Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Táplálkozás, étrend, fogyókúra

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1408 hozzászólás a témában

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Na jó, akkor kibékülök a 90-el...:cheers:
Mondjuk vegyük a legorsszabb esetet: nehezen fogyó típus vagyok (amúgy nem tudom, hogy milyen típus vagyok...), de van akaraterõ: havonta akkor olyan 2-3 kilót tudok leadni úgy, hogy közben nem halok éhen? Ez tartható?
A másik. A leadott zsír helyébe szeretnék izmokat (ha már lúd, legyen kövér...vagy itt ilyeneket nem illik mondani...:P ). Tehát én arra gondoltam, hogy a fogyás érdekében odafigyelek a kajálásra (majd errõl még késõbb), meg elkezdek futni...ez állítólag jó...
Az izomnövelés érdekében pedig elkezdek súlyzózni és felüléseket minden mennyiségben (lévén, hogy bringázok, inkább a felsõtestemre kéne a muszkli...:) ).
Szóval mondjuk elérem a 90 kilót júniusra...és emellett még szeretnék izmokat is addigra...jó, nem azt mondom, hogy atombrutál kockahasat, meg diót fogok törni a mellizmaimmal, csak, hogy legyen számomra is látható jele...meg lehet csinálni?

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

2 méter vagyok és jelenleg 103 kg...ez nekem sok, én olyan 85-öt szeretnék. Ez reális szerintetek? Számítsuk bele, hogy elég robosztus a testfelépítésém: széles a vállam (NAGYON!!!), vastagak a csontjaim, stb.

Egy 2m-es robosztus alkat csak nagyon betegen lesz 85kg. Én még 103kg-mal sem tudlak robosztusnak elképzelni.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
heti fél kiló mínuszt tartanak normálisnak
ne csináld már hogy 2méterhez 85 kilót akarsz? én 180 centi magas vagyok es 76 kilós koromban anyám hülyet akart kapni mikor meglátott.szerintem 90 alá ne menj....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

• vendég
Régen nem írt már ide senki, én flélesztem a topic-ot...
Eddig nem érdekelt a téma, de már változtatni akarok, hogy a csajok is jobban tapadjanak, meghogy a bringán tovább bírják az alkatrészek...:lol1:
Elõsször is a célt szeretném kitûzni (aztán majd kérdeznék a "hogyanról" is)...szóval, hogy mennyit kéne fogynom...
2 méter vagyok és jelenleg 103 kg...ez nekem sok, én olyan 85-öt szeretnék. Ez reális szerintetek? Számítsuk bele, hogy elég robosztus a testfelépítésém: széles a vállam (NAGYON!!!), vastagak a csontjaim, stb.
Szerintetek mennyi idõ kell, ahhoz, hogy 18 kg-ot leadjak? Mondjuk csinálom szorgalmasan, minden nap vmi sport, próbálok a kajára is figyelni (suliba az ebéd adott, de a többire figyelek)...4-5 hónap?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Üdvözöllek a klubban én így fogytam 14 kilót. Mondjuk nekem volt is onnan, mert el voltam punyulva.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Na egy hónapja álettelen a topik, gondoltam rakok egy kicsit a tûzre... Szóval nekiálltam a dolognak, a kilók leadásának... nem akartam elkapkodni, szép lassan, van idõ egész télen, egészen márciusig, ugyhogy radikális eszközökhöz egyáltalán nem folyamodtam... Az elmúlt egy hónap alatt 3,5 - 4 kg-ot fogytam, észrevehetõen (Egerszalókon voltunk fürödni, és a haverok is megjegyezték, hogy látszik, hogy lement pár kiló). Ami örömteli, hogy izomból semmit nem fogytam, szerencsére.
Mint mondtam semmi radikális dolog, kis odafigyelés a kajára, a túlzott mennyiségek mellõze, sõt most az van, ha megpróbálok ugyanannyit betömni a búrámba mint régen, rosszul leszek szó szerint... Tehát visszaálltam egy egészséges mennyiségû étel bevitelére, késõ este nem eszek, de az este 6 órát sem tartom be! Édességet keveset tolok, de azért van egy-két süti hetente... Cukros üccsi vagy mekis kaja szinte 0, de az is elõfordul, az ízek kedvéért. És mellette persze megy a téli alapozás, futás, úszás, bicikli. Emellett az amugy is sok napi folyadékbevitelemet még megnöveltem, igaz a plusz csakis tejtermék, tej vagy kakaó, minimum fél liter naponta!
Ugyhogy, ugy néz ki mûködik a dolog, csak sok kis változtatás kell, amik közül igazából egy sem változtatta meg az életemet negatív irányba...

