Az sem egyszeru annyira. Ocsem evek ota nem tud hizni, pedig sportol is es zabal is. Csak szalkasodik... 20kg-al konnyebb nalam es picivel magasabb. Szoval az optimalis valahol az arany kozeput.
Mindig az az optimális.
Az sem egyszeru annyira. Ocsem evek ota nem tud hizni, pedig sportol is es zabal is. Csak szalkasodik... 20kg-al konnyebb nalam es picivel magasabb. Szoval az optimalis valahol az arany kozeput.
Azért én megnézetném. Egyetlen vérvétel, és megmondják. Gyógyszerrel kezelhetõ, és nem is kell örökké szedni. (nekem kell, de az más tészta)
Azért irigylem azokat akiknek túlmûködésük van, mert végülis jó lehet korlátlanul, büntetlenül enni bármit.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakAzért én megnézetném. Egyetlen vérvétel, és megmondják. Gyógyszerrel kezelhetõ, és nem is kell örökké szedni. (nekem kell, de az más tészta)Amikor a sportorvosi ekg-t csinálták 17 éves koromban, akkor úgy adták meg, hogy menjek majd még vissza, de azóta sem sikerült..
Elvileg nincs baj a pulzusommmal és a vérnyomásommal sem, de nagyon hirtelen tud olyan szívverésem lenni (pusztán csak gondolati úton), hogy látszik kívülrõl.. De mondjuk ennek nem sok köze lehet ehhez..
Van benne valami. Pulzusod rendben van?Az a láthatatlan hõpajzs az megvan, de ha fúj a szél, akkor muszáj vagyok felvenni egy kabátot.. Egyébként tényleg jó kis hõburok vesz körül..
Volt egy bankos, aki mondta, hogy menjek el pajzsmirigy vizsgálatra, mert szerinte nem "mûködök" normálisan..
Az a láthatatlan hõpajzs az megvan, de ha fúj a szél, akkor muszáj vagyok felvenni egy kabátot.. Egyébként tényleg jó kis hõburok vesz körül..Mázlista. Én sem fázom, csak más okból, nekem bálnazsír van a bõröm alatt. Mennyivel jobb lenne egy láthatatlan hõpajzs!
de nem látszik meg.. Szinte mindent hõvé alakítok, ha rendesen eszek, akkor -5 fokban sem fázok..
Én bezzeg örülnék a nyolcvannak, kis izmot kéne felszedni :)De nem baj már csak olyan 7 kilo választ el tõle.jólesz, jólesz, de mivel most 80 vagyok.. !
most közelítõ értéknek jó sztem, mintahogy az egész táblázat irányadónak jó szerintem....ahány ember annyi féle érték lenne...Mondjuk csak egyszer teniszeztem, de nekem nagyon másnak tûnik.. A squash sokkal dinamikusabb, és függetlenül a kisebb pályától, valahogy sokkal több benne a futás. A kis terület miatt ráadásul az irányváltások sokkal jobban megdolgoztatnak..
Van akinek nálam objektívebb a véleménye? Úgy értem csinálta mindkettõt rendesen..
Mondjuk csak egyszer teniszeztem, de nekem nagyon másnak tûnik.. A squash sokkal dinamikusabb, és függetlenül a kisebb pályától, valahogy sokkal több benne a futás. A kis terület miatt ráadásul az irányváltások sokkal jobban megdolgoztatnak..nézd meg a teniszt , vmi hasonló lehet.....
nézd meg a teniszt , vmi hasonló lehet.....Hú, de kár, hogy nincs benne a squash a táblázatban.. Szerintem az nagyon sokat eléget, ha nem vagy lusta..
ez oké
1 nap ha tekerek akkor elégetek 3700 kalóriát, és mondjuk eszem 2000t
az -1700 ami nem biztos hogy ZSÍÍÍÍÍÍÍÍR, hanem ha szarul csinálom, megy mellé
az izom is, jócskán
ésszel kell ezt
számoljunk inkább 80-90 közti értékkel mert nehéz a ruhám is, szal ez reálisabb
eszerint 540 kcal ami elég 1 óra alatt, szal kb mire eljutok a fogasig az ennyi.
aztán haza is kell jönni, az megint 540 kcal. + még ottis, az lehet ugyanennyi, ergõ 1600 kalóriát égettem elfele.
de ha én 16-tal csak felfelé megyek, akkor többet ...
mikor használtam, pulzusmérõt , mászásnál ritkán ment 170 alá a pulzusom....
150 fölött volt, az átlag is mindig...