Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Táplálkozás, étrend, fogyókúra

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1408 hozzászólás a témában

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Galuska! Ott nincs semmi, amit Te írtál volna...:confused:

Na én ilyenkr mondom, hogy feladom. Holnaptól csülkösbab tonnaszámra, bringa elad...:wallbange

Ott van az amit te keresel, csak a lap alján.

Feladni meg sose szabad.

AS_Pauly

AS_Pauly

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
Galuska! Ott nincs semmi, amit Te írtál volna...:confused:

Egyébként nem mentem nagyon mellé az elképzelésemmel? Meg kell egyek az alapanyagcseréhez szükséges kelorit hogy csak zsír menjen le, vagy ehetek kevesebbet? Vagy többet?

Huh, én már annyira össze vagyok zavarodva... Valaki ajánlotta a tesztoszteron.hu-n valami amcsi testépítõ programját, az meg aszongya, hogy az aerob edzés nem jó, a legrosszabb zsírégetõ...Na én ilyenkr mondom, hogy feladom. Holnaptól csülkösbab tonnaszámra, bringa elad...:wallbange

Egyébként kösz a hozzászólásokat!!!
"No pain - No gain"

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a müzli mennyire egéséges, vagy nem? Nem a szeletre gondolok, hanem amit tejel, jughourtal eszünk.
Mostanában reggeligyanánt eléggé rászoktam, egy ijen mandulás, diosra.

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
Ha minden igaz itt írtam mindenféle hülyeséget...:confused: :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Az az igazabb, hogy kb. mindenhonnan megy.
A csirke,risz,zöldség kajálás teljesen jó szerintem, mozgásból mindegy, hogy futsz vagy tekersz a lényeg, hogy izzadj le totálisan. Valamennyi izomveszteségre számíts azért (nyers erõbõl), ez elkerülhetetlen. Éhgyomorra én nem végeznék semmilyen megerõltetõ dolgot.

De Galuska a profi ebben. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

AS_Pauly

AS_Pauly

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
Sziasztok!

Végigolvastam a topikot, de kicsit összezavarodtam . Leírnám, hogyan képzelem a saját programomat és nagyon szívesen veszem a helyreigazításaitokat fõleg a Galuskáét és hasonló hozzáértõkét!!!

Szóval. 115kg vagyok, 181cm magas, "erõs" testfelépítésû, izmos lábakkal, de van rajtam rendesen zsír is hasban, derékban és a lábaimon is. Nem érdekel a súlyom, az érdekel, hogy a zsírokat minél hamarabb el tudjam égetni/tüntetni, ne legyen hájam, mert anélkül nagyon tutin néznék ki(ilyen vasgyúrósan a lábaim miatt hehe). És több izmot sem szeretnék gyártani.

Ha jól emlékszem, akkor ha azt akarom, hogy izomból ne menjen le csak zsírból, akkor az alapanyagcseréhez szükséges kalóriát be kell vinni és sok aerob(és nem cardio) munka kell (futás, bringázás) nem power zónában, hanem max. pulz.szám kb 70-80%-án.

Tehát ha 4es, 5ös adagokban viszem be fõként zöldségbõl, gyümölcsbõl, minimális barnakenyérbõl, és párolt csibemell/marha húsból és hasonló kajákból álló étrendemet kb 2000-2400 kcal mennyiségben és mellette futok, tekerek, akkor pusztulni fog a zsír? Milyen arányban érdemes futni/tekerni a legjobb eredmény elérése érdekében figyelmen kívül hagyva, hogy melyiket szeretem jobban - mondjuk ez nem is kérdés, hehe :) Edzés után szabad enni? Nekem azt mondták, hogy amit edzés után eszek megy a zsírraktárba. Igaz?

Mik azok a kritériumok, hogy a legtöbb ZSÍR menjen le és izom ne? Erre nincs konkrét dolog, nagyon egyénfüggõ?

Izom mikor és mekkora mennyiségben pusztulhat és egészséges-e? Mert elképzelhetõ, hogy a leendõ derekamhoz irdatlan nagy lesz a combom/vádlim és abból is kell majd nyesni. Ilyenkor mit lehet csinálni? Elsõsorban ruhaügy :)

Arra is gondoltam, hogy itt többen ajánlottátok a kora reggeli, éhgyomros futást/tekerést. Mondjuk minden reggel letekernék másfél órát zsírégetõs üzemmódban, délután futás, este megint egy kis tekerés. Hogy lehet megállapítani, hogy mi a sok és mi az elegendõ edzés az izomzatnak, hogy ne kelljen napokat várni a regenerálódással?

Most itt van 6-7hónap, új bringa, kb. 10-15kg tiszta zsír és a legtöbbet akarom elpusztítani, mert meguntam a f*cking tesznyeséget. Leszoktam a piáról, bagóról, 1hónapja öntöm a vitaminokat tonnaszámra (érezhetõ is a hatása mindennek, és nagyon jó), odafigyelek az étrendre, már csak egy ésszerû zsírégetõ-program kell.