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
a 2 együtt jár....jobb helyeken mármint.....
Meguntam az aláírásom....

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Táplálkozás, nem trágyázás!!!

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
mér nem? lesz levesbetétje....úgyis táplálkozás vagy mi a topiknév :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ennek mondjuk a szomszéd má' annyira nem örülne :-)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Apropó, nálunk is van egy Kama3 föld, szét kéne szórni a kertben...

gázolaj+mûtrágya bomba formájában alátelepíteni :) tszcsés idõben így terítették a szervestrágyát :)

-=B.B.B.=-

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

ásó, lapátoló mozdulatsorokra van lehetõség, ezenkívül csákányozni lehet és talicskázni! )

Apropó, nálunk is van egy Kama3 föld, szét kéne szórni a kertben...

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
Most elkezdhetnénk vitatkozni, de ne (nagyon :D ). A kóla egy nem garantáltan egészséges DE nem is egészségtelen ízesített ital.

Nekem ízlik, iszom. Neked nem, ne idd. Igyál bioitalokat, azok garantáltan olyan összetevõket tartalmaznak, amik érintetlenek azóta mióta a föld létrejött, és legalább drága is.

Jah még egy: elég képtelenség azt állítani hogy rákot okoz. Cukorbetegséget, fogszuvasodást, vagy vesetúlterhelést maximum, ha mértéktelenül iszod. De ha elmondod szerinted mely összetevõ okozna rákot, akkor megbeszélhetjük.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Ha a szöget a vérdebe rakod bele akkor is eltöröd két hét után. A kólában (és minden más üccsiben) foszforsav és beoldott széndioxid van, egy természetes savanyúságot szabályozó anyag és egy természetes gáz. Miaf*szér okozna rákot??????

:)

Igazad van a kóla egy életérzés!
Feltöltött kép

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
minden fogyni vágyónak teljes körû, mindenhol átmozgató edzõparkot biztosítok, teljesen ingyen!
ásó, lapátoló mozdulatsorokra van lehetõség, ezenkívül csákányozni lehet és talicskázni!
világ ducijai, ne a debes teremben izzadjatok, gyertek a szabad levegõre mozogni!!! :)
(asszem ezért nem látszik, h ma pl. 2 tábla csokit toltam, banánturmixot, meg mind az 5 étkezésnél 2 féle tésztát :D )

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Dettó ezt akartam írni ! :D
Amikor kamionokat kellet ki/betöltenem simán leadtam az akkori sörhasam. (azóta persze visszaszereztem a kétszeresét :D )

jojóérzés?:-D most én is gömbölyödöm,mivel megint szar a térdem és szinte menni is alig bírok néha :(

-=B.B.B.=-

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

gyere hozzánk dolgozni ;) 50 kilós zsákok kamionszámra :-)

Dettó ezt akartam írni ! :D
Amikor kamionokat kellet ki/betöltenem simán leadtam az akkori sörhasam. (azóta persze visszaszereztem a kétszeresét :D )

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Igen, Triple a SZÜRKEBARÁTOKAT szereti... Értelmezése szabadon... :D

Érdekes,eddig csak két tarjáni asszocialt a szürkebaráttal kapcsolatban szerzetesekre,borász ismerõsök valahogy nem..;-)

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

akkor már tudom hogy a kólaelvonási tünetek miatt vagy ilyen "hülye" :D
én a koffein miatt sem szeretem,inkább ásványvíz vagy száz százalékos levek(Plusz bor néhanapján :))

Igen, Triple a SZÜRKEBARÁTOKAT szereti... Értelmezése szabadon... :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Meg a titkos összetevõk, amit nem adnak ki... :S

akkor már tudom hogy a kólaelvonási tünetek miatt vagy ilyen "hülye" :D
én a koffein miatt sem szeretem,inkább ásványvíz vagy száz százalékos levek(Plusz bor néhanapján :))

-=B.B.B.=-