Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Táplálkozás, étrend, fogyókúra

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1408 hozzászólás a témában

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Ha a szöget a vérdebe rakod bele akkor is eltöröd két hét után. A kólában (és minden más üccsiben) foszforsav és beoldott széndioxid van, egy természetes savanyúságot szabályozó anyag és egy természetes gáz. Miaf*szér okozna rákot??????

Meg a titkos összetevõk, amit nem adnak ki... :S

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ha a szöget a vérdebe rakod bele akkor is eltöröd két hét után. A kólában (és minden más üccsiben) foszforsav és beoldott széndioxid van, egy természetes savanyúságot szabályozó anyag és egy természetes gáz. Miaf*szér okozna rákot??????

akkor igyad csak nyakló nélkül....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
Meguntam az aláírásom....

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

A munka nemesít, de nem fogyaszt.:)
Kólát meg senki sem fogyaszthat bátran mert annak igazi neve "Coca Cancer";)

gyere hozzánk dolgozni ;) 50 kilós zsákok kamionszámra :-)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Jó persze, csak arra céloztam hogy mindezek ellenére azért 9-18 között a szervízbe robotoltam, utána meg 18-20ig bicikliztem, szóval nem punnyadtam...

Ezt tudom én is, de ugy vagyok/voltam a dologgal, hogy van az alkoholsita, az azzal öli magát, a dohányos az azzal, nekem is legyen már valami, én kóláztam... :D
Van egy orvostanhallgató barátom, egyszer beraktak egy fél literes kólásüvegbe lévõ kólába 100-as szöget két hétre... miután kivették két hét után, kézzel lehetett törni mint a ropit... :S

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Egyedül a csoki nuku a hülyeség szerintem, pld csajomnál hetente többször van sütemény, és én nem érzek bûntudatot ha eszem egy kicsit belõle.
Persze ha naponta ilyen mûanyag szarcsokikat tol az ember akkor okés, azt tilos, de normális édesség néha kell a léleknek, mert ha valamit megvonsz durván, akkor utána abból falod a legtöbbet;)

persze egyértelmû, csak nálam az a helyzet, hogy nem vagyok hízékony alkat, ezért bátran nyomtam a kólát, csokit meg mindent mostanság, mindamellett, hogy egy lovat is megtudok enni együltemben... És mindezek ellenére hogy nem vagyok hízékony, mégis annyira toltam ezeket, hogy elkeztem felszedni egykét kiló, egész napos munka mellett is... aztán ezért, de biztos megeszek azért egy héten mondjuk egyet vagy mittomén...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
én szívesen járnék konditerembe,ha lenne...

-=B.B.B.=-

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Jó, de õ valszeg nem olyan volt mint egy átlagember, hanem inkább az aki napi 800 gramm csokit tolt:)
Szerintem is ez a gyúrás szintentartás sok bringa fog maradni, aztán majd ha nincs fölösleg akkor majd mehet több gyúrás rendes evéssel.
Na akkor asszem most boldog vagyok edzés ügyben:D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Egy évfolyamtársam csak csoki nukuval fogyott 5 kilót.

Szerintem a heti 2 gyúrás és sok bringa teljesen beválhat. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Egyedül a csoki nuku a hülyeség szerintem, pld csajomnál hetente többször van sütemény, és én nem érzek bûntudatot ha eszem egy kicsit belõle.
Persze ha naponta ilyen mûanyag szarcsokikat tol az ember akkor okés, azt tilos, de normális édesség néha kell a léleknek, mert ha valamit megvonsz durván, akkor utána abból falod a legtöbbet;)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Na mondhatni nekikezdtem a dolognak, fõleg a táplálkozás terén... Szóval már jópár napja kóla nuku, sok rostos folyadék, ásványvíz. csoki nuku. kaja normális adagokban, este idõben, nem késõn, és normális adag, vagy zöldség téma... Ez a legnehezebb, mert sokáig fönntvagyok, aztán ilyentájt már mondhatni igencsak korog... De kitartok!!! :)

szentté fognak avatni ;-)

-=B.B.B.=-

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Kólát én nem iszom egyáltalán aug eleje óta, és ha rágondolok rosszulvagyok!
Viszont tegnap voltam gyúrni és tudtommal nem ájultam el:D
Bár végigparáztam, hogy mikor fogok de nem jött össze hál'Isten.
Viszont kipróbáltam a pulzusmérõs cangát és 130-140-ig vándorolt a pulzusom normál tekerés mellett(ez a szar Watt-ot írt nem km/h-t arra meg nem emlékszem.
Ez jó pulzus?A táblázat szerint 130 alatt zsírégetés felette meg cardio.
10 percet tekertek csak úgy viccbõl, hogy a pulzust megnézzem, meg kurva uncsi teremben tekerni, de 10 perc alatt 100cal égett a gép szerint, szóval kimegyek ma tekerni két órát akkor olyan 1500-2000-et elégetek?
Mert ha ez ilyen hatékony, akkor csökkentem a gyúrós adagot, ilyen "szinten tartó" heti két napra és a többi tapon tekerek mint a güzü.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Na mondhatni nekikezdtem a dolognak, fõleg a táplálkozás terén... Szóval már jópár napja kóla nuku, sok rostos folyadék, ásványvíz. csoki nuku. kaja normális adagokban, este idõben, nem késõn, és normális adag, vagy zöldség téma... Ez a legnehezebb, mert sokáig fönntvagyok, aztán ilyentájt már mondhatni igencsak korog... De kitartok!!! :)

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
zsír veszteség izom veszteség nélkül (sztem egy olvasást megér)

Japán fafaragás függ a szobám falán, Gonosz démont ábrázol, s rajta arany a máz.

Részvéttel bámulom halántékán a dülledõ eret, amely elárulja: mily fárasztó is rossznak lenni.

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
fekve nyomásról:
http://body.builder....etes.htm4?id=11

a fogás pedig több fajta lehet:
http://www.testmeste...?page=3&idx=138

elsõre ennyi.

Japán fafaragás függ a szobám falán, Gonosz démont ábrázol, s rajta arany a máz.

Részvéttel bámulom halántékán a dülledõ eret, amely elárulja: mily fárasztó is rossznak lenni.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Eccer meg próbálta egy ilyen ember elmagyarázni nekem gyakorlat közben, hogy fekvenyomni ám úgy kell hogy vállszélességben fogod a rudat. Majdnem magamraejtettem a röhögéstõl.....

Miért hogy kell? Tényleg nemtom, komolyan kérdem, én nem gyúrtam soha, max suliba lábgépeken egy-kettõt, meg egykezes súlyzóval bohóckodtam céltalanul... :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

[*]Ehhez gyakran párosul a teljes önkritika és kontroll hiánya. (Azaz, hogyan is néz ki valójában az illetõ. (klasszik példa: rövid, tuskólábú, széles-lapos seggû csajok csípõnadrágban, stb.)

Ilyenbõl tényleg egyre több van. Sokat szoktam röhögni magamban, ha meglátok egy ilyen "nõt". Azért csak magamban, mert ezeket az önmaguktól elszállt gnómokat általában king-kong szerû lények kísérik! Szépek együtt, összeillenek.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás

...........Tisztelet a kivételnek.

Köszi :)
Amúgy én is jókat röhögök néha hogy kik járnak le és mit csinálnak:
Kedvencem a "lebaszomasúlyzótaföldre gyakorlatután mertazakemény", meg a "kioktatlakderosszul". Eccer meg próbálta egy ilyen ember elmagyarázni nekem gyakorlat közben, hogy fekvenyomni ám úgy kell hogy vállszélességben fogod a rudat. Majdnem magamraejtettem a röhögéstõl.....
Meguntam az aláírásom....

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ez nagyon tetszett galuska :)

endomorf LOL