Elõre megköszönve arra kérlek Titeket, segítsetek!

ÜDV

Kieg.: melyik igaz?
1. a zsír arányosan megy mindenhonnan, ha ég
2. a zsír csak onnan megy, ahol dolgoztatják a testrészt
"No pain - No gain"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
3 hozzászólással feljebb már volt...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
inkább ide való:
mérgez a túró rudi?
http://index.hu/velv...any/zsir070325/

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég

Vazzee ne kérdezgessetek, hanem mondjátok a TITKOT! Az jó?? :D

Nézegetem itt az okosságot, íme egy-két titok:

Spiropent (clenbuterol) napi egy tablettával kezdve, növelve - testsúlytól függõen - napi 5-8 ig.
efedrin+koffein+aszpirin kombó napi 2-3x1
Thiroxin (pajzsmirigygyógyszer)
Winstrol inj. 50 mg, napi egy lövés

No, ezektõl lefogysz, mint a zállat! (Legfeljebb összeszedsz némi maradandó károsodást, hahaha... Bármely edzõteremben beszerezheted, leginkább valami túltömött, levegõ után kapkodó libára emlékeztetõ szteroid-puffancstól...
Ha versenyzel, feltétlenül más pisiljen helyetted....

Naturál testépítõ-e vagy?!? :)

Szóval ezek a titkok, de ezektõl jobb, ha távol maradsz...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

adjatok pliz kenyersutohoz bevalt fincsi recepteket.
mindenfele erdekel, de olyan ami ki van probalva altalatok
koszike

Szólok páromnak, mi rendszeresen használjuk mindenfélére.
Mekkora a gép (fél kilós, 750-es)?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Voti:
9 hónap alatt 30kg az nagyon sok, nem volt valami hátulütõje? Tekerni gondolom jobb így.
Egyébként én is 184 centi vagyok és tavaly áprilsban kezdtem tekerni 110kgal, és õszre lementem 98ra úgy hogy 5000km-t tekertem, de most megint 103vagyok.:(

De volt, az egész ruhatárat újra meg kellett venni :) ezen kívül csak elõnyei voltak. Nem csak tekerni jobb így, hanem élni is. Tanácsot nem adok, esetleg priviben leírom mit hogyan csináltam, mert egyszer már leírtam a fórumban és meg is kaptam, hogy hülye vagyok és így nem lehet fogyni :D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
eléggé idevág

http://index.hu/velv...eany/zsir070325 - a zsiradékokról; nézd meg jól, hogy mit veszel...

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Voti:
9 hónap alatt 30kg az nagyon sok, nem volt valami hátulütõje? Tekerni gondolom jobb így.
Egyébként én is 184 centi vagyok és tavaly áprilsban kezdtem tekerni 110kgal, és õszre lementem 98ra úgy hogy 5000km-t tekertem, de most megint 103vagyok.:(

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
adjatok pliz kenyersutohoz bevalt fincsi recepteket.
mindenfele erdekel, de olyan ami ki van probalva altalatok
koszike

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás

nem tom mi van velem, de mostanában teljesen rá vagyok állva a Pove-, és Gatorade-re..
meg persze napi 1,5-2 liter 50%-os narancslé befigyel..

h a m o s t e n n y i t v e d e l e k , a k k o r m i l e s z n y á r o n . . .

Vesekõ bmeg, vesekõ :D
Meguntam az aláírásom....

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
neem kérlek az nem izomláz volt :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
nem tom mi van velem, de mostanában teljesen rá vagyok állva a Pove-, és Gatorade-re..
meg persze napi 1,5-2 liter 50%-os narancslé befigyel..
ha most ennyit vedelek,akkor mi lesz nyáron..:wtf:
Bakker!!:scared:
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Azt úgy hívják izomláz. :)

A sebesség mindent megold.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jajámja

aerobot szerintem/ill nálam úgy jött be/ nem jó feladni.Azért az belülrõl megedz rendesen!hiába a 90kilót mozgato comb ha nem kapsz egy emelkedõn már levegõt meg 200felett a pulzosod!

Jah és nyujtani,nyujtani!!Saját hülyeségem miatt,kaptam egy telefont és el kellet rohnannm,nem volt idõm rendesen nyújtani.Hát vagy három napig nem tudtam fájdalom nélkiül kinyujtani a karomat!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás

Most a spinninget abbahagytam,helyette konditerembe járok.
Nekem pl bejött az erõsebb izmaimnaál az un vetkõzés hogy az adott súllyal 12-13at csinálok,majd 1-2perc pihi után 12õt,majd pihi és megint 11et és így tovább...

Egy hónapos rászoktatás után nekem is ez a módszer vált be a legjobban. Próbáltam nagyobb súlyokkal is kisebb ismétlésszámmal, de ott nem fejlõdtem annyit.
És mellette nem biztos hogy abba kell hagyni az aerob mozgást, így én csak csökkentettem a mennyiséget.

Sp