Értem a válaszokat.
Ha megengeded, néhány mondattal hozzászólnék ehhez a (EGYENLÕRE) dilettánsnak tûnõ tervhez.
A nyár folyamán szerveztünk néhány túrát, és mi is beleestünk néhány olyan hibába, amibe most ti is...
Az útvonal tervet nézegetve látom, hogy az utat a 7-esen vezetitek több mint 100 kilométeren.
Számozott úton nem csak tilos, de szinte lehetetlen kerekezni. A nyári programunk leírásánál nézzétek meg, hogy jártunk már a második napon...
Mi se számoltunk vele, de mikor Gyõrbõl mentünk Sopronba, a 86-os utat (ami kétszámjegyû, és nem a hetes), 5 km után EL KELLETT hagynunk, mert a szó szoros értelmében életveszélyben voltunk a kamionok miatt. És ez nem frázis, nagyon meleg volt!!!
Itt van az oldal, a leírásokkal:
http://myway.uw.hu A másik: a tervezéskor én is 120-180 km-es etapokkal kalkuláltam. A nyáron mentünk 4.500 km-t, és bátran állítom, hogy 12km/h sebességgel tudtunk haladni (napi átlagban). Ez a gyakorlatban azt jelentett, hogy mentünk 20-22-vel és volt, hogy álltunk. Estére az jött ki, hogy 10 óra alatt 120, 12 óra alatt 140 km-t tettünk meg. Így értem a 12-es átlagot.
Igen ám, de a 160 km-es nap után (egy vagy kettõ ilyen volt) másnap nem akaródzott annyit menni, csak 80-100 km-t, mert fáradtabbak voltunk.
Ráadásul ahhoz hogy 12 órát kerekezhessünk, reggel 6-kor kellett kelni, ugyanis a táborbontás 1 órát MINIMUM igénybe vett, ami azt jelentette, hogy reggel 7-tõl este 7ig tekertünk. És ez elsõ túrán brutál.
(És a hegyekrõl nem beszéltem, ugyanis ha pl megnézitek a második túrát, ahol átkeltünk az Istállóskõm, ami 950 méter, akkor látható, hogy drámaian leesik az átlagsebesség, pl itt 3 óra alatt mentünk 15 km-t.)
Márpedig Split felé lesz egy-két hegy...
Szóval átgondolnám az útvonaltervet, ha másért nem, az érintett utak tekintetében biztosan.
És még egy: a túráinkban (visszatekintve) pont az volt a szép, amikor kis hegyi utakon tekertünk, olyanokon, ami a térképen csak kis vékony vonallal van jelezve. Ezek aszfalt utak, de nincs rajtuk forgalom. Tény, hogy hoszabb ezeken az út, (pl Gyõr 120km helyett 155 volt), de ezek adják a maradandó élményt.
Nagyjából ennyi jutott eszembe, nézzétek át a tervet szerintem.
SZIASZTOK
Sárközi Dávid
http://myway.uw.hu