát

Nálam is itt hevernek a különbözõ hajtómûvek...hol ilyet, hol egy olyat rakok fel Feltöltött kép

2, úgyis a zúzos géppel megyek azon meg 36/24 lesz. és ahova 24/34 nem elég oda 22/34 sem.

Azt sajnálhatod!

Nálam (gondolom mindenkinél) is itt hevernek a garázsban a különbözõ hajtómûvek, hol ezt, hol azt rakom fel :-)

Nekem kell lefelé 44, felfelé meg biztosan gyenge vagyok, de néha bizony kell a 22/34

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Úgy tizen x éve a kilencre is ezt mondták :-)
Nekem nagyon bírna hiányozni a elõl a harmadik (kicsi) valahol Ausztriában amikor már vagy másfél órája mászok a tíz százalékos emelkedõn :-(

oda én ritkán járok (kb soha)

ha mégis
1, addig felrakok egy triplát
2, úgyis a zúzos géppel megyek azon meg 36/24 lesz. és ahova 24/34 nem elég oda 22/34 sem.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
Nem tudom én már a 9es rendszerbe nõttem fel :D

Nekem jelenleg a legnagyobb nem hiányzik... viszont a 32 kicsit kevés, de a 44 sok...

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás

Tyû ez az x.7 szett így komplett tetszetõs.... kéttányérnak látom értelmét 10 sebességnek kevésbé...

Úgy tizen x éve a kilencre is ezt mondták :-)
Nekem nagyon bírna hiányozni a elõl a harmadik (kicsi) valahol Ausztriában amikor már vagy másfél órája mászok a tíz százalékos emelkedõn :-(

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Most mondjam, hogy épp gondolkodtam rajta, hogy kutatok fel 8-as Sram szettet? :P

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ez a sram x.7 karbon nekem kicsit meredek. foleg ha olyan aron megy majd mint az idei. amugyis kinai gagyinak nez ki, gondolom hogy ha be kellett szoritani egy arszint ala, akkor az is.

ha az x.9-cel csinaljak ugyanezt akkor azt mondom oke. de nincs szukseg deore karbon valtora se. akik x.7 szintu alkatreszeket vagy bringat vesznek, azokat sztem total nem hatna meg az alu valtokanal. es a 2x10 is eleg versenyorientalt dolog. most majd mindenki XCO bajnok lesz hirtelen?

az elõl 2 (mondjuk 39/26) az nekem spec bejön, pedig azt igen messze vagyok a versenyzõtõl :) szal ha lesz olcsó 2-es hajtómû az csak jó (persze qva shimano csak az xtr bõl csinál 2-est, pedig hajtõmûvet tölük vennék) . a 10-et viszont tök feleslegesnek tartom. de ez van. még 1-el több fokozat a soron amit nem használok soha.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
Tyû ez az x.7 szett így komplett tetszetõs.... kéttányérnak látom értelmét 10 sebességnek kevésbé...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nekem tetszik. már nem külsõleg, hanem hogy ilyen erõltetett menetben csorognak az újítások lefelé. ez szítja a versenyt. a dh bicajomom pl tuti,h 10es sor lesz így jövõre